• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Şenol Ergin Hoca'nın ABD'de Jeter ile görüşüp onu ikna etmeye çalışacağını söyledi.

İsmail Şenol hocanın Jeter ile amerika da konuşacağını ve sonradan bir oyuncu ile daha görüşeceğini söyledi sanırım diğer isim uzun olabilir. Koç Jeterı cok istiyor belli ki bence Jeterı ikna edecek

İsmail Şenol hocanın Jeter ile amerika da konuşacağını ve sonradan bir oyuncu ile daha görüşeceğini söyledi sanırım diğer isim uzun olabilir. Koç Jeterı cok istiyor belli ki bence Jeterı ikna edecek

Orada Jeter olmazsa bir oyuncuyla daha görüşecek dedi. Bence Jeter olmazsa tercihimiz Dentmon olacak.

Carter a pek üzülmedim.
tamam savunması iyi ama şutu hiç yok
illa potaya gitmesi gerek
göksenin ve sinan çok aratmaz onu
ama jeter e üzüldüm
bence iyi bir 1 numaraydı
bakalım kimi alacağız oraya

Dün carter'ın gitmesine üzülen ve bunu burda sertçe belirten biri olarak kendi mantığımı açıklamak isterim

Şu anda benim bildiğim kadarı ile bizim oyuncu bütçemiz 5.5/6 milyon usd arasında bir rakam. Bu rakamdan geçmiş dönem oyuncu borçlarını düşünce, ki bunlar bu senenin bütçesinden ödenecek, max oyuncu bütçemiz 5 milyon usd civarı.
Gene benim şubeden bildiğim kadarıyla micov ve sinan'a yıllık 600 bin usd gibi bir rakam oduyuruz. Bunların yanında göksenin, şafak, izzet ve ege nin maaşları ve ender'e ödenen 400 bin tl çıkış tazminatınıda ekleyince en iyi ihtimal ile 2 milyon usd harcanmış oluyor.
Geriye almamız gereken 5 yabancı ve 1 yerli için 3 milyon usd gibi bir rakam kalıyor. Şimdi ben biliyorum ki hoca pg ve pivot için bu kalan rakamın büyük kısmını düşünüyor. Yani örnek olarak söylüyorum 1.6 milyon usd bu iki oyuncu için gidecek
Geriye 1.4 milyon usd gibi bir rakam kalıyo 4 oyuncu için, tabi bir de altıncı yabancı için ödenecek 275 bin tl lisans parasıda bunun içinde. Hadi diyelim yerli oyuncu içinde 200 bin usd civarı bir harcama belirlendi, geriye kalan rakamdan bu ve lisans bedelinide düşelim 1.1 milyon usd gibi bir rakam kalıyor 3 yabancı oyuncu için.
Gene mantık yürüterek bunun 500 bin usd si 4 numaraya harcanacaktır pozisyonun önemi ve ilk beş oyuncusu olması gereği, geriye kaldı 600 bin usd yani oyuncu başına 300 bin usd.
Şimdi bana 250/300 bin usd ye kumar olmıyacak ve carter ın yaptıklarını yapacak bir oyuncu bulun. Ha bilirimki şubede iyi bir scout ekibi var ve oyuncu datası sağlam ordan bir cevher yakalanır, ama oda yok.
Yani uzatmadan demek istediğim bizim altıncı yabancıya vereceğimiz maaş ile justin carter iyisini bulmamız şans olur gibi geliyor bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carter'ı tanıdığımız bir oyuncu olarak buyout ödeyerek almamış mıydık? Buyout için ödediğimiz rakam 300k usd deniyor. Şimdi biz bu ödediğimiz parayı hangi mantıkla çöpe attık birinin bunu açıklaması lazım.
Oyuncu düşündüğümüz gibi çıkmadı, tanımıyorduk deme ihtimalleri yok değil mi?
Çok para istedi denebilir mi? Sanmam KSK bütçesi bizden iyi bir takım değil.
Carter'dan çok daha iyi bir oyuncuyu daha ucuza alacağız diyebilirler mi? Onu da sanmam. Çünkü bugün itibariyle görüştükleri oyuncu bile yok.
Bu kuradan sonra benim tahminim çok ortalama bir kadro ile bu yılı bitirmek hedef olacaktır. Geçen seneki o takımın averajla playofflara son sıradan girdiğini düşünürsek çok da haksız sayılmaz yönetim.
Ergin Ataman bu bütçe ve kadroyla da fazla kalmaz diye düşünüyorum. İyi kötü geçen sene arkasında bir taraftar topluluğu vardı bu sene onu da bulamaz. Kadın takımı da erkek takımı da adeta eriyor malesef.

Oh zor gruba düştü tırnaksızlar, Karşıyaka ise şanslı

yuh be bu nasıl grup kurayı çeken kişi ile Eurobasket kurasını çeken aynı kişi mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka çok fena gruba düştü.

CSKA
Maccabi
Malaga
Brose
Daçka
Sassari

Çok iyi oldu bu :)

Karşıyaka da çok iyi gruba düştü.
Top 16'ya kalma ihtimalleri çok yüksek.

Daçkanın hevesi kursagında kalacak o kadar yatırım boşa gidecek Allahın sopası yok işte.

Hiç mi yakışmaz bi takım EL grubuna. Allah beter etsin o gruptan çıkamazlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahın sopası yok Daçkacım !

Ergin Ataman'ı çok sevdiğimi söyleyemem fakat egosu oldukça yüksek bir İnsan/koç olduğu oyuncunun "ayağına" kadar gidip ikna etmeye uğraşması birçok açıdan çok kıymetli.

Hoca madem bu kadar istiyor twitterda bir kampanya falan yapılsa bari

Sportando'ya göre Jeter'a yıllık 850.000$ 2 yıllık teklif yapmışız.

Bu paraya gelmeyecekse artık bir zahmet çine gitsin

Aynısını yazacaktım. Daha ne teklif edebiliriz ki, 850 bin dolar müthiş para, üstelik Avrupa'nın en güzel şehirlerinden birinde yaşayacak Çin yerine.

Çin'de piyasa yüksek 1.5 falan vermezler mi ? EL'de oynamıyoruz, ödeme sicilimiz bozuk,kurumsal anlamda çok kötüyüz vs Gelmeyedebilir yalnız adam bizim teklifi resmen kullandı bende ona çok takıldım.Bir de bu adamı Ataman bu kadar istiyor neden EL'nin hiçbir başaltı takımının ilgisini duymadık ?Birisi aydınlatabilir mi ?

Bu yaştaki Jetera bu parayı teklif ediyoruz da Oly ile yıllık 800 bin dolara anlaşan Younga bu parayı vermiyoruz gerçekten anlam veremiyorum. Oly Youngı buyout ile gönderirse doğrusu hiç şaşırmam.

Bu yaştaki Jetera bu parayı teklif ediyoruz da Oly ile yıllık 800 bin dolara anlaşan Younga bu parayı vermiyoruz gerçekten anlam veremiyorum. Oly Youngı buyout ile gönderirse doğrusu hiç şaşırmam.
Olay sadece maddi değil. Young daha genç ve kendini göstermek isteyen bir oyuncu. EL de Olympiakos gibi her sene F4 gören bir takıma gitmek istemesi anlaşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri