• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgilendirme için teşekkürler birde sofo tamamen geldimi? biticek gibi gözüküyor iyi ama riskli transfer

Şartlarda anlaşılmış, makul bir ücretle önerildi diye tahmin ediyorum ama hoca henüz net karar vermemiş kağıt üzerinde bitti gibi görünüyor. Hocanın +1 yabancıyı nerde kullanacağına karar vermesi gerekiyor. Eğer pivottan kullanacaksak Sofo gelir.

İzzet haberi basketfaule de konmuş ciddiyeti var demekki

İzzetin menajeri de onayladı zaten transferi imzalar atılıyormuş.Açıkçası bu kadar yerli kıtlığının içinde rotasyonumuz: Izzet,Safak,Goksenin,Sinan,Ege,Transfer(Serhat olabilir) 5 numaraya Dusan hamlesi de gelirse en azindan yerli rotasyonunda fena olmayan bir rotasyon var.Açıkçası transferdekilit faktör yabancılar Ergin hocanın takımı sadece Jeter'e emanet edeceğini sanmıyorum.Ama 5 numarada da Sofoya tek başına güveneceğini de zannetmiyorum 2 yabanci 1 ve 5'e şu durumda gerçi imkansız.Yuksek olasilikla o 2 yabanciyi Sofonun yanina kullanacaktir.Kadro tahminim;
Safak-Jeter
Goksenin-Sinan-
Micov-Transfer(yabanci)-Transfer(Serhat)
Ege-izzet-Transfer(Yabanci)
Sofo-Yabanci-Dusan
Izzetin bu takimda oynayacagi rol de onemli.olacaktir zaman zaman 3 numarali pozisyonda da gorebiliriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzzet hayırlı olsun. İki sene gecikmeli oldu bu transfer. En son bi sakatlığı vardı, son durumu nedir bilen var mı?

Bu arada yazın çalışıp güçlenen ve kafasında basketbol olan bi İzzet bence Barış Hersek'ten falan iki gömlek daha iyi bir yerli 4 numara olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzzet hayırlı olsun. İki sene gecikmeli oldu bu transfer. En son bi sakatlığı vardı, son durumu nedir bilen var mı?

Bu arada yazın çalışıp güçlenen ve kafasında basketbol olan bi İzzet bence Barış Hersek'ten falan iki gömlek daha iyi bir yerli 4 numara olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
En son Sibenik takımında sezonu tamamlamıştı.Ergin hoca da mutlaka izzetle konusmustur sakatligiyla ilgili.O yuzden bir problem oldugunu zannetmiyorum.Ozellikle ergin hoca 3 numarada kullandigi dakikalarda fark yaratabilecek bir isim.

Chuck Davis savunması vasat olsa da, hücum da çok önemli bir oyuncu. Her yerden şutu var, bire-birde etkili ve bir pf'ye göre çok önemli asist özelliği var. İyi transfer olur eğer savunma dengesi olan bir kadro kurulursa.

Darius Washington diyen arkadaşlara da katılıyorum. Bence kıymeti bilinmemiş bir oyuncudur. Marcus Williams'ta gündeme alınmalı derim.

Chuck Davis eğer iki yıl onceki halinde olsaydı takıma alınmasını isteyecegim ilk oyuncu olurdu ama su son iki sezonda performansı cok dustu ve yaslandı onun yerine Brooks'u tedcih ederim.EA Milano Freddette'yi alırsa Freddette sezona damgasını vurur.

Fredette muazzam bir şutör. Fakat NBA de potansiyeli doğrultusunda bir yeni bir Kyle Korver olması beklenirken Adam Morrison oldu.(Morrison BJK ye gelmişti hatta bir ara) Yolu avrupa ya düşecektir ama riskli bir hamle bana kalırsa.

Fredette'nin bize gelme ihtimali olur mu ki acaba ?
Ergin Hoca'nin izleyeceği oyuncular arasında var mıdır acaba ?

Izzet cidden istedigim bir oyuncuydu. 3-4-5 oynayabilir. 2.15 boyu var sanirim. Tek sorun hirsli ve gonulden istekli oynamamasi; biraz vurdum duymaz oyun anlayisi.
Ayaklari hizli, sut atabilen ve uzun kollari ise avantaji
1-3-1 savumasi veya bazi maclarda denedigimiz kombine kaymali alan savunmasinda, 4 uzunlu Micov, izzet, 4 numara ve 5 numara ile hem savunmada hem de hucum da eslesme sorunu yaratir.
Bence izzet in mental problemi cozulurse super olur.

İzzet'ten hiçbir şey olmaz. Serhat-Duşan olacağına Serhat-İzzet olacak,İzzet-Ege yerli uzun rotasyonu hiç yeterli değil.

Şimdi 3 tane yabancı uzun gelecek ve bu da lig maçlarında 3 yabancı kısa demek. Bence ligde 4 kısa 2 uzun +1 Eurocup için yabancı uzun daha makuldü.

İzzet bence Türk basketbolunun yetiştirdiği en yetenekli uzunlardan biri...Çok zayıf olduğu için fiziğinin biraz daha oturması, oyununu oturtabilmesi için yarışmacı bir takımda sorumluluk alması ve yeteneklerini doğru kullanabilecek koçu bulması gerekiyordu...Her bakımdan doğru takıma geldi...Önemli bir çıkış yapması sürpriz olmaz...Bu tip uzunlar genellikle bu yaşlarda parlamaya başlar zaten...

İzzet 25 yaşında hala potansiyel mi deniyor kendisi için. Yapmayın rica ediyorum Banvit dahil oynadığı hangi takımda ışık gördünüz adamda.

Semih,Emir,Serhat ve Efes bırakırsa Birkan var yerli piyasasında sadece Semih serbest oyuncu içlerinden

İzzet'in alınmasından benim anladığım Türk oyunculara para harcanmayacak. Asıl para yabancılara harcanacak. Bakalım kimle olacak bu yabancılar merakla bekliyorum.

Geçmiş sayfalar üzerinden birkaç yorum yapmak istiyorum.

Marko'yu sevsem de kesinlikle bu takımın ihtiyacı değil.Takımda Sinan hariç delici yokken muhakkak Sinandan daha da iyi bir delici almamız şart iki numaraya.Marko hiç aradığımız adam değil.Oraya fizikli Jamont Gordon'ın formda hali gibi Dj Strawberry gibi biri şart

İzzet transferi de son derece olumlu alınabilecek yerli alternatif uzun havuzu kısıtlı iken.

Petway ismi Ksk için geçiyorsa çok net hamle yapmalıyız.Bizde ciddi iş görür.İki yıl önce büyük hayranı olsam da serbest düşüşe geçen Chuck Davis' e yönelmeyi de akıllıca bulmuyorum.

Jimmer Fredette'nin de olası Milano transferiyle EL sezonuna damga vuracağını düşünüyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chuck Davis'e düşüşe geçti diyemeyiz. Üç sene öncesine göre sayı ortalaması azalsa da -burada Banvit'in kadro yapısının da payı var-,şut yüzdesi artış gösterdi. Özellikle son sezon üç sayılık ve asist ortalamaları arttı. Khimki ile oynadıkları Eurocup yarı final maçlarında da takımına çok önemli katkı yaptı. Savunma defoları kapatılırsa, çok özel bir hücum silahıdır Chuck Davis. Galatasaray'da önemli işler yapar bence.

Ben hiç istatistik falan incelemedim.Son üç dört sezonda sezon başına minimum 20 şer Banvit maçı izlemişimdir ve Davis cok feci bir düşüşte normal bir düşüş bile değil

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sofo gelecekse uzun rotasyonunu üç yabancı uzun ile geçeceğiz demektir ki ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Diğer türlü henüz A Takım seviyesinde ciddi süreler almamış birden fazla oyuncuya önemli süreler vermek zorunda kalırız. Ege, Dusan veya İzzet hangi ikisi uzun rotasyonununda yer bulacak olursa olsun, bunların ikisini birden ana rotasyon parçası yapmak bizi zorlardı. Bir başka seçenek de Dudley hamlesi olabilirdi tabi. Ama üç yabancı uzun içeren beş kişilik uzun rotasyonlarında, Sofo cüzi ücretlere hala çok önemli bir silah ve lükstür. Hocanın zaten ezelden beri bir ilgisi mevcut, yanına atlet bir 4-5 aldıktan sonra bence itiraz edilecek bir durum yok.

Dört numara için Jeff Brooks ismi yazılıyor, lakin Valencia'nın bıraktığı Luke Harangody de düşünülebilir. Hem şut tehdidi mevcut, hem ribaund sezisi iyi bir oyuncu, mücadele yönü de geri kalmaz. Değerlendiririz bu fırsatı umarım.

Markoishvili de yazılmış sanırım ama şu takım kimyasında daha farklı bir tarza yönelmek lazım. Mümkünse yaratıcı, topu yere vurarak hareket edebilen, bire biri olan kısa. Marko daha çok bitirici kıvamında oynayan bir isim. O yüzden doğru seçenek olmaz gibi duruyor.

Chuck Davis'in ciddi bir böbrek sorunu var...Banvit'ten hiç ayrılmamasının sebebi buydu yıllardır..Başka bir şehirde tedavisinin bu kadar güzel yapılacağına dair soru işaretleri vardı kafasında ve birçok teklife rağmen yıllarca Banvit'te kaldı..Nereden biliyorsunuz derseniz, bu konu radyospor asist programında 2-3 sefer konuşuldu...Kendisi anlatmış onlara sağlık durumundaki ciddiyeti...Bu durum, son dönemdeki performans düşüşüyle birleşince bence alınmaması gereken bir isim...Yoksa, sağlıklı bir Chuck Ergin Hoca'nın sistemine cuk oturur..4 numaranın oyunu açması illaki Erceg gibi 3'lük atmayı gerektirmez...Ersin'ide o bölgede nasıl güzel kullandığını biliyoruz...

İzzet konusuna gelirsek..İzzet daha üç sene önce,Banvitteki performansından sonra draft edilmiş bir oyuncu...Sadece kariyeri için çok büyük bir hata yaptı ve Fener'le sözleşme imzaladı...O dönem ne kadar büyük bir hata yaptığını ve kendine darbe vurduğunu bu forumda bir sürü insan yazdı..Zaten alınabilecek oyuncularda belli..34 yaşındaki Ersin ya da 37 yaşındaki Kerem'i kadroda tutacağıma, İzzet'i alırım daha iyi...

Alınan Türk oyuncular üzerinden çok spekülasyon yapmaya gerek yok..Zaten havuz belli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri