Yine cımbızla bir cümle çekeceğim aradan. :"Yeni sezonda Lukas Podolskı ile Yasin Öztekin'i değişmeli oynatmayı planladığını belirten Hamzaoğlu" .Buna  umut bağlayıp bir yeni kanat daha alacağımızı ümit ediyorum.

Fenev olaganustu kadro kurdu basarili olurlar mi bilmem ama gercekten kimya olarakda fena olmayacak bir kadrolari var. Bizim de en az 4 transfere ihtiyacimiz var. Ama mario gomez gibi düsüste ya da sik sik sakatlanan huntelaar gibi degil daha baska bir oyuncu bulmak almak lazim bence. Sag acik sag bek melo yerine biri ve bir stoper sart.

Hamza Hoca Ibrahimovic konusunda takım içi dengelerden bahsediyor.
Abicim bu adam Ibrahimovic ya Ibrahimovic.
Adama 3-4 milyon euro veremezsin.
Takımda kimse de Ibrahimovic neden 6 milyon euro alıyor demez.
Kendine de yazık etme bizede Hamza hoca.
 Ayrıca Zlatanın 6 milyona geleceğini nerden çıkardın? Vazgeçtim bunu da sormamış say
 Ayrıca Zlatanın 6 milyona geleceğini nerden çıkardın? Vazgeçtim bunu da sormamış say 
 Sonuç olarak İbrahimovic olayı tamamiyle medyanın uydurması Cüneyt Tanman ilgimiz yok dedi zaten. Bunun için Cüneyt Tanman a ya da Hamza Hocaya yüklenmek yersiz.
 Sonuç olarak İbrahimovic olayı tamamiyle medyanın uydurması Cüneyt Tanman ilgimiz yok dedi zaten. Bunun için Cüneyt Tanman a ya da Hamza Hocaya yüklenmek yersiz.