• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen Justin Carter'ın gidişine üzülmedim. Goksenin ve sinanla hemen hemen ayni ozelliklere sahip bir oyuncu. Bence bizim iki numaraya skor yönü yuksek bir oyuncu almamız lazım keşke Manny Harris gelse.

Çin'de piyasa yüksek 1.5 falan vermezler mi ? EL'de oynamıyoruz, ödeme sicilimiz bozuk,kurumsal anlamda çok kötüyüz vs Gelmeyedebilir yalnız adam bizim teklifi resmen kullandı bende ona çok takıldım.Bir de bu adamı Ataman bu kadar istiyor neden EL'nin hiçbir başaltı takımının ilgisini duymadık ?Birisi aydınlatabilir mi ?

Hocam benim anladığım Jeter parayı seviyor biraz..Sezon mart gibi bitti Çin'de..Jeter'inde 3 senelik sözleşmesi bitiyordu bu sene Çin'deki ..Adam üşenmedi geldi birde Limoges'da oynadı sezon sonu..Herkesin harcı değil..Çünkü 2-3 günde bir sürekli maç oynanıyor, sıkışık bir fikstür...Çin'de piyasa çok yüksek, o paraları verebilecek 4-5 takım var Avrupa'da...Onlarında zaten ellerinde farklı opsiyonlar var...Jeter'e o paraları vermezler...Jeter'in maksimum ederi bizim verdiğimiz para bence...

Olay sadece maddi değil. Young daha genç ve kendini göstermek isteyen bir oyuncu. EL de Olympiakos gibi her sene F4 gören bir takıma gitmek istemesi anlaşılır.

O konuda haklısın ama Youngın avrupaya dönersem ilk tercihim Galatasaray olacak dediğini hatırlıyor gibiyim hal böyleyken bence teklif götürebilirdik bir nevi opsiyon gibi.

Bu arada Ufuk Sarıca yine mantıklı işler yapıyor.

Justin Carter ve Kerem'i aldılar. Daha önce Jeter'a alternatif olarak önerdiğim Joe Ragland bitme aşamasına gelmiş. Gabriel ve Palacios'u da tutmak istiyorlarmış. Ve Laboral'li Colton Iverson'la Telekom'dan ayrılan Josh Carter'a da teklif yapmışlar.

Ragland - Carter - Josh C. - Gabriel - Palacios - Iverson

Bir şutör transferiyle gayet güzel bir rotasyon olur.

Öncelikle eurocup kuraları da çekildi sezon için hayırlı olsun diyebiliriz eurocup için zor ama EL seviyesi için çok basit bir kura kalır tabi ilk 2 içinden tur atlarız gibi geliyor bana. Forumda pek bir olumsuz hava var bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Yönetimin ilk açıkladığı tarihin en büyük bütçesi doğru yaklaşık 10 m $ ancak bu paranın büyük bir kısmı domercant gibi eski oyunculara ve bu seneki oyuncuların borçlarının kapatılmasına harcandı bunları yapmasak eurocup bile almayacaktı bizi. Bütün maaşlar ve primler geçmişe yönelik ödendi transfer yasağının kaldırılması için. 1 m $ gibi bir para ergin ataman ve ekibine veriliyor ortalama 6 m $ gibi bir bütçe sadece oyuncu maaşlarına harcanacak bunu birçok kaynak doğruladı en son ismail şenol da bugün açıkladı sadece transfere harcanacak bütçe 6 m $ olacak diye. Bonservis verip de oyuncu alacağımızı zannetmiyorum boştaki oyunculara yöneleceğiz.

Şimdi takıma kısaca bakarsak

x - şafak
sinan - x
micov - göksenin
x - ege
x - izzet

Bence ligdeki en iyi türk kadrosu bizde efesin gençleri potansiyel olarak çok iyi ama tecrübeleri eksik. Fenerin zaten türklere verdiği önem sıfır bile değil. Diğer takımlarda da çok iyi oyuncu yok. Türk kadro kalitesi şu açıdan önemli kadronun yarısı türk olmak zorunda. Burayı ucuz ve kaliteli isimlerle doldurursan yabancılar için de iyi bir bütçe kalıyor sana. Sinan en pahalı türk oyuncumuz 700 k $ ile. Şafak, göksenin, ege ve izzete ödenecek ücretlerlerle 2 m $ bütçemiz gidiyor. Ben duşan cantekin gibi bir ismin daha alınacağını düşünüyorum 4-5 rotasyonu 5 kişi olacak 2-3 rotasyonu da 5 kişi olmalı serhat çetin mantıklı bir tercih. Bu iki ismin alternatifleri bence yapabilirsek emircan koşut'u kiralamak güzel bir seçim olur 3 numara için de tolga geçim'i almayı zorlamayabiliriz. Piyasadaki türkler bu kadar maalesef. 1 numara için yabancı bir isim ve şafak yeterli olacaktır. Gelen 2 oyuncuyla birlikte bütçemizden 2,5 - 3 m $ gidiyor. Micov da 800 k $ civarı bir para alıyor onunla birlikte 3,5 civarı bir para harcanmış oluyor. kalan 2.5 m $ 4 yabancıya harcanacak. Jeter için verilen 850 k $ teklif gayet iyi daha fazlasına çıkamayız. 4 ve 5 için de en fazla 600-700 k para verilebilir. Eurocup seviyesinde çok para vermemize gerek yok. Young bile 800 k $ a gitti oly'e. Benzer isimler için summer ligi takip ediyor ergin hoca ve 4-5 için bir oyuncu oradan ucuza bulunacak gibi. 2 numara için çok para harcamaya gerek yok sadece skor katkısı verecek bir isim olması yeterli savunması rezalet olmasın yeter. Zaten sinan ilk 5 başlamalı pg ile ikisi çıktığında bizi skorda tutacak bir isim olmalı. Artık birçok takım 2.beşlerinde böyle saf şutör bir isim bulunduruyor biz de öyle yapmalıyız. 7 türk 5 yabancı ile 6 m $ hatta belki biraz üstü ile sezonu geçirebiliriz. Olası sakatlık veya düşük performans durumunda 6. yabancıyı düşünebiliriz erkenden doldurmaya gerek yok bu hakkımızı sezon uzun. Eurocup seviyesinde kimse yüksek maliyetli geniş rotasyonlu bir kadro beklemesin en mümkünü bu şekilde duruyor.

Bence gelecek sene yine taraftar en büyük güç olacak herkesin kombine alıp maçlara gelmesini istiyorum çok cüzi miktarlarda fiyatlar bu sene EL de olmadığı için fiyatlar düşebilir. Taraftar ne kadar bu takımın arkasında durursa o kadar iyi. Gelecek senelerde her şey çok daha iyi olacak umudunuzu kaybetmeyin yeter ki...

Maccabi kadroyu dağıttı tamamen ordan birini kapsak fena olmaz. Parakhouski de ortalama bir takıma transfer oldu unuttum hangi takım olduğunu. Yani Jetera kimse talip olmadı mı diyoruz ama Parakhouski örneği var burda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maccabi kadroyu dağıttı tamamen ordan birini kapsak fena olmaz. Parakhouski de ortalama bir takıma transfer oldu unuttum hangi takım olduğunu. Yani Jetera kimse talip olmadı mı diyoruz ama Parakhouski örneği var burda.

Onun adı birkaç üst düzey takımla anıldı netice olarak Kazan'a gitti adam

Ahh be hocam sen bu hallere düşecek adammıydın oyuncuyla görüşmeler teklif sunmalar vs parasızlık her sene bizi aciziyete sürüklüyor malesef.

arkadaşlar şunu kabul edelim
biz ne para verirsek verelim
eurolig eurocup farkı bizim için dezavantaj
birde geçen seneden kalma kötü bir imajımız var ödeme konusunda
yoksa ergin hoca da mutlaka en iyisini ister

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya: Transfer konusunda henüz ortaya bir şey çıkmadı. Bütçemiz geçtiğimiz yılın biraz aşağısında olacak.

Bu ne demek şimdi ?
Bu açıklamanın doğruluk payı var mı ?
Geçen sene bütçemiz ne kadardi ki zaten.

Haynes 300 bin dolara Sassari'ye imza attı, Pargo Çin yolcusu sanırım, Tyus için de Rus takımları devredeymiş.

Randle, Alexander ve Sofoklis ise boşta.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya: Transfer konusunda henüz ortaya bir şey çıkmadı. Bütçemiz geçtiğimiz yılın biraz aşağısında olacak.

Bu ne demek şimdi ?

İzledim bu açıklamaları ntvspor da canlı yayında söyledi...

Ted Kolejliler Gecevicius’u almış.

Bu ne demek şimdi ?

Bu bütçe yönetimin ayırdığı sponsor harici bütçe olabilir mi?

Martynas gecevicius Ted Kolejine transfer olmuş.

Öncelikle eurocup kuraları da çekildi sezon için hayırlı olsun diyebiliriz eurocup için zor ama EL seviyesi için çok basit bir kura kalır tabi ilk 2 içinden tur atlarız gibi geliyor bana. Forumda pek bir olumsuz hava var bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Yönetimin ilk açıkladığı tarihin en büyük bütçesi doğru yaklaşık 10 m $ ancak bu paranın büyük bir kısmı domercant gibi eski oyunculara ve bu seneki oyuncuların borçlarının kapatılmasına harcandı bunları yapmasak eurocup bile almayacaktı bizi. Bütün maaşlar ve primler geçmişe yönelik ödendi transfer yasağının kaldırılması için. 1 m $ gibi bir para ergin ataman ve ekibine veriliyor ortalama 6 m $ gibi bir bütçe sadece oyuncu maaşlarına harcanacak bunu birçok kaynak doğruladı en son ismail şenol da bugün açıkladı sadece transfere harcanacak bütçe 6 m $ olacak diye. Bonservis verip de oyuncu alacağımızı zannetmiyorum boştaki oyunculara yöneleceğiz.

Şimdi takıma kısaca bakarsak

x - şafak
sinan - x
micov - göksenin
x - ege
x - izzet

Bence ligdeki en iyi türk kadrosu bizde efesin gençleri potansiyel olarak çok iyi ama tecrübeleri eksik. Fenerin zaten türklere verdiği önem sıfır bile değil. Diğer takımlarda da çok iyi oyuncu yok. Türk kadro kalitesi şu açıdan önemli kadronun yarısı türk olmak zorunda. Burayı ucuz ve kaliteli isimlerle doldurursan yabancılar için de iyi bir bütçe kalıyor sana. Sinan en pahalı türk oyuncumuz 700 k $ ile. Şafak, göksenin, ege ve izzete ödenecek ücretlerlerle 2 m $ bütçemiz gidiyor. Ben duşan cantekin gibi bir ismin daha alınacağını düşünüyorum 4-5 rotasyonu 5 kişi olacak 2-3 rotasyonu da 5 kişi olmalı serhat çetin mantıklı bir tercih. Bu iki ismin alternatifleri bence yapabilirsek emircan koşut'u kiralamak güzel bir seçim olur 3 numara için de tolga geçim'i almayı zorlamayabiliriz. Piyasadaki türkler bu kadar maalesef. 1 numara için yabancı bir isim ve şafak yeterli olacaktır. Gelen 2 oyuncuyla birlikte bütçemizden 2,5 - 3 m $ gidiyor. Micov da 800 k $ civarı bir para alıyor onunla birlikte 3,5 civarı bir para harcanmış oluyor. kalan 2.5 m $ 4 yabancıya harcanacak. Jeter için verilen 850 k $ teklif gayet iyi daha fazlasına çıkamayız. 4 ve 5 için de en fazla 600-700 k para verilebilir. Eurocup seviyesinde çok para vermemize gerek yok. Young bile 800 k $ a gitti oly'e. Benzer isimler için summer ligi takip ediyor ergin hoca ve 4-5 için bir oyuncu oradan ucuza bulunacak gibi. 2 numara için çok para harcamaya gerek yok sadece skor katkısı verecek bir isim olması yeterli savunması rezalet olmasın yeter. Zaten sinan ilk 5 başlamalı pg ile ikisi çıktığında bizi skorda tutacak bir isim olmalı. Artık birçok takım 2.beşlerinde böyle saf şutör bir isim bulunduruyor biz de öyle yapmalıyız. 7 türk 5 yabancı ile 6 m $ hatta belki biraz üstü ile sezonu geçirebiliriz. Olası sakatlık veya düşük performans durumunda 6. yabancıyı düşünebiliriz erkenden doldurmaya gerek yok bu hakkımızı sezon uzun. Eurocup seviyesinde kimse yüksek maliyetli geniş rotasyonlu bir kadro beklemesin en mümkünü bu şekilde duruyor.

Bence gelecek sene yine taraftar en büyük güç olacak herkesin kombine alıp maçlara gelmesini istiyorum çok cüzi miktarlarda fiyatlar bu sene EL de olmadığı için fiyatlar düşebilir. Taraftar ne kadar bu takımın arkasında durursa o kadar iyi. Gelecek senelerde her şey çok daha iyi olacak umudunuzu kaybetmeyin yeter ki...

Yanlış anlama ama "Ligin en iyi yerli kadrosu bizde..." dediğin yerden sonra okumayı kestim. Bugüne kadar hiç olmamış İzzet, gelişim düşmanı Göksenin, genç Ege, Şafak... Sinan'ı ayrı tutuyorum. Yahu ne gerek var fanatikliğe? Kim ligin en iyi yerlisi, yapmayın Allah için. Utanmasanız Efes, Ülker kim biz Cska seviyesindeyiz falan yazarak klavye orgazmı olacaksınız burada.

Daha aşağısı mı var abicim? Ağustos yaklaştı hala sponsor yok.

Renaldo Balkman Porto Riko takımından ne kadar alıyor deli adam ya

Yanlış anlama ama "Ligin en iyi yerli kadrosu bizde..." dediğin yerden sonra okumayı kestim. Bugüne kadar hiç olmamış İzzet, gelişim düşmanı Göksenin, genç Ege, Şafak... Sinan'ı ayrı tutuyorum. Yahu ne gerek var fanatikliğe? Kim ligin en iyi yerlisi, yapmayın Allah için. Utanmasanız Efes, Ülker kim biz Cska seviyesindeyiz falan yazarak klavye orgazmı olacaksınız burada.

Abicim eyvallah güzel yere temas etmişssin de fenerdeki türkler kenan, berk, can altıntığ, serhat çetin, melih mahmutoğlu, oğuz savaş ve semih erden. potansiyelli gençler hariç diğer isimler çok az katkı verdi takıma bunu kimse inkar edemez berk ve serhat doğru düzgün maçlarda oynamadı can kiralandı kenan çok genç arada savunmada katkı veriyor o kadar, melih sadece ceza şutörü o da çok formda olursa başka bir özelliği yok oğuz en iyi türktü bence onlarda çoğu maçta iyi katkı verdi o bile doğuşa gitti şimdi semih bütün sezon tırttı birkaç maçta iyi oynadı diye gaza geldi herkes. Bunlar bu halleriyle bile iyi geliyor bize çünkü eski jenerasyon hepsi hidayetli jenerasyonla cedi osmanlı jenerasyon arasında sıkılmış kalmış isimler. Bizdeki isimler hala çok iyi sayılabilir gönül isterdi ki bir sürü iyi türk olsa da alsak ama piyasadaki türkler bu kadar ne yapalım bu piyasaya bizdeki isimler gayet iyi bu jenerasyonda fiyat/performans açısından alınabilecek isimlerden en iyileri. Fenerdekileri büyütmeyin hepsi yabancı etkisi f4 yabancılar olmasa gelmezdi. Efestekiler potansiyelli evet ama hepsi tecrübesiz bu sene cedi ve furkan dışında katkı veren olmaz yine.

Freeland CSKA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri