Bence benim okuduklarımı baştan aşşagıya bir daha okuyun.Ben ne Karaca bu kadar parayı hak ediyor nede sabri hak ediyor demedim.
Benim demek istediğim bu paraları alıyorlarsa bunu temcit pilavı gibi her futbolcu alındığında .Ergin Hoca istifa etse normaldır ,Ergin Hocaya haksızlık gibi cümleler baydı.
Ergin Hoca 500.000 euro kabul etti imzaladı.Ergin Hocaya 6.000.0000 dolar bütçe verdil kabul etti.
Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi.Uefa Futboldan gelen futbola gider arkadaş diyor bunu bilmeyen yok benim demek istediğim budur.
Halil 3.000.000 alıyormuş nerden aldın Halili sen? Vefaspordanmı,Göztepemı,Sakaryamı adam Real Madriden geldi,Real Madrida 10 maç oynamışmış ulan Real Madride gidip oynamadan kariyerinde yazılsın diye bedavaya oynıcak binlerce futbolcu var.
Bırakın artık adamların Kazandığı parayı,Türkiye Futbol piyasası böle düzeltemezsın yada en yakın örnek Kajer 7.5m Euro bonservis bedeli Nani 6m euro Bonservis bedeli,Abramat 8m dolar bonservis bedeli Wesley 6m dolar Ambramat daha büyük futbolcumu şimdi Wesleyden ?
Şubenin başında Tanman gibi görüntüsüde kafa yapısada 90lardan kalma bir adam bundan ne bekliyorsunuz allah aşkına.
( Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi. )
Bende diyorumki futbolda yapılan yanlışları örnek vererek eleştirmek kadar doğal bir şey yok,sadece kuru laf var ortada futboldan gelen futbola gider bu sadece bir yanıltma başkada bir şey değil,hatırlatırım basketbol sponsorundan alınan paralar futbola gitmişmi gitmemişmi biz bu yıl geride
bıraktığımız sezonda neden bu kadar sıkıntı çektik basketbol paraları neden futbola gidiyor o zaman ? neden çözüm üretilmeyip kaynak oluşturulmuyor ? basketbol ve voleybol her biri ayrı özerk bir yapıda olmadığı müddetçe demekki şubeler arasında paralar bölüştürülüyor kimse kendini
kandırmasın,siz rahatsız oluyorsunuz diye eleştirmemezlik yapmayalım eleştirelim bizi çok fena kandırıyorlar sizde hala iyi niyet zannıyla savunmaya devam edin sonra birbirimize kızıyoruz burada,Son olarak o Halil değil Hamit'tir sakin ol