• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence benim okuduklarımı baştan aşşagıya bir daha okuyun.Ben ne Karaca bu kadar parayı hak ediyor nede sabri hak ediyor demedim.

Benim demek istediğim bu paraları alıyorlarsa bunu temcit pilavı gibi her futbolcu alındığında .Ergin Hoca istifa etse normaldır ,Ergin Hocaya haksızlık gibi cümleler baydı.

Ergin Hoca 500.000 euro kabul etti imzaladı.Ergin Hocaya 6.000.0000 dolar bütçe verdil kabul etti.

Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi.Uefa Futboldan gelen futbola gider arkadaş diyor bunu bilmeyen yok benim demek istediğim budur.

Halil 3.000.000 alıyormuş nerden aldın Halili sen? Vefaspordanmı,Göztepemı,Sakaryamı adam Real Madriden geldi,Real Madrida 10 maç oynamışmış ulan Real Madride gidip oynamadan kariyerinde yazılsın diye bedavaya oynıcak binlerce futbolcu var.

Bırakın artık adamların Kazandığı parayı,Türkiye Futbol piyasası böle düzeltemezsın yada en yakın örnek Kajer 7.5m Euro bonservis bedeli Nani 6m euro Bonservis bedeli,Abramat 8m dolar bonservis bedeli Wesley 6m dolar Ambramat daha büyük futbolcumu şimdi Wesleyden ?

Şubenin başında Tanman gibi görüntüsüde kafa yapısada 90lardan kalma bir adam bundan ne bekliyorsunuz allah aşkına.

( Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi. )

Bende diyorumki futbolda yapılan yanlışları örnek vererek eleştirmek kadar doğal bir şey yok,sadece kuru laf var ortada futboldan gelen futbola gider bu sadece bir yanıltma başkada bir şey değil,hatırlatırım basketbol sponsorundan alınan paralar futbola gitmişmi gitmemişmi biz bu yıl geride

bıraktığımız sezonda neden bu kadar sıkıntı çektik basketbol paraları neden futbola gidiyor o zaman ? neden çözüm üretilmeyip kaynak oluşturulmuyor ? basketbol ve voleybol her biri ayrı özerk bir yapıda olmadığı müddetçe demekki şubeler arasında paralar bölüştürülüyor kimse kendini

kandırmasın,siz rahatsız oluyorsunuz diye eleştirmemezlik yapmayalım eleştirelim bizi çok fena kandırıyorlar sizde hala iyi niyet zannıyla savunmaya devam edin sonra birbirimize kızıyoruz burada,Son olarak o Halil değil Hamit'tir sakin ol :)

( Bunun üzerine Futbolda yapılanları buraya bağdaştırmak artık kabak tadı verdi. )

Bende diyorumki futbolda yapılan yanlışları örnek vererek eleştirmek kadar doğal bir şey yok,sadece kuru laf var ortada futboldan gelen futbola gider bu sadece bir yanıltma başkada bir şey değil,hatırlatırım basketbol sponsorundan alınan paralar futbola gitmişmi gitmemişmi biz bu yıl geride

bıraktığımız sezonda neden bu kadar sıkıntı çektik basketbol paraları neden futbola gidiyor o zaman ? neden çözüm üretilmeyip kaynak oluşturulmuyor ? basketbol ve voleybol her biri ayrı özerk bir yapıda olmadığı müddetçe demekki şubeler arasında paralar bölüştürülüyor kimse kendini

kandırmasın,siz rahatsız oluyorsunuz diye eleştirmemezlik yapmayalım eleştirelim bizi çok fena kandırıyorlar sizde hala iyi niyet zannıyla savunmaya devam edin sonra birbirimize kızıyoruz burada,Son olarak o Halil değil Hamit'tir sakin ol :)

Tartışmanın futbol kısmı beni zerre kadar ilgilendirmiyor...Ben Türk futbolundan umudumu tamamen kestim artık...Çok severdim artık izlemiyorum bile...Birilerinin cepleri dolsun diye oluşturulmuş bir sistem..Yabancının serbest bırakılması bile oyunları değiştirmedi...
Ancak Dursun Bey'in dediği doğrudur...Futboldan gelen para futbola gider Avrupa için bir kural, Türkiye için bir aldatmacadır... Çok akıllı insanlar olduğumuz için !? bu kuralı aşmanın 1001 yolu var bizde... En basiti kulüplerin 10 tane tüzel kişiliği var..Yok dernek, yok şu A.Ş yok bu A.Ş ...Hepsinin varlıkları karman çorman olmuş zaten..Bir hesap koysan ortaya UEFA'da çıkamaz işin içinden..Şike dosyalarını karman çorman etmişiz, iki tane kuralı mı aşamayacağız :)

Tartışmanın futbol kısmı beni zerre kadar ilgilendirmiyor...Ben Türk futbolundan umudumu tamamen kestim artık...Çok severdim artık izlemiyorum bile...Birilerinin cepleri dolsun diye oluşturulmuş bir sistem..Yabancının serbest bırakılması bile oyunları değiştirmedi...
Ancak Dursun Bey'in dediği doğrudur...Futboldan gelen para futbola gider Avrupa için bir kural, Türkiye için bir aldatmacadır... Çok akıllı insanlar olduğumuz için !? bu kuralı aşmanın 1001 yolu var bizde... En basiti kulüplerin 10 tane tüzel kişiliği var..Yok dernek, yok şu A.Ş yok bu A.Ş ...Hepsinin varlıkları karman çorman olmuş zaten..Bir hesap koysan ortaya UEFA'da çıkamaz işin içinden..Şike dosyalarını karman çorman etmişiz, iki tane kuralı mı aşamayacağız :)

Sıkıntı zaten basketboldan geleni de futbola harcıyolar. Klübün içindeki herkes biliyo ki Ünal Aysal Telles'in transferin de peşinatı livhospitalin çekini kırdırarak verdi. Şimdi klüp hala o dönemden kalan dometcant ve engin için 600 bin usd para ödedi. Benim bildiğim bonsu ve macvan nın da alacakları var o sezondan.
Üstüne birde geçen sene 1.5 milyon usd lik sponsor varken 10 milyonluk takım kurdurdular. Şimdi herşey geldi bu seneye kitlendi tabi.
Ben Galatasaray kadar kendi başarısından kriz çıkarabilen başka bir klüp görmedim. Yazık gerçekten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim burada önerdiğim guard NATE WOLTERS, Summer League'de üç maç sonunda 14 sayı, 2.3 rib, 3.3 asist, 2.3 top çalma, 1 blok ortalamaları yakaladı. (Blokların tamamını aynı maçta yaptı.) 1.93 boyunda ve çok saf özellikleri var. Wolters, Jeter'den daha düşük ücrete oynar ve çok net daha potansiyelli oyuncu. Fırsatı olan maçlarını izlesin.

BJKnin listesinde varmış bu eleman yalnız parmağını kırmış sanırım yaz liginde

Ben sakinim Halil Hamit kimi kast ettiğmi anlamışınız ;)

Hala aynı yerdesiniz benim asıl yazdığımı degil kendi kafanızda kurduklarınızı yazın sorun yok :)

Basketbol bütçesi 6.000.000 dolar Ergin Hoca 500.000 euro alıcak.

Bu saaten sonra Petre ,Bratu milyon dolarlara geride gelse yukardaki rakamlar değişmicek boşa burda insanların aldıkları para üstünden eyyam yapmaya gerek yok.

Ike Diogu & Samardo Samuels.

D.J. Seeley & Vander Blue. :)

?????-?????
Sinan-?????-Göksenin
?????-?????
?????-?????-İzzet
?????-?????

Şu an resmileşen kadromuz bu sanırım. Biri "şampiyon olacağız" diyen Dursun Özbek ve yancısı Topsakal'a söylesin -rotasyonu falan geç- en az 5 kişi gerek basketbol oynamak için.

Anthony Randolph bize falan kalmaz sanırım, acaba ne kadar alıyor kubandan :(

Serdar tabay & Şemsettin baş .

Geriden gelerek okudum da kafa yapımız çok sağlıksız. Bugün bayram yerine dönebilir burası ama 3 dk sonra yangın yerine.

hoca haziran ayı pahalı dedi o yüzden transfer yapmıyoruz dedi ama ağustos ayında da kimse kalmayacak.

Bir Carter için bu kadar yaygara koparmayın bence...
Ben yönetimin Carter politikasını takdir ettim. Adama dedilerki ya indirime git, yada takımdan git. Oda gitmeyi seçti...
Carter, Göksenin ve Sinan varken lükstü... Belki KSK için doğru bir transfer olabilir ama bizim için değildi. Bizim yapbozda o parçadan var...
Jeter konusunda ben çok üzülmüyorum, iyi oyuncu ama bulunmaz hint kumaşı bir oyuncu değil...
Şu ana kadar İzzet, Şafak, Göksenin, Sinan, Micov, (Green belki) kadromuzu şekillendiriyor sanıyorum...
Önemli olan yerli oyuncuları bulmak şekillendirmekti halen 1 yerli uzuna daha ihtiyacımız var. Ben Dusan'ı isterim ama indirime gitmiş bir Semih'e de hayır demem...
Yabancılar için 1. sınıfa yönelemeyeceğimize göre, 2. sınıf olarak çok oyuncu var...Bence paniğe gerek yok...
Benim hala isteğim 1 numarada Kalinetsiz'i görmek, yanına bir oyun kurucu daha alırsak bu riske değer...
Bu arada Khalif Wyatt konuşuluyor, hiç izlemedim ama istatistiklerinden benim dış şutum da var diye bağırıyor...
Herşeyin hayırlısı diyelim..

Carter bizim seviyemizde değildi.Sevindim.

Keşke McCalebb ve Petway i kovalasak.Nate Wolters işi oldukça zor ayrıca.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carter bizim seviyemizde değildi.Sevindim.

Keşke McCalebb ve Petway i kovalasak.Nate Wolters işi oldukça zor ayrıca.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden zor NBA'de kontrat bulur diye mi ? Yoksa avrupada EL takımları kapar diye mi ?Ne kadar doğru bilemem ama W>olters ile BJK'de ilgileniyormuş hatta oyuncu süre istemiş vs bir de parmağını kırmış sanırım belki bu hali ile daha kolay olur :).

Marcus Williams Milano ile anlaşamamış halen boşta yani o da

Bide anlamadığım gs Carterla yeniden anlaşacak dendiğinde burda herkes Carterla nasıl devam edilir iki smaç iki blok yapıcak diye oyuncumu tutucaz şutu yok istikrarsız falan filan Carter gitti bu sefer amannnn elimizden nasıl kaçırırım inanamıyorum yazıklar olsun tamamda Carter aynı Carter değişen ne :-) çok ümitsizis buna bende dahil ama valla bilmiyorum saçma ama ergin hoca mutluydu bee saçma sapan kadro bozuk mali yapıyla devam edilecek dense durmazdı bence elimizde iki tane sağlam adam var sinan Micov geriside gelir illaki hocada bunu hesaplıyodur el altından ince hesaplar yapıyordur ki bence bu sezon ergin hocanında rüştünü yeniden ispat etme senesi o yüzden ince eleyip sık dokuyodur ne dedi transfer listemizdeki isimleri açıklayamam ben adımızla anılan oyuncuları alacağımızı düşünmüyorum ama iyi bi kadromuz olucak onu hissediyorum neydi bizi diğerlerinden ayıran GALATASARAY HİS TAKIMIDIR.....

[TABLE="width: 100%"]
<tbody>[TR]
[TD]Profesyonel futbolcu Jem Paul Karacan'la 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonları (3 sezon) için anlaşamaya varılmıştır. Buna göre futbocuya bir defaya mahsus olarak net 50.000 EUR imza ücreti, herbir sezon için net 600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.Eğer oyuncu 2015-2016 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa 2016-2017 futbol sezonu sabit transfer ücreti net 600.000 EUR yerine net 800.000 EUR ve devamında yine 2016-2017 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa, 2017-2018 futbol sezonunda bir önceki sezon net 800.000 EUR olan sabit transfer ücreti net 1.000.000 EUR olarak ödenecektir. Aksi durumda, futbolcu, son 2 futbol sezonunda bir önceki futbol sezonu aldığı sabit transfer ücretini almaya devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
şunu içine sindiren futbol basketbol demeye devam eder. Bu paralar
http://www.transfermarkt.com/jem-karacan/verletzungen/spieler/61447 Jem Karacan - Performance data - Transfermarkt bunlara veriliyor.[/TD]
[/TR]
</tbody>[/TABLE]
r

Arkadaşlar futbol ve basketbolun bütçeleri ayrı ve buradan elde edilen kazançlar birbirine aktarılamaz diye biliyorum. Özellikle futbolda bu konuya son yıllarda çok dikkat ediliyor. Gidip futbolda harcanan paraları basketbolla kıyaslamak manasız. ŞL den milyonlarca euro kaznaıyorsun yeri geldi mi ama bunu basketbola aktaramazsın.

Serdar tabay & Şemsettin baş .

:) bence çok iyi olur Şemsettin joker oyuncudur birçok mevkide oynayabilir, en iyi 6. oyuncu olarak da Serdar Apaydın olur hem kenardan gelip üçlükleriyle nefes aldırır, bir de Naumoski tarzı bi oyuncu alırsak süreyi sonuna kadar kullanıp rakibe sayı atacak süre bırakmama taktiğini uygulayabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri