• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende şimdi ilgili yazıyı inceliyordum. Açıçası Vujacic in boşta olduğunu bilmiyordum. Şu anda kadromuzda pek dış şut tehdidi olan oyuncumuz olduğunu söylemek mümkün değil. IBB de çok büyük kontrata oynadığını sanmıyorum. Öncesinde de İtalya da ortalama bir takımda oynuyordu. Ben katkı alabileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerçi kadroda düşünüldüğünü sanmıyorum.
İlgili yazı için buyrun.

Uzağa gitmeye gerek yok (Fersu YAHYABEYOĞLU) - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

Vujacic benim de dikkatimi çekmişti ama ciddi savunma defosu olan ve Efes sonrası bir türlü dikiş tutturamayan bir oyuncu. Alalım skor katkısı olur diyenler kadar, savunmamız yolgeçen hanı olur diyenler de çıkacaktır. Ha yaşadığı bunca inişten sonra bi hırs gelmiştir kendine gelir mi derseniz, bence en iyi haliyle bile savunma zaafiyeti sorun olur derim. Örneği Erceg vardı ki, o bile hiç olmazsa pozisyonu gereği rakibe sıkıntı yaşatıyordu şutlarında...

Dentmon-Şafak
M.Brooks-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
C.Green-İzzet-Ege
Mavrokefalidis(S.Lawal)-Samuels(Tyus)

Listede dikkat çeken zaman zaman forumda arkadaşların da değindiği birkaç isim var aslında. Oyun kurucu için Rowland ve 2 numarada Mejia mesela, Manny Harris'i de çok kişi söyledi ama bence bunların içinde Rowland öne çıkar. Banvitte bu sene pek çok oyuncu gibi Rowland da hakettiği noktaya gelemedi bence. Aynı şekilde iki tane Viladimir var Banvitten, Veremeenko da Dragicevic de bence bu sene Banvit'te harcandılar. Eskişehirden Brakings de iyi özellikleri olan kumaşını belli eden bir oyuncu ama bi sakatlık durumu var mı bilmiyorum, bildiğim kadarıyla şut stili ve skor gücü için iyi yorumları vardı. Biraz yaşlı olmakla birlikte Haislip için de genel düşünce olumlu yönde sanırım. Thomas Guinn ve Hakim Warrick de uzun rotasyonunda iyi değerlendirilebilecek oyuncular.

Vujacic benim de dikkatimi çekmişti ama ciddi savunma defosu olan ve Efes sonrası bir türlü dikiş tutturamayan bir oyuncu. Alalım skor katkısı olur diyenler kadar, savunmamız yolgeçen hanı olur diyenler de çıkacaktır. Ha yaşadığı bunca inişten sonra bi hırs gelmiştir kendine gelir mi derseniz, bence en iyi haliyle bile savunma zaafiyeti sorun olur derim. Örneği Erceg vardı ki, o bile hiç olmazsa pozisyonu gereği rakibe sıkıntı yaşatıyordu şutlarında...

Şu listedeki Hilton Amstrong biz uymaz mı?

Şu listedeki Hilton Amstrong biz uymaz mı?

Armstrong bulunduğu yerde çok güven veren bir adam değil, daha doğrusu öne çıkan bi özelliği yok, yani süper atletizm özellikleri var baskın bir durumda diyemezsin, iyi pozisyon bilgisi var yer tutuyor potayı iyi korur diyemezsin, post oyunu iyidir kalıplıdır yıkılmaz geçilmez diyemezsin, ikili oyunu iyidir uyum yakalar sayıları dizer diyemezsin vs. Herşeyden biraz var biraz yok. En önemli artısı genç oyuncu gelişmeye açık kullanıldıkça değerlendirdikçe yerini bulur mu diyeceğiz onu da bilemedim. Açıkçası benim içime pek sinmiyor, biraz burukluk hissederim heralde. 4-5 numaralar için iki oyuncu önerecek olsam Türküye'den Veremeenko Dragicevic'ten biri ve atletizm özellikleri olan oyunculardan da Hakim Warrick ve Haislip'ten biri. Gerçi Warrick ve Haislip ne kadar atlet devam ediyorlar yaş ilerledikçe o da soru işareti. Ama kafa yapısı olarak Ergin Ataman'ın da buna benzer bir uzun sitemi istediğini düşünüyorum. Yaz ligini takip eden arkadaşların önerdiği de çok iyi isimler vardır mutlaka ama ben pek kıyaslama yapacak bilgiye sahip değilim. Kıyaslayabilecek arkadaşların yorumlarını duymak isterim...

Ben de Veremeenko ve Dragicevic'in harcandığını düşünüyorum Banvitte özellikle Dragicevic bir sene önce muazzamdı. Bence 4-5 oynayabilecek yedek olarak alınsa hem çeşitlilik katar hem de hoca seviyor bu tip uzunları tabii isteyeceği ücret de önemli ama ben 400 civarına halledebileceğimizi düşünüyorum. Ne zamandır yapmıyorum bir kadro yapalım:

Dentmon- Tim Frazier (Warren)- Şafak
Sinan- Göksenin- Curry (DJ Kennedy- Craft)
Micov- Emir
Green- İzzet-Ege
Mavrokefalidis (Dragicevic-Veremeenko)-Holman (Thabeet, Famous)

Gs kaçtane taraftar grubu var ultrAslan hea kalkıp uA maçlara gelmio tarzı konuşmalara girmeyin salonda 1000 kişi varsa 600ü direk tayfa dan uA basketbola sahip çıkmıyo olmasın bu sözüm sadece basketbol için geçerli değil aynı durum futbol içinde geçerli seçimdeyken yıldız alıcam İbramı ben Hulku getiricem deyip jem Karacanı alıp taraftardan tepkiyi yiyince omar niaase la anlaşıp göt korkusuna açıklayamamaktır bunların olayı bu karaktersizler işleri güçleri yalan hırsızlık başka bişi değil.

Arkadaş taraftar grubu dediğin siyasetten talimat alarak hareket etmez. Tek derdi armadır. Ultraslandan "bence" bir şey beklemeyin onlar bu yıl için istediklerini aldılar, tepki işlerine giremezler :) Bu arada tek taraftar grubumuz yok..

Bununla birlikte ligimiz listesinden alabileceğimiz oyuncuları derliyorum, birçok lig maçını izleme fırsatı buldum geçen sene.

PG - Rowland- Chris Warren (bence ikinci oyuncu kurucu olarak denenebilir, hızı ve patlayıcılığı ile çeşitlilik katabilir) - Calloway (Euroleague tecrübesi olan, saha görüşü iyi, saoğukkanlı bir oyuncu)
SG - Meija - Lofton (bütçemiz daralırsa falan uygun fiyata yedinci yabancı olabilir şutör olarak)
SF- Holland (sene başında yeni Hawkins olabilir demiştim ama inanılmaz düşüşe geçti, yine de sayı-pas-asist-savaşçılık özelliği olan komple bir oyuncu denenebilir)- Manny Harris
PF- Chuck Davis-Dragicevic (sırtı dönük oyunu, orta mesafesi var, fena ribaundçu değil ve iyi bir pasör)- Jajuan Johnson (iyi bir atlet ve bitirici, geçen sene Beşiktaşta harcandı bence o da denenebilir)- Shurna (hocanın sevdiği tarzda bir PF fiyatı uygunsa yedinci yabancı olarak denenebilir)- Mc Cauley
C- Lasme- Veremeenko (Maric tarzı bir oyuncu bence hücuma çeşitlilik katar ve Sofo gelecekse ondan daha fazla katkı vereceği kesin yarı parasına)- Vidmar (eğer devşirme sayılıyorsa ve başka devşirme alınmayacaksa kadroda yararlı olabilir pota altına sertlik ve kalıp katmak açısından)- Stephenson (İBB'ye kıl olduğum için çok fazla izlemedim açıkçası ama atlet ve iyi ribaund çeken, genç bir oyuncu)

Kadromuz bence bir asist ve liderlik özellikleri olan ve gerektiğinde sorumluluk alıp skor atabilecek oyun kurucu ile delici, hızlı yedek oyun kurucu. 2 numarada Sinan'ı düşünürsek yanına net şutör. 3 numarada Micov'u düşünürsek Emir ile ilgili girişimimiz olmazsa bence Serhat denenebilir ya da 1 ya da 2'ye yedek yabancı almazsak buraya potaya giden, atletik bir isim. 4 Numarada ise evet üçlüğü ve orta mesafesi olan fakat kesinlikle potaya da gidebilen, ikili oyunu da olan biri. 5 numaraya ise çemberi savunabilen aynı zamanda iyi bir bitirici almamız gerekiyor. Bununla birlikte 4 ve 5 oynayabilen, alacağımız ilk beş oyuncularını yedekleyebilecek (onların özelliklerine göre) biri gerekiyor örneğin Green ile Mavrokefalidis olursa daha atletik Young tarzı biri. Green ile Holman olursa Dragicevic tarzı biri olmalı.

Cem beyin sık sık ismini zikrettigi Jordan Tayloru Alba aliyormus malum Avrupa basketbolunun en kurumsal kluplerinden biri forumun scout ekibinin kalibresini gösteren bir haber DJ kenedy nereye gidecek bakalım

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 sa.10 saat önce</small>
Pooh Jeter, kararını verdi ve Galatasaray'ın teklifini reddetti. İki alternatif var. Oyun kurucu transferi olmadan transfer yapılmayacak.

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 sa.10 saat önce</small>
Pooh Jeter, kararını verdi ve Galatasaray'ın teklifini reddetti. İki alternatif var. Oyun kurucu transferi olmadan transfer yapılmayacak.

https://twitter.com/PoohJeter/status/620682785326415873

Pooh Jeter â€￾@PoohJeter <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 dk.10 dakika önce</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">
</small>

@ismailsenol how can u write that if I haven't posted nothing on social media yet?

Bu Jeter'i ben de çok istiyorum ama sanırım arkadaşın karakter sıkıntıları var..

İster misiniz ismail e inat imza atsın bize

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saat ten sonra gelmesin. Hoca ikna icin ayagina gidip proje sunuyo, butun sistemi takimi onun uzerine kuracagini soyluyor, hala gelmeyip cin liginde playoff dahi yapamayan bir takima gitmek isteyen oyuncudan bize zaten hayir gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İsmail Şenol'un GS ile ilgili hayırlı bir haber verdiğine şahit olan, hatırlayan var mı?

Vallahi İsmail kapagi takti

İsmailden cevap geldi

@PoohJeter well, you're good at playing basketball and I'm good at breaking stories. You're not gonna play for Galatasaray next season :)

Tartisma buyuyecek gibi :)

Valla büyük takım basketbolu zor görünüyor koş koş zorunlu istikamet, hedef playoff, kazara yarı final geçmiş olsun. Takımın en mühim parçasına kaynak yaratamadık, isim filan gelmez bu saatten sonra. Şansa artık 3'e alacağımız adamlar 9'luk oynarsa bir yerlere geliriz. Gerçi o zaman da daha da küçültürler bütçeyi. En iyisi bi süre NBA takip edelim, taraftarlık yok, stres yok, sadece güzel basketbol.

İsmail şenol ergin Atamanın danışmanı falan mı nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri