• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuban Hendrix'i bırakmış.Beğendiğim bir oyuncu

Entersan olacak bisey yok ben begenirim sen begenmezsin o begenir su begenmez.

Şu patlıcakta patlıcakta diyenler yeterda ney patlıcakya anlamadımki :-)

Fenerbahçe Datome ve Kalininic'i almış.

Bizde hala ses yok.

Bu yönetim gerçekten çok büyük fiyasko her branşta.

Dublijevic'e Fener ve Daçka teklif yapmış. Bizde sulanabılırız. Bana göre avrupanın en iyi pivotu olabilecek seviyede.

Bu 2 takımın Euroleage ile kandırabılırler Dublijevic'i. Biz ise daha fazla para vererek. Bakalım ne olucak.

Dublijevic'e Fener ve Daçka teklif yapmış. Bizde sulanabılırız. Bana göre avrupanın en iyi pivotu olabilecek seviyede.

Bu 2 takımın Euroleage ile kandırabılırler Dublijevic'i. Biz ise daha fazla para vererek. Bakalım ne olucak.

Bonservisini de hesaba katarsak toplam yabancı bütçemizi verirsek belki şansımız olur

6 milyon dolar oyuncu bütçesi oldukça iyi.Ergin hoca kurulabilecek en iyi kadroyu kurmak için bekliyor.Yoksa bu paraya rahatlıkla kadro kurar.

Dentmon (800.000) - Şafak( 200.000)

DeMarcus (600.000) - Sinan (750.000) - Göksenin (200.000)

Micov (600.000) - Brooks (850.000)

Haragondy (700.000)- İzzet ( 250.000) - Ege (50.000)

Hendrix (650.000) - Semih (650.000)

6.350.000 dolar maliyeti.Eurocup'ı getirecek potansiyelde.Kaldı ki Hendrx ile HAragondy'nin finalleri var diye hatırlıyorum

Bonservisini de hesaba katarsak toplam yabancı bütçemizi verirsek belki şansımız olur

Yav arkadas o pahalı bu pahalı diyorsunuz. Biz kimi alıcaz?

Hedefimiz seneye Euro Cup sampiyonu olmaksa 1-2 üst seviye adam şart.

Gecen senenın euro cup sampiyonu Khimki nin kadrosu ortada.

Küçümsemeyelim bence Euro Cup u.

Zaten 2 sene sonra Euroleage kapalı bir lig olucak. Tr den fener efes dışında lig sampiyonu olan takım gidebilicek. O yuzden şimdilik Euroleage yi unutalım.

Fener efes kapali lige gidince lig için karsıyaka dacka banvit ile yarısırız şampiyonluğu

ne yazik ki goudelock, david hawkins, carlos arroyo gibi winner bir oyucuyu kaçırdık ( JETER ) ve sanırım 2. bir B planımız yok ...

zaten bu yönetim zihniyetinde bir B planı beklemek mantıksız olur.

Yav arkadas o pahalı bu pahalı diyorsunuz. Biz kimi alıcaz?

Hedefimiz seneye Euro Cup sampiyonu olmaksa 1-2 üst seviye adam şart.

Gecen senenın euro cup sampiyonu Khimki nin kadrosu ortada.

Küçümsemeyelim bence Euro Cup u.

Zaten 2 sene sonra Euroleage kapalı bir lig olucak. Tr den fener efes dışında lig sampiyonu olan takım gidebilicek. O yuzden şimdilik Euroleage yi unutalım.

Fener efes kapali lige gidince lig için karsıyaka dacka banvit ile yarısırız şampiyonluğu

Oyuncunun Valencia ile sözleşmesi var en az bir milyon Avro bonservis isterler (Valencia tok satıcı muhtemelen daha da fazla ister ) 1.1 milyon dolar yani gerçekten FB ve Daçka ilgileniyorsa bize göre tek avantajları EL takımı olmaları değil özellikle Fenerin bütçesi bizden kat kat onlardan fazla para vermek demek 1.5'lara falan çıkmak demek oralara çıkabilsek Jwteri alırdık bir de bonservis var burada üstelik .1-2 üst seviye adam şart doğru ama bonservis ödemeden alınabilecek oyuncular olmalı ve en fazla yıllık ücreti 800-900 bilemedin bir tanwsi için belki 1 milyon dolar verebiliriz.

Janning berbat oyuncu

Piyasada sürüyle boşta oyuncu var boşa panik yapmayın sakin olun biraz görende sezon açıldı millet kamplara gidio biz hala transfer yapamadık sakin olun ya :-)

Arkadaslar Koponen gard değil. Bazı arkadasların ısrarla alalım demesini anlayamıyorum. Khimki de Rice var lider. Koponen yan parça.

İkincisi Datome'nin bana göre yıllık alacağı para çok değil. Cska azmanı var avrupada piyasa yükseliyor.

Koponen'i Finlandiya milli takımında izlemediniz heralde. Orada 1 numara oynuyor ve takım da lideri. Khimki'den de Rice gelmeden önce lider isim Koponen'di. Şu an Rice olduğundan 3 numarada bir az rol oyuncusu gibi oynuyor ama iyi bir lider guarddır Koponen.

Arkadaslar Koponen gard değil. Bazı arkadasların ısrarla alalım demesini anlayamıyorum. Khimki de Rice var lider. Koponen yan parça.

İkincisi Datome'nin bana göre yıllık alacağı para çok değil. Cska azmanı var avrupada piyasa yükseliyor.
Haklısın Koponen guard değil. Sağ bek kendisi, Sabri'nin yerine istiyoruz.

Comboyu rahat buluruz önemlim olan 1 numara saha içi lideri gerekli.
Keşke Bobby Brown alınabilse yanına Seth Curry 5 numaraya da 2 kaliteli uzun tadından yenmez :D

Bobby Brown nereden çıktı ya ..Adamın twitterına bile bakmadan fikir sallıyor millet...

attachment.php

Ekli dosyalar

• bobby brown.jpg
    bobby brown.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 217
Twitterdaki adamlar hayal satıp takipçi kazanacaklar diye yazıyorlar bunları..Alet olmayın lütfen...Brown 2m dolara yakın para alıyor Çin'de...Avrupa'ya gelse onun gibi PG yok zaten Avrupa'da havada kapar bütçeli takımlar...Bu tip isimler gelebilir ama sezon ortası gelebilir ancak..Bir yerde boşa çıkar sende verirsin değerini alırsın..Mesela geçen sezon ortası Hackett alınabilirdi bütçe olsaydı takımıyla sorun yaşadığı zaman...Ama istisnai durumlar bunlar...

Ah ah türk olan dixon u kacırmayacaktık.

Yanına mis gibi bo mccalebb i alırdık tadından yenmezdi..

Bu arada Kalinic i istiyorum ben 3 numaraya.. 600.000 e alırız aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri