bu arada bjk evren büker i alıyormuş
eğer doğruysa engin-evren-cenk üçlüsü iyi bir yerli rotasyon olur onlar için
eğer doğruysa engin-evren-cenk üçlüsü iyi bir yerli rotasyon olur onlar için
Davis 30 dakika ortalamayla oynamış ligde
Tekrar eski haline dönüş ihtimali ümitlendiriyor tabii.Peak halinin Erceg'den 2-3 gömlek iyi olduğunu bildiğimiz bir isim Chuckİstatistiklere bakınca en azından kötü geçirdiği bir sezon için çok iyi istatistikler
Tekrar eski haline dönüş ihtimali ümitlendiriyor tabii.Peak halinin Erceg'den 2-3 gömlek iyi olduğunu bildiğimiz bir isim Chuck
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sofo,Davis gibi isimlerin geçmesi beni korkutuyor. Yine ağır bir takım olacağız. Hata yapıyoruz sanki.
Eğer Carter'ın sözleşmesi uzatılırsa hoca şöyle birşey mi düşünüyor acaba ?
Jeter-Şafak
Carter-Sinan-Göksenin
Micov-Emir
Davis-İzzet-Ege
Yabancı-Sofo
Bu kadro pek içime sinmedş. Yani bu kadar kemer sıkmanın nedeni bence Emir'i düşürebilmek için yapılıyor. Yoksa ben olsam oraya Serhat'ı alır, Carter ve Davis'in yerine de bir tık üstünde oyuncu arardım.
Yunanistanin oldugu gibi butun yunan takimlarini zor gunler bekliyor. Etkilenmemeleri imkansiz.Oyuncu olsam ben bile 2 kez dusunurdum oraya gidecegim zaman.Young ve dj strawbary icin kolay olmayacaktir bu transferler. Bizim icin transferde avantaj olabilecek bi durum. Bi arkadas soylemisti pana daki mavrokefalidis bence hucumda onemli ozellikleri olan bir oyuncu.Sozlesme durumunu bilmiyorum ama ben takimda isterdim.
Bu sene devsirme kadrosunun dolmasi sart. Herkes bunu kullanirken biz seyretmemeliyiz.Ersin emir simmons , hepsi katki verebilecek oyuncular.
Oly'nin başkanı yine zengin. Pana'nın başkanı yine zengin. Diğer kulüpler zorlanabilir lakin benim tahminim halk sakinleşsin diye bu kulüpler yatırım da yapabilir.
Chuck Davis için devşirme statusunde oynatılması gibi bir ihtimal var mıdır , bu konuda bilgisi olan var mı?
Şu Pana da oynayan A.J. Slaughter ne alemde arkadaşlar.