• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fersu Yahyabeyoğlu@fersudeniz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">3 saat önce</small>
.@GSBasketbol PG aramaya devam ediyor. Justin Dentmon, Bobby Brown, Gal Mekel, Darius Adams, Eric Maynor... Bana göre doğru seçimler.

kendi düşünceleri, görüşüldüğüne dair bir bilgi vermemiş.

jeter i alamıyorken
Bobby Brown u almamızı beklemekte bir hayal bence

Ülker grubu fener için basketboldan sonra futbol a da el attı. Stad isim hakkını 10 sene satın almışlar.
Ülker in sakızın dan bile uzak durmak lazım.
Uzak durmamak lazım. Galatasaray lisesi mezun zengin abilerimiz cebine el atmasın; adamların zenginleri yardım etsin biz de onlara kızarım. Nerde Galatasaray lisesi mezunları. Hiç mi sponsor olacak firmaları yok. Helal olsun ülker Firmasına. Taraftarı olduğu takımını sonuna kadar destek veriyor. Bizimkiler de utansınlar. Tabi utanacak yüzleri var sa.

Rekabet iyice ayaklar altında malesef. Biz transfer yapmak için akşam pazarını bekliyoruz rakipler pazarlık bile etmeden yıldız transfer ediyor.
Kısa bir dönem bu iki EL takımı ile rekabet edebilecek seviyeye gelmiştik, özellikle E.Ataman'ın ikinci yılında ama bu sene herşey berbat oldu. İki rakip de aslında klasik tanımıyla müessese takımı. Fenerbahçe'nin kulüp olarak katkısı çok sınırlı, herşeyi Ülker hallediyor. Efes'in durumu malum. Onlar zaten basketbol kulübü.
Burada bir karar vermek gerekiyor kulüp yönetimi olarak. Ya basketbolu kulüpten ayırıp Barcelona örneğinde olduğu gibi tamamen profesyonel, kurumsal ayrı bir şirket gibi düşüneceksiniz, kendine ait gelir kaynaklarını yaratacaksınız ya da amatör olarak düşünüp bu rekabetin içinde kulübün ismini de hiç yıpratmadan başka bir kulvarda koştuğunuzu alenen ortaya koyacaksınız.
Bu şekilde rekabetin içinde kalmaya çalışmak hem taraftarı hem camiayı hem de kulübü fazlasıyla rencide ediyor.
Anlaşılan o ki zaten camia da Galatasaray'ın bir futbol kulübü olduğu konusunda hemfikir ki Ebue'ye, G.Zan'a, Pandev'e, Eray'a ve daha nicelerine tek maç oynamadan verilen paralarla nasıl bir basket takımının kurulacağını ve nerelere oynayacağını bilmezden gelebiliyorlar.
Cidden rakiplerin kurduğu takımları izlerken pazarda fiyatlar düşsün diye beklemek biraz ayıp oluyor.

Jeteri ikna edemeyen takım o yukarıda yazanları nasıl ikna etsin.Fersu yazmış zaten boş bir arkadaş.

Edit:Fersuya laf attım boş diye haberi buraya taşıyan abi/arkadaş(mobilden göremiyorum) yanlış anlayıp üzerine alınmasın cümlem düşük olmuş :)

Peteri koponeni zorlasak keşke

Galatasaray tarihinin en kötü basketbol takımını kuramıyoruz bile. Şafak, Göksenin, İzzet öpüp başımıza koyalım neticede profosyonel basketbolcular. Geriye kalanı masörlerden filan oluşacak heralde. Karşıyakanın masörü iyiydi ona bir teklif götürülebilir.

Bobby Brown-Safak Edge
Scotty Hopson-Sinan
Micov-Goksenin
Caleb Green-Izzet
Vidmar-Rakeem Christmas

Nelsonun da Williamsın da şutu sorunlu Justin Dentmon en azından bu açıdan istikrarlı pg olarak her üçününde ideal olmadığını düşünürsek Dentmon daha ideal bir hücum silahı en azından

Datome Yıllık 1.7 milyon €uro birde.Ne paralar dönüyor arkadaş.
Fersu 5 isim yazmış İsmail'de 2 alternatif daha var diyor :) Jeter'i ikna edememişiz Brown işi daha zor. Guard transferine önem vermiş bulunmaktayız..

Chuck Davis'e teklif yaptığımız haberi var.(3 puan) Caleb green'ide aldığımızı yazıyordu bu site.

Datome Yıllık 1.7 milyon €uro birde.Ne paralar dönüyor arkadaş.
Fersu 5 isim yazmış İsmail'de 2 alternatif daha var diyor :) Jeter'i ikna edememişiz Brown işi daha zor. Guard transferine önem vermiş bulunmaktayız..

Fersu bilgiye dayalı konuşmamıştır adaş aklına gelen pgleri saymış.İsmail Şenol direk Atamandan alımıştır kimse o iki kişi doğrudur

Davisin böbrek hastalığı tam olarak nedir bile var mı ?

bana da alabileceğimiz en mantılı aday Justin Dentmon gibi geliyor
aslında
Bobby Brown gelebilse fırtına gibi eser valla :)

Kendisini pek beğenmesem de eldekilerin en iyisi Dentmon. Zalgirisi - Kuban maçında maç ortada giderken kaçırdığı bir smaç vardı ki o andan sonra takımdan kovarım.Çok şımarık bir oyuncu. DeMarcus Nelson ise orada yetersiz kalır.Ancak 1-2 olarak düşünebiliriz kendisini.

Dentmon- Nelson ikilisi yan yana şu yoklukta fena olmaz.Gerçi 2 numarada Sinan varken Nelson'un düşük şut yüzdesi de düşündürücü.

Tabi Nelson gibi 1-2 oynayabilecek bir yabancıyı kadroya katmak için uzun rotasyonunu iki yabancıyla geçmemiz gerek

Justin Dentmon bizde Dixon etkisi yapar.Eric Maynor gayet iyi bir sezon geçirdi İtalya'da düşünülebilir.

Fersu bilgiye dayalı konuşmamıştır adaş aklına gelen pgleri saymış.İsmail Şenol direk Atamandan alımıştır kimse o iki kişi doğrudur

Aslında Fersu'yu hiç takip etmeyeceksin de işte insan bakıyor.. Hayır anlamıyorum Efes'e Fener'e gelince isimleri ardı ardına sıralıyor İsmail bey ama bize gelince hiç sesi soluğu çıkmıyor..İsimleri söylese ölür sanki :)

Atamanın guard pozisyonuna efektif birini almak isteyeceğini hepimiz biliyoruz ismail bile diyor transfer buna göre şekillenecek diye bu bağlamda ben bobby browna da mutlaka teklif yapacağımızı düşünüyorum fakat onunda jeter gibi çini tercih etmesi kuvvetle muhtemel

Bobby Brown'un zaten sözleşmesi var Çin'de.

Justin Dentmon bizde Dixon etkisi yapar.Eric Maynor gayet iyi bir sezon geçirdi İtalya'da düşünülebilir.

Bu maynor nasıl bir oyuncu asist sayısı ve asist/top kaybı oranı muazzam ama saha içi yüzdeleri felaket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri