Joe Ragland Milano'dan ayrılıyormuş. Jeter'a alternatif.
Öncelikle bilgilendime için çok teşekkürler.
Eğer bahsedilen bütçe gerçekse 6-7 milyon ortası 6.5 desek mevcut oyunculae 2 milyon falandır hesabını çok yaptık Serhatı alsak son yerli etti 2.5 kalıyor 4 milyon dolar eğer beş yabancı daha alacaksak 3 tanesine ortalama 1 milyon ikisine 500 vereceke bütçe var aslında .Demek ki 1-2 oyuncu için 1 milyon doları bile biraz aşabiliriz .Yeterli olmaz mı ?
Öncelikle bilgilendime için çok teşekkürler.
Eğer bahsedilen bütçe gerçekse 6-7 milyon ortası 6.5 desek mevcut oyunculae 2 milyon falandır hesabını çok yaptık Serhatı alsak son yerli etti 2.5 kalıyor 4 milyon dolar eğer beş yabancı daha alacaksak 3 tanesine ortalama 1 milyon ikisine 500 vereceke bütçe var aslında .Demek ki 1-2 oyuncu için 1 milyon doları bile biraz aşabiliriz .Yeterli olmaz mı ?
O konuları biz sürekli hesaplıyoruz buralarda da daha ben o hesabın tam tuttuğunu görmedim.Şafak-Sinan-Göksenin-İzzet-Ege var Serhat gelirse 6 olacak yerli sayımız. F.Ülker skorer 3 numara almak için uğraşacak bana kalırsa Gou ve Bjelica'nın gidişinden sonra onlarda baskı var. Yabancı 3 kimi bulacaklar bilmiyorum ama (bana kalsa Mitchell,DJ Kennedy alırım ama isim marka onlar için önemli Ataman bile bu tip oyunculara bakmıyor) bu oyuncuyu almak için Emir'den çıkmaları gerekecek. Emir-Ersin-Galatasaray-F.Ülker-Doğuş-Beşiktaş denklemleri ortaya çıkacak gibi. Ersin'i bir şekilde ilave etmek gerekebilir o yüzden bütçemizin bir kısmını bu tip fırsat transferi için ayırmak durumundayız bana kalırsa.
Kalan bütçeye göre dediğiniz gibi bazı oyuncular için 1milyon civarını görebiliriz ama ortaya atılan isimlere baktığımızda sanki 7 haneli ücretler ödemeyecek gibiyiz.Açıkçası şüpheyle yaklşamaya devam ediyorum bazı şeylere geçtiğimiz yıllarda yaşadıklarımızdan ötürü. Bütçe yeterli mi ? Bence gayet de yeterli bir bütçe ama hoca bildiği yoldan , bildiği oyunculardan yürüyor. 2.uzun haricinde bildiği oyuncularla yola çıkıp kendi doğrularınca risk almayacak gibi duruyor. Benim yaklaşımım bunu biraz daha harmanlamak kısa için de bu tip patlamaya hazır bir oyuncu almak olurdu.
Joe Ragland Milano'dan ayrılıyormuş. Jeter'a alternatif.
Joe Ragland bu yıl izlediğim en dengesiz oyunculardan biriydi. Belirli dakikalarda bu adam bu maçı koparır diyorsun hemen seni mahçup edip enteresan işler yapıyor. Jeter olmazsa Dyson bile içime sinmiyor benim ama Dyson , Ragland'a göre daha kontrollü en azından. Yolu buralara düşebilir ama bütçemiz Karşıyaka,Beşiktaş,Banvit'e göre fazlayken bunu takım mühendisliğine biraz yansıtabiliyor olmamız lazım. Saydığım takımlar abilir belki ama bizim için beni hiç tatmin etmez.
Higgins gercekten iyi olabilirdi bizim icin ama burada bile hic adi gecmedi. Gerci gecse bile CSKA nin ilgisi varken alamazmisiz o ayri.
Daha önce de yazmıştım Milano nun 3.pivotu(adını unuttum) çok atlet bir oyuncu, ribaundu çok iyi ve oyun konsantrasyonu üst düzey.
Ufuk hocaydi Efese dev bütçe ile Savanovic, Barac, Ilievski, Vujacic, Batista kadrosunu kurup bu adamlara uzun sözleşme verip Efesin 2-3 yılını karartan.Alzheimir değiliz çok şükür
Shawn James de serbest kalmış ucuz yollu bir transfer olabilir bizim için.
Evet Frank Elegar . Shawn James serbestse hiç durmadan çökülmeli, sakatlığı kronik değil atlattı diye biliyorum.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi