İsmail Şenol Ergin Hoca'nın ABD'de Jeter ile görüşüp onu ikna etmeye çalışacağını söyledi.
İsmail Şenol hocanın Jeter ile amerika da konuşacağını ve sonradan bir oyuncu ile daha görüşeceğini söyledi sanırım diğer isim uzun olabilir. Koç Jeterı cok istiyor belli ki bence Jeterı ikna edecek
Dün carter'ın gitmesine üzülen ve bunu burda sertçe belirten biri olarak kendi mantığımı açıklamak isterim
Şu anda benim bildiğim kadarı ile bizim oyuncu bütçemiz 5.5/6 milyon usd arasında bir rakam. Bu rakamdan geçmiş dönem oyuncu borçlarını düşünce, ki bunlar bu senenin bütçesinden ödenecek, max oyuncu bütçemiz 5 milyon usd civarı.
Gene benim şubeden bildiğim kadarıyla micov ve sinan'a yıllık 600 bin usd gibi bir rakam oduyuruz. Bunların yanında göksenin, şafak, izzet ve ege nin maaşları ve ender'e ödenen 400 bin tl çıkış tazminatınıda ekleyince en iyi ihtimal ile 2 milyon usd harcanmış oluyor.
Geriye almamız gereken 5 yabancı ve 1 yerli için 3 milyon usd gibi bir rakam kalıyor. Şimdi ben biliyorum ki hoca pg ve pivot için bu kalan rakamın büyük kısmını düşünüyor. Yani örnek olarak söylüyorum 1.6 milyon usd bu iki oyuncu için gidecek
Geriye 1.4 milyon usd gibi bir rakam kalıyo 4 oyuncu için, tabi bir de altıncı yabancı için ödenecek 275 bin tl lisans parasıda bunun içinde. Hadi diyelim yerli oyuncu içinde 200 bin usd civarı bir harcama belirlendi, geriye kalan rakamdan bu ve lisans bedelinide düşelim 1.1 milyon usd gibi bir rakam kalıyor 3 yabancı oyuncu için.
Gene mantık yürüterek bunun 500 bin usd si 4 numaraya harcanacaktır pozisyonun önemi ve ilk beş oyuncusu olması gereği, geriye kaldı 600 bin usd yani oyuncu başına 300 bin usd.
Şimdi bana 250/300 bin usd ye kumar olmıyacak ve carter ın yaptıklarını yapacak bir oyuncu bulun. Ha bilirimki şubede iyi bir scout ekibi var ve oyuncu datası sağlam ordan bir cevher yakalanır, ama oda yok.
Yani uzatmadan demek istediğim bizim altıncı yabancıya vereceğimiz maaş ile justin carter iyisini bulmamız şans olur gibi geliyor bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orada Jeter olmazsa bir oyuncuyla daha görüşecek dedi. Bence Jeter olmazsa tercihimiz Dentmon olacak.
Sportando'ya göre Jeter'a yıllık 850.000$ 2 yıllık teklif yapmışız.
Sportando'ya göre Jeter'a yıllık 850.000$ 2 yıllık teklif yapmışız.
Bu paraya gelmeyecekse artık bir zahmet çine gitsin
Olay sadece maddi değil. Young daha genç ve kendini göstermek isteyen bir oyuncu. EL de Olympiakos gibi her sene F4 gören bir takıma gitmek istemesi anlaşılır.Bu yaştaki Jetera bu parayı teklif ediyoruz da Oly ile yıllık 800 bin dolara anlaşan Younga bu parayı vermiyoruz gerçekten anlam veremiyorum. Oly Youngı buyout ile gönderirse doğrusu hiç şaşırmam.