• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz ligini hiç takip edemedim bu sene. Bugünden itibaren dahil olacağım artık. Okuduğum kadarıyla Joseph Young beklediğim üzere kan almış resmen. Bu kadar abartmayaydı iyiydi. Yollarımız zor kesişir artık. Çok iyi skorerdi adam.
Andrew Harrison batırmış. Şu çocuğu da ikizini de gram sevemedim gitti. Bunlar gitti diye seneye Kentucky'ye sempati bile duyabilirim. Bu adamlarda acaip bir piyasa yapma yeteneği var hiçbirşey oynamadan. Umarım es kaza bize falan düşmez bunlardan biri.
Evlatlarımdan CJ Fair için ilk maçta etkisiz kaldı demişler. Üçlük atmayı öğrenemediği sürece daha çok yaz ligi oynar. Az üçlük soksa buraya , adam gibi üçlük soksa Nba'e gider zaten.
Bizim Sacramento'da ise DeAndre Liggins çok kıymetli oyuncu ama adamın kariyeri garip bir şekilde aşağı gidiyor. Bir yerde bunu mutlaka tersine çevirecek ama şu an için çok büyük risk kendisi.
Eric Moreland çok net bir savunmacı. Bir de asıl beğendiğim özelliği ise öğrenebilme yeteneğinin fazla olması. Bir çok eksiği var ama adam gelişime çok açık.
Şu ligden illa ki bir uzun al deseler ilk tercihim Thabeet olur. Hiç masal anllatmaya gerek yok. Adam 2.20 ve içine vurabiliyor. Marjanovic bizi naptı gördük hepimiz.
Bir de Glen Rice'ın oğlan kadroya yüzde 90 giremez Houston'da. Adamlarda daha KJ McDaniels süre alamıyor. Düşünülebilecek bir isim.
Edit : Geçen seneki evlatlarımdan Powell ile bu seneki en oturaklı guard olan Pangos aynı takımdaymış dallas'ta. Ben o maça geçtim. İkisini de takip etmenizi tavsiye ederim. Zaten maça el koymuşlar şu ana kadar.
Editin editi : Adam gibi 1 yaz çalışsalar Dallas'ın takımı eurocupta baya iş yapar aslında :D

Aslında şu yaz ligi ve nbdl'den çok yetenekli ve uygun isimler bulabiliriz, benim de takip ettiğim kadarıyla;
1 numara için Justin Dentmon (umarım alırız), Tim Frazier (asist yapmak için doğmuş) ya da Russ Smith (oyun aklı muazzam),
2
numara için Seth Curry (geninde var), Bryce Cotton (Utah tutabilir yoklamak lazım, net şutör) ya da Joe Young (müthiş şutör ve delici),
3 numara için Scotty Hopson (reddetmişti ama ısrar etmek lazım) ya da DJ Kennedy (2 ve 3'e müthiş katkı sağlar),
4 numara için Jerrelle Benimon (all-aroud 4) ya da Mitch McGary (OKC düşünmeyebilir) ve
5
numara için Jarrid Famous (destroyer!) ya da Arinze Onuaku (bu da bildiğin tank)

Arkadaşlar Summer League'i çok iyi takip ediyorum. Umarım hoca oradan sadece atletik uzun değil 1-2 oyuncu daha getirir. Ben işin çoğunluğunun buralara kalmasını istemiyorum. Hopson ve DJ Kennedy şu an gerçekten çok formda 2 oyuncu. Şu an DJ Kennedy'nin maçını izliyorum 27 dk ya 21 sayı 7 ribaund 3 asist 4 top çalma sıkıştırdı , oyuncu 2-3 oynayabiliyor. Yine benzer pozisyonlarda oynayan yakından tanıdığımız Hopson'da biraz önce biten maçta 20 sayı 6 ribaund yaptı . Maçları highlight'ına veya boxscore'una göre değerlendirmeyip mümkün olduğunca izliyorum. Bu iki oyuncudan birinin gelmesini çok isterim.

Guard için Avrupa'yı yakından tanıyor olmasından dolayı Summer League'den J.Dentmon'a teklif götürmeliyiz. Dentmon-Hopson/DJ Kennedy gibi yaapbilirsek sınırları zorlayan , potansiyeli yüksek bir takım oluruz. Zaten yapmamız gereken de bu. Eğer iş buralara kalacak olursa Dentmon'a göre daha sıradan bir guard ve set şutörü ile geçeceğiz bu dönemi. Bütçeden maksimum verimi almak istiyorsak saydığım oyuncuları eklemeli , bu oyuncuları yönetebilmeliyiz.

Uzun için birçok maç izleyip isimleri not alıyorum. Açıkçası uzunlarda devamlılık problemi var biraz. Bir maç çok beğendiğim buralarda rakibe çemberi göstermez dediğim uzun diğer maç inanılmaz kötü yüzdelerle oynayabiliyor. Lalanne'ı izledim , bahsedilen yorumların altında performans gösterdi bana kalırsa. Jarrid Famous kesinlikle harika bir seçim olur ama sözleşme şartları vs çok hakim değilim.Hateem Thabeet yine dikkatimi çekti , 2.20 lik boyuyla buralarda iş yapması kuvvetle muhtemel. Bugün biraz kötüydü ama ben onu yine de isterim. Rakeem Christmas hayal kırıklığı yaratıyor ,beklentilerim çok daha farklıydı. Beğendiğim uzunlar var yaz liginde şu ana kadar ama Avrupa'ya döneceklerini zannetmiyorum ; Alex Len , Bobby Portis gibi...

İzlemeye , takip etmeye devam..

Acaba bizim scout sizin gibi takip ediyor mudur. Direkt bu forumu okusalar keske. Ne cevherler var gorurler.

1 numaraya 130 sayfa önce önerdiğim gibi Tim Frazier'ı alalım mesele huzur içinde son bulsun bence. Portland'la garanti olmayan sözleşmesi var 850K lık. Portland oyuncularını dağıtmasaydı kesin yollarlardı ama şimdi oyuncuları kalmadı zaten kontrat verebilirler 2. 3. guard olarak. Ha vermezse kapmamız lazım bence 500 600k ya sonuçta geçen sene 50K ya oynamış.

Aynı takımda Crabbe var sutor guard olarak. Onunda sözleşmesi garanti değil 950K civarında. Bırakılırsa düşünülmeli.

Scout ekibi falan hikaye ya olmuş oyuncuyu almak scout ekibinin işi değil bizim ülkenin takımları scoutu yanlış anlamış bizde olmuş oyuncuya onay verir scout töbe töbe :-D :-D hayırlısı ya haydi Ergin hoca tek güvencemiz sensin yönetim falan hikaye tek korkum bu düşük bütçenin bile maaşları ödenmemesi hakikaten büyük rezillik olur

Sponsorla ilğili bir haber varmı ? Bu gidişle ligler başladıktan sonra açıklayacaklar galiba. Nerden baksan rezalet, batmış denilen bjk bile transfer yapıyor biz hala yerimizde sayıyoruz, yazıklar olsun bu şubeyi bu hale getirenlere.

merhaba,

spnsorun açıklanmaması gerçekten ilginç. herhalde halen anlaşılmayan noktalar var. umarım bir an önce çözülür.

merhaba,

spnsorun açıklanmaması gerçekten ilginç. herhalde halen anlaşılmayan noktalar var. umarım bir an önce çözülür.
Belkide hâlâ tarihin en büyük sponsorunu arıyordur Sayın Dursun ÖZBEK ;)

Etoo bitmişten sonra gs bitmiş cümlesi moda olucak ondan korkuyorum :-(

Tarihin en büyük sponsorluk anlaşması yapsak ne olacak ki. Sen başkasına bağlı olduğun sürece 1 ileri 2 geri gidersin. Zaten öyle olmadı mı. 2 sene çok iyi gidiyorduk; Geçen sene patladık. Sampiyon takım oyuncularına paralarını ödeyemeyecek duruma düştü. Çok mu zor gelir getirici salon yapmak; Efes bile o kadar bütçesi olmasına rağmen altyapıya önem veriyor. Biz ise alt yapıya önem vermiyoruz. FB ulaşım yönünden o kadar kötü yere salon yaptı; ancak çok iyi bir gelir elde ediyorlar. Salon yapmadığımız sürece sporsorların gelmesi için veya bir zengin çıkıp ta takıma sahip olması için dua ederiz.TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM. 1. GELİR GETİRİCİ SALON YAPILMASI. 2. ALTYAPI ÖNEM VERİLMESİ. Kurtuluş reçetesi bu arkadaşlar

Summer League'ni takip edemiyorum işten dolayı. Boş zamanımda açıp youtube'dan izlerim ancak canlı izlemekle aynı olmuyor. Söylediğim isimlerden yazılmış ama ben yine sormak istiyorum 4 ismi. Tim Frazier, Seth Curry. Bryce Cotton ve Larry Drew nasıllardı? Bu arada Sim Bhullar oynamıyor mu summer league'de? Aaron Craft şutunu geliştirdi ise onu da düşünebiliriz.

Bu arada bi arkadaş daha yazmış 2-3gündür Jarrid Famous'ı araştırıyordum, bence yine kolları uzun olan tam aradığımız pivot olabilir. Bunun dışında dikkatimi çeken bi kaç daha oyuncu oldu onlara bakıyorum şu an bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba? Aaron White, Gabriel Olaseni. Olaseni hakkında bi kaç rapor buldum ancak çok az video var.

Bu arada tercih edecek olsam 1 numara için Tim Frazier veya Byrce Cotton veya Larry Drew, 2 numara için öncelikli Seth Curry o olmazsa tekrar bakılır. :)

Richard Hendrix FA mı olmuş?

Kuban opsiyonu muhtemelen kullanmayacakmış Hendrix boşa çıkacakmış

Hendrix boşta, fener Kalinic düşünüyor galiba. Frank Elegar ı da Ted Kolejliler almış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten kimseyi bize bırakmıyolar arkadaş elimizde birkaç tane sözleşmeli oyuncumuz kaldı seneye herşey muamma.

Summer League'den iki isim yazacağım dikkatimi çeken:

Erick Green: Bir dönem M. Siena'da oynamıştı, çok delici ve dış şutu da gayet iyi. Akıllı bir guard kesinlikle. Oyunu daha olgunlaşmış, pozisyonları seçerek oynuyor. Ancak, oyun kurucu özeliklerini geliştirmesi lazım. Alınsa ciddi katkı verir sanırım.

Seth Curry: Çok skorer oynuyor ama, dış şutu tam anlamıyla faciaydı. İki maçtaki üçlük yüzdesi toplam 16 üçlük deneyerek 18% isabet. Bende bıraktığı fikir, çok iyi de oynayabilir, felaket bir maç da çıkarabilir oldu. Savunması da büyük soru işareti!..

yabancı 1-2 ve 5 numaralar hehalde eregin hoca nın amerikada beğendiği oyunculardan seçilecek

Anladığım kadarıyla bu sene bizi büyük bir hüsran bekliyor. Bu kadar geç kaldıktan sonra pek hayırlı birşeyler çıkmaz sanırım.

Summer League'den iki isim yazacağım dikkatimi çeken:

Erick Green: Bir dönem M. Siena'da oynamıştı, çok delici ve dış şutu da gayet iyi. Akıllı bir guard kesinlikle. Oyunu daha olgunlaşmış, pozisyonları seçerek oynuyor. Ancak, oyun kurucu özeliklerini geliştirmesi lazım. Alınsa ciddi katkı verir sanırım.

Seth Curry: Çok skorer oynuyor ama, dış şutu tam anlamıyla faciaydı. İki maçtaki üçlük yüzdesi toplam 16 üçlük deneyerek 18% isabet. Bende bıraktığı fikir, çok iyi de oynayabilir, felaket bir maç da çıkarabilir oldu. Savunması da büyük soru işareti!..

Dostum, Summer League'de takımlar, takım olmadığı için ister istemez yüzdesi düşebilir, izlemedim ancak sanıyorum kendi yarattığı şutlardır. Normalde D-League'de inanılmaz bi şut yüzdesi var. Defansı da öyle yol geçen hanı gibi herkesi geçirmiyor ama muazzam bi savunması olduğunu da söyleyemem. Şu da raporu okumak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri