Kuban Hendrix'i bırakmış.Beğendiğim bir oyuncu
Dublijevic'e Fener ve Daçka teklif yapmış. Bizde sulanabılırız. Bana göre avrupanın en iyi pivotu olabilecek seviyede.
Bu 2 takımın Euroleage ile kandırabılırler Dublijevic'i. Biz ise daha fazla para vererek. Bakalım ne olucak.
Bonservisini de hesaba katarsak toplam yabancı bütçemizi verirsek belki şansımız olur
Yav arkadas o pahalı bu pahalı diyorsunuz. Biz kimi alıcaz?
Hedefimiz seneye Euro Cup sampiyonu olmaksa 1-2 üst seviye adam şart.
Gecen senenın euro cup sampiyonu Khimki nin kadrosu ortada.
Küçümsemeyelim bence Euro Cup u.
Zaten 2 sene sonra Euroleage kapalı bir lig olucak. Tr den fener efes dışında lig sampiyonu olan takım gidebilicek. O yuzden şimdilik Euroleage yi unutalım.
Fener efes kapali lige gidince lig için karsıyaka dacka banvit ile yarısırız şampiyonluğu
Bonservisini de hesaba katarsak toplam yabancı bütçemizi verirsek belki şansımız olur
Yuhhhh dublijeviç o kadar oyuncu değil naptınız sizya :-D :-D
Arkadaslar Koponen gard değil. Bazı arkadasların ısrarla alalım demesini anlayamıyorum. Khimki de Rice var lider. Koponen yan parça.
İkincisi Datome'nin bana göre yıllık alacağı para çok değil. Cska azmanı var avrupada piyasa yükseliyor.
Haklısın Koponen guard değil. Sağ bek kendisi, Sabri'nin yerine istiyoruz.Arkadaslar Koponen gard değil. Bazı arkadasların ısrarla alalım demesini anlayamıyorum. Khimki de Rice var lider. Koponen yan parça.
İkincisi Datome'nin bana göre yıllık alacağı para çok değil. Cska azmanı var avrupada piyasa yükseliyor.