• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bjk evren büker i alıyormuş
eğer doğruysa engin-evren-cenk üçlüsü iyi bir yerli rotasyon olur onlar için

Bence Evren'i biz bile düşünebiliriz. Göksenin 3 numara gibi düşünülüp 2 numara Sinan-Evren-Yabancı yapılır.

Sofo hamlesine karşı çıkmam ben. Yıllardır Ergin hocanın isteyip de alamadığı ve ilk defa bu kadar yaklaştığı bir oyuncu. Üstelik bütçe ciddi anlamda düşmüşken. Şuan 155 kilo civarında, eğer 10-15 kilo verirse ki, Ergin hocanın amacı bu olmalı, çok büyük katkı yapabilir Sofo.

Ben, Sinan combo oynayabilir diyenlere katılıyorum. Geçen sene Arroyo gittikten sonra beklenmedik bir çıkış yaptı PG oynayarak. Tabii tam bir PG değil Sinan ama, combo sayabiliriz artık onu.

PG: Jeter, Şafak, Sinan
SG: Sinan, oyunu yönlendirebilecek yabancı, Göksenin
SF: Micov, Serhat Çetin
PF: Chuck Davis, İzzet, Ege
C: Sofo, defansif/atletik yabancı

Altı yabancılı, dengeli bir kadro. Bu kadroya ekstra bir Ersin Dağlı hamlesi yapılırsa her yönden güven verir.

PG: Jeter, Şafak,
SG: Sinan, Yabancı, Göksenin
SF: Micov, Serhat Çetin
PF: Chuck Davis, Ersin, Ege
C: Sofo, defansif/atletik yabancı, İzzet

Bütçemiz ve eurocup a katılıyor olmamız düşünülürse
bu kadro fena sayılmaz

Davis 30 dakika ortalamayla oynamış ligde

İstatistiklere bakınca en azından kötü geçirdiği bir sezon için çok iyi istatistikler
Tekrar eski haline dönüş ihtimali ümitlendiriyor tabii.Peak halinin Erceg'den 2-3 gömlek iyi olduğunu bildiğimiz bir isim Chuck

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar eski haline dönüş ihtimali ümitlendiriyor tabii.Peak halinin Erceg'den 2-3 gömlek iyi olduğunu bildiğimiz bir isim Chuck

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben geçen sene pek maç izlemedim ama Banvitin koçu garip bir adamdı en hafifi tabirle Chuck'da duygusal içine kapanık sessiz bir tip gibi ne yaptı da bazı maçlarda hiç oyuna almadı pek anlam veremedım koçun tavrı da etkilemiş olabilir

Sofo,Davis gibi isimlerin geçmesi beni korkutuyor. Yine ağır bir takım olacağız. Hata yapıyoruz sanki.

Eğer Carter'ın sözleşmesi uzatılırsa hoca şöyle birşey mi düşünüyor acaba ?

Jeter-Şafak
Carter-Sinan-Göksenin
Micov-Emir
Davis-İzzet-Ege
Yabancı-Sofo

Bu kadro pek içime sinmedş. Yani bu kadar kemer sıkmanın nedeni bence Emir'i düşürebilmek için yapılıyor. Yoksa ben olsam oraya Serhat'ı alır, Carter ve Davis'in yerine de bir tık üstünde oyuncu arardım.

Bu kadro benimde içime hiç sinmedi bir kere bukadroda oyunun sıkışan zamanlarında gelip skor katkısı yapapilicek gerektiğinde sorumluluk alıcak kimse yok sg pozisyonu carter sinan gökseninden kurulursa ve jeter dışında bir combo guard veya pg alınmazsa biz seneyede hiç bir şey yapamayız kadroda şutu olan oyuncu hemen hemen hiç yok kısa rotasyonu adına micovdan başka

Dursun Özbek: ''Yeni dönemde Ergin Ataman ile yaptığımız toplantıda çok iddialı bir kadro kuruyoruz. Bu konu hakkında çok hassasız.''

Dursun Özbek: Bu sene biraz daha dikkatliyiz. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir basketbol takımı kuruyoruz

Dursun Özbek: "Basketbol sponsorluğu için birkaç görüşmemiz var. İsim söylemek istemiyorum, imza aşamasındayız. Çok iyi bir sezon geçecek."

Dursun Özbek: "Euroleague'e katılamamamızın ana nedeni, Euroleague yönetiminin katılımı açık artırmaya çevirmesi ve bizim mali yapımız."

hadi inşallah :)

Hani hazırdı tarihi sponsorluk anlaşması,seçildikten sonra açıklayacaktı ? Yalan mı oldu,baştan mı görüşüyoruz ...

Bizim başkanlık koltuğunu işgal eden kişinin cevapları sorulandırılmış malum kişinin ki gibi. Kim vardı karşısında? Cesaret edebilir mi Sabri'nin saçma zammını ve 3,5 aydır görüştükleri sponsorun akibetini?

Daçka Oğuzu almış.

Bizim sponsorumuz belli idi hani odeobanktı detaylar kalmıştı şimdi birkaç görüşme mi oldu dezinformasyon yapacaksanız yapın yapmayın demiyorum da bu kadar futursuzca açık açık salak yerine koyar gibi olmasın bari

Yunanistanin oldugu gibi butun yunan takimlarini zor gunler bekliyor. Etkilenmemeleri imkansiz.Oyuncu olsam ben bile 2 kez dusunurdum oraya gidecegim zaman.Young ve dj strawbary icin kolay olmayacaktir bu transferler. Bizim icin transferde avantaj olabilecek bi durum. Bi arkadas soylemisti pana daki mavrokefalidis bence hucumda onemli ozellikleri olan bir oyuncu.Sozlesme durumunu bilmiyorum ama ben takimda isterdim.
Bu sene devsirme kadrosunun dolmasi sart. Herkes bunu kullanirken biz seyretmemeliyiz.Ersin emir simmons , hepsi katki verebilecek oyuncular.

Yunanistanin oldugu gibi butun yunan takimlarini zor gunler bekliyor. Etkilenmemeleri imkansiz.Oyuncu olsam ben bile 2 kez dusunurdum oraya gidecegim zaman.Young ve dj strawbary icin kolay olmayacaktir bu transferler. Bizim icin transferde avantaj olabilecek bi durum. Bi arkadas soylemisti pana daki mavrokefalidis bence hucumda onemli ozellikleri olan bir oyuncu.Sozlesme durumunu bilmiyorum ama ben takimda isterdim.
Bu sene devsirme kadrosunun dolmasi sart. Herkes bunu kullanirken biz seyretmemeliyiz.Ersin emir simmons , hepsi katki verebilecek oyuncular.

Oly'nin başkanı yine zengin. Pana'nın başkanı yine zengin. Diğer kulüpler zorlanabilir lakin benim tahminim halk sakinleşsin diye bu kulüpler yatırım da yapabilir.

Oly'nin başkanı yine zengin. Pana'nın başkanı yine zengin. Diğer kulüpler zorlanabilir lakin benim tahminim halk sakinleşsin diye bu kulüpler yatırım da yapabilir.

Olay zenginlik değil ki. Ekmek bile belli sayıda satılıyor memlekette.İstediğin kadar paran olsun alacak bir şey bulamazsın.Bankalar günde 60 doların üzerinde para vermiyor.Pazartesi itibariyle bankalarda para da yok

Chuck Davis için devşirme statusunde oynatılması gibi bir ihtimal var mıdır , bu konuda bilgisi olan var mı?

Chuck Davis için devşirme statusunde oynatılması gibi bir ihtimal var mıdır , bu konuda bilgisi olan var mı?

Hayır yok zaten TC vatandaşı değil Azerbaycan vatandası su saatten sonra TC vatandaşı olsa bile milli takımdan oynamadan yerli olamaz zaten Azeri milli takımının oyuncusu vs vs

[h=1]Şu Pana da oynayan A.J. Slaughter ne alemde arkadaşlar.[/h][h=1][/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri