• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutmamak gerek
Geçen sene Davis sezon başında hocasıyla çok sorun yaşadı ve bir çok maça ilk beş başlamadı. Koç değişikliğinden sonra toparlanmaya başladı. Önceki senerler gibi çok üst düzey bir performans göstermedi bu bir gerçek ama bunda hoca ve kadro yapısınında çok etkisi oldu. Bence iyi bir Davis bize çok katkı verir ki daha yaşı 31

Chuck Davis Ergin Ataman'ın ana oyun planına uyan bir 4 numara olduğunu düşünmüyorum. Koç 4 numaraları genellikle pick&pop veya çarpraza yayın gerisine yerleştirip tepeden ikili oyun sonrası pas üzerinden şut attırmayı seçiyor. Chuck Davis ise attığı üçlüklere bakarsak hep isolation oyunun sonunda atılmış. Ağır şut mekaniğinden dolayı direk kaldırıp atmak yerine içeriyi zorlayıp dışarı çıkarak kendine pozisyon yaratmayı tercih ediyor. Hoca ise ana oyun planında net şutu olan 4 numaralar tercih ederek rakibi dışa açılmaya zorluyor.

Chuck Davis ana oyun planı için doğru bir oyuncu olmamasına rağmen benchten gelip hem 4ü hem 5 numaraları yedekleyip, hemde Jeter'ın dinlendiği anlarda üzerinden oynanabilecek isolation oyunlarıyla hücumun tıkanmasına engel olur.
Bu transfer için çok önemli soru şu Banvit bu oyuncuyu niye gönderiyor?

Ege-Davis-Ersin ( umarım alabiliriz )
İzzet-Sofo-Pivot

Böyle bir uzun rotasyonu kesinlikle iş yapar

Izzete dair aklımda kalan şampiyon olduğumuz sezon Ndong ile eşleşmesinde Ndonga sorun çıkarıyordu, blokları bile vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzzet geçen sene bu forumda alınması en çok istenen yerli uzundu. Şimdi aldık ve kötü oldu. Gerçekten ilginç...

Forumu gerçekten bazen hayretler içinde izliyorum bir sene önce almak için can attıklarımızı bir sene sonra alınca burun kıvırıyoruz.Bekleyelim görelim Yaz liginden iyi iki genç yetenekli oyuncu yakalarsak fark yaratan biz oluruz.

Tecrübe takımın bir çok oyuncusunda mevcut !!!Başarılı olmak isticek azimli bir iki yetenekle daha güçlü vede geri adım atmayan takım oluruz.

Hep komutan olmaz askerde lazım takıma

Stimac denince de dalga geçiliyordu geçen sene.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş sayfalar üzerinden birkaç yorum yapmak istiyorum.

Marko'yu sevsem de kesinlikle bu takımın ihtiyacı değil.Takımda Sinan hariç delici yokken muhakkak Sinandan daha da iyi bir delici almamız şart iki numaraya.Marko hiç aradığımız adam değil.Oraya fizikli Jamont Gordon'ın formda hali gibi Dj Strawberry gibi biri şart

İzzet transferi de son derece olumlu alınabilecek yerli alternatif uzun havuzu kısıtlı iken.

Petway ismi Ksk için geçiyorsa çok net hamle yapmalıyız.Bizde ciddi iş görür.İki yıl önce büyük hayranı olsam da serbest düşüşe geçen Chuck Davis' e yönelmeyi de akıllıca bulmuyorum.

Jimmer Fredette'nin de olası Milano transferiyle EL sezonuna damga vuracağını düşünüyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jeter alinirsa delici oyuncu eksikligini kapatmaz mi acaba?

Lukic sene basinda Chuck ve Rowlandi gereksiz yere takimdan asimile etmeseydi cok daha farkli bir banvit olabilirdi. Itoudis'in Banvit'i ile Lukic'in Banvit'i arasında aman aman bir fark yokken çok farklı 2 tablo çıktı ortaya.

Davis dış şutu fazla tercih etmeyen ama zaman zaman isolationu abartan bir oyuncu ama savunulması zor oyunculardan biri. Biz Macvan yerine Ndong'la oldukça iyi savunmuştuk ama sonraki sene Erceg'i baya terletmişti.

Rowland da Itoudis ile gecirdigi sezonda Banvit'in cok cok ustunde bi performans sergiledi bence. Bugun alma ihtimalimiz olsa kacirmam. Kotu oyuncu degil kesinlikle.

Jeter alinirsa delici oyuncu eksikligini kapatmaz mi acaba?
Kısmen ama Jeter'ın penetreleri genelde potaya gidip bitirmeye yönelik değil de rakip savunmanın dengesini bozup seti açmak için faydalı.Yoksa o fizikle tabii formda Jamont gibi uzunla göğüs göğüse çarpışıp pozisyonu bitirmesini bekleyemeyiz.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sofo gelirse 3 uzun 3 kisa yabanci rotasyonu yapacagiz. Emir ve ersin devsirmesi önemli ne olacak! Jeterın yanina bir combo transferi yapip iki numarada sinan ve gökseninle gecip micovu da sutör olarak kullaniriz gibime geliyor. Serhat alinirsa iyi rotasyon olur. Devsirmemiz ersin olsun isterim sofo denklemini cözer, bir 4 bir 5 aliriz fistik gibi kadromuz olur :D
Yok emiri alirsak onu da topa yön veren oyuncu olarak görüp kisa yabancimizi scorer sutu olan biri secebiliriz bence. Denklemi burasi belirler emir olursa scorer sutör iki numara aliriz, emir olmazsa jamont tarzi combo guard aliriz.
Uzun denklemi cok karisti sofo olursa. Bir 4 alacagiz ve bu dört erceg gibi olacak belki daha hareketlisi ama ergin hoca oyun stilini degistirmeyeceginden caprazdan pop-up üzerinden sut atan 4 alcaz. 5 numarada atletik savunmaci olacak. Izzet cok cok is yapar bizde. Ege de rotasyona girer umarim bu sene. Bakalim nasil olacak.

Eğer Semihi almıyacaksak Sofo dördu uzun yedi yabancılı bır kadronun bir parçası olarak da düşünüluyor olabilir

Yedi yabanci yapmayiz yahu :)

Marko Arapovici alsak keşke 3 4 sene oynar gelişir Nbaye de öyle giderdi :)

Yedi yabanci yapmayiz yahu :)

Bilmem geçen sene sekızı yapan bu sene yedıyı düşünebılır bence .Tamam geçen sene butce daha fazla idi ama sekız yabancı çok daha kulanıssız yedı olunca en azından istediğin altısını kadroya alıyorsun Eurocup da var .BJk geçen sene çok daha mutevazı bütçe ile yedi yabancı kullandı .Sofonun piyasası oldukca düşmüş olmalı halı ile yıllık ucretı de düşmüştür yazılanlra bakarsak bız olmazsak ciddi talibi AEK varmış Yunanınıstan da Pana ve oly dısındakı takımların bütçesi ortada .AEKnın bütçesine uygun bir oyuncu haline gelmiş yani Sofo .Bu arada Yunanıstan da hayır çıktı halk oylamasında kısa vadede Oly ve Pana da etkılenebılır bu durumdan posta koymaya devam ederse hukumet kendı yapları ile kavrulak zorunda kalacaklar.

İzzet en büyük hatayı Fener'e giderek yapmıştı. Obradovic'in cazibesine kapıldı sanırım ama yanlış yaptı, resmen paslandı kenarda. Obradovic mecbur kalmadıkça yerlilere pek süre vermiyor.

Transfer yakında resmileşir sanırım, memnun kaldım açıkçası. Cenk de Sinan da bize gelmeden önce Efes'in çöpü olarak görülüyordu ama Ergin hocayla nasıl aşama kat ettikleri ortada. İzzet o derece olmasa da Banvit günlerini anımsatacaktır. Boyuna göre atletizmi iyi, dışarıdan şutu var. Savunmada da gayretli olması şart.

Neyse bir an önce gelir umarım şu resmi açıklamalar.

İzzet en büyük hatayı Fener'e giderek yapmıştı. Obradovic'in cazibesine kapıldı sanırım ama yanlış yaptı, resmen paslandı kenarda. Obradovic mecbur kalmadıkça yerlilere pek süre vermiyor.

Transfer yakında resmileşir sanırım, memnun kaldım açıkçası. Cenk de Sinan da bize gelmeden önce Efes'in çöpü olarak görülüyordu ama Ergin hocayla nasıl aşama kat ettikleri ortada. İzzet o derece olmasa da Banvit günlerini anımsatacaktır. Boyuna göre atletizmi iyi, dışarıdan şutu var. Savunmada da gayretli olması şart.

Neyse bir an önce gelir umarım şu resmi açıklamalar.

Izzet icin kopruden once son cikis biziz. Acikcasi istedigimizi aliriz ondan ama kendi kariyeri icin buyuk bir sicrama yapabilecegini dusunmuyorum ben onun.

Emanet gibi duruyor sahada.

MarShon Brooks Goudelock etkisi yapar.

Uzun pozisyonu ege izzet ve 3 yabanci ile gecilecek sanrim.
Sofo olursa yanina atletik 4-5 oynayan Amerikali ve 4 oynayan dis sutu olan bir yabanci.

Kisa rotasyonu ise 3 yabanci, 4 turk olacak gibi.
Turkler: safak, goksenin, sinan ve 1 kisi daha; emir veya serhat
Yabancikar: micov, jeter ve (emir olursa) sutor, (serhat olursa) combo
Kadro sakatlik yasamasin yeterki.

Marshon Brooks benim uzun süredir hayalini kurduğum ve forumdada paylaştığım bir isim,bir duyum veya gelişme mi var acaba ?

Aradığımız skorer ta kendisidir,Goudelock'tan daha fazla katkı yapacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri