2015-2016 Transfer Sezonu

Yine cımbızla bir cümle çekeceğim aradan. :"Yeni sezonda Lukas Podolskı ile Yasin Öztekin'i değişmeli oynatmayı planladığını belirten Hamzaoğlu" .Buna umut bağlayıp bir yeni kanat daha alacağımızı ümit ediyorum.
 
Fenev olaganustu kadro kurdu basarili olurlar mi bilmem ama gercekten kimya olarakda fena olmayacak bir kadrolari var. Bizim de en az 4 transfere ihtiyacimiz var. Ama mario gomez gibi düsüste ya da sik sik sakatlanan huntelaar gibi degil daha baska bir oyuncu bulmak almak lazim bence. Sag acik sag bek melo yerine biri ve bir stoper sart.

Genel olarak bütün taraftarlarda bu tarz bir düşünce, her takımda.
Ama şöyle birşey var, avrupada büyük ligleri (ingiltere, almanya, ispanya, fransa, belki italya) geçtim kendimize daha yakın gördüğümüz hollanda, fransa, portekiz, daha geride gördüğümüz belçika bile daha cazip yabancı futbolcular için. Çünkü Türkiyedekinden daha fazla göz önündeler, biz geri kalmış, müslüman bir ortadoğu ülkesiyiz onların gözünde (teyzem hollandalı birisiyle evli, adam ailesine sçylediğinde herkes kaşı çıkmış olmaz diye, ancak bizleri gördükten sonra kara çarşaflı, sakallı, şalvarlı insanlar olmadığımıza inanın ikna olmuşlar), bizde şike var, taraftarlar adam öldürüyor, takım otobüsüne ateş açıyor, tribünlerde devamlı olaylar çıkıyor... Dolayısıyla zor gerçekten ikna etmek. Adam o kadar alternatifi varki, dinlemiyor bile seni.
Genç birisini bulalım desen, sanıyormusun biz o oyuncuyu yetiştirip parlatacağız. Messi barca yerine bize yada başka bir Türk takımına gelse o haliyle gene messi olurmuydu ? Aklıma sadece Ribery geliyor ama oda başka şekilde elde patladı :(
Elimizdeki tek alternatif yaşı geçmekte olan yada kariyeri düşüşte oyuncular içinden doğru olanları seçip kullanmak, Doğru tercih yaparsan Hagi, Popescu, Taffarel, Drogba, Anelka, VanHoijdonk, Kuyt, Zago, Guinti, Ernst, Sneijder, Ujfalusi, Elmander vs gibi olur etkisi hatalı tercih olursa da Rebrov, deboer, elano, q7, simao vs. saymaya kalsak sayfalar yetmez.

Bence Mario Gomez doğru olabilir.
 
Melo giderse yerine sneijder, hamit oynar dedi adam yahu. Dzemali gibi iyi bir oyuncu var ve bu adam 2016 avrupa şampiyonası için bile kendini yırtar. Bu yıl değerlendir.
 
Fanatik vede Ertem Şener haberi cıkardı.

Ateş olmadan duman çıkmaz ,Fenerin geçmişte Kuyt vede Stoch da yaptığı Galatasaray ilgileniyor diye haber cıkartıp sonra Kendilerinin anlaştıklarını açıklıcak bır durumda yok ortada,Bişiler dönüyor bakalm
 
Carole'nin kumaşı çok iyi.
Süratı,Sercan'a yaptığı asist ve attığı şık golü ile günün yıldızı oldu.
Sercan'a da geçmiş olsun.
Çok korktum ilk düştüğü anı görünce.
Allah şifa versin.
 
İBRAHİMOVİC, GALATASARAY'A ! ÖZEL HABER !
Dijitürk'ün yeni sahibi bildiğiniz gibi beIN Media Group. Bunun da sahibi PSG başkanı olan Nasser Al Khelaifi. Nasser Al Khelaifi, Süper Lig'i daha çok izlenilebilir lig haline getirmek istiyor. Khelaifi'nin ilk amacı ise Galatasaray-Fenerbahçe derbisini tüm Dünya'ya izletmek. Bu yüzden İbrahimovic'in Galatasaray'a gitmesinde bir sakınca görmüyor, aksine derbideki izlenme sayısı artacağı için yatırım olarak görüyor. Yıllık 17M€ maliyeti olan İsveç'li süperstarı elden çıkartmak isteyen Katar'lı patron için en uygun kulüp Galatasaray. Galatasaray yönetimi ise kolları sıvadı. İş çok ciddi. Öncelikle camia içindeki Fransız lobisine konuyu ileten Sarı-Kırmızı ekip bunun yanında Nasser Al Khelaifi'nin sahibi olduğu şirketlerden birini formasına reklam olarak alacak.Konuyla ilgili diğer bir haber ise Cem Uzan. Fransa'da yaşayan Galatasaray'lı iş adamı Cem Uzan son günlerde sosyal medya'da İbrahimovic'i Galatasaray yönetimine önermişti. Buradaki en ince ayrıntı ise Cem Uzan ile Nasser Al Khelaifi'in yakın arkadaş olması. İbrahimovic'in bonservisi yaklaşık 7-8M€ civarında. Cem Uzan ise Nasser Al Khelaifi ile yapacağı görüşme ile bu rakamı Galatasaray'a ödettirmeyecek, sadece oyuncuya yıllık maaşı verilecek.
Kaynak: 3puan.com

Fazla Paranoyakça ama Barça&Thy&Arda YeniYayıncı&CemUzan&Reklam
 
Yaş kemâle erdi, yeni süperstar alacak paraları var ve ibo onlardan çok maaş alıyor. Transferin önündeki tek engel bizim vizyonsuzlar tayfası.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hamza Hoca Ibrahimovic konusunda takım içi dengelerden bahsediyor.
Abicim bu adam Ibrahimovic ya Ibrahimovic.
Adama 3-4 milyon euro veremezsin.
Takımda kimse de Ibrahimovic neden 6 milyon euro alıyor demez.
Kendine de yazık etme bizede Hamza hoca.
 
Hamza Hoca'yı seviyorum ve kalmasından yanayım, başarılı olacağına inanıyorum. Ama böyle yönetimin istediği gibi konuşmayı bırakmalı, takım içi dengeler konusu ayrı bir komedi zaten, ne yani İbrahimovic yada Robben gibi adamlar Sabri, Bilal yada Emre'yle aynı parayımı alacak komik olmayı bırakması gerek, Messi ile Rakitiç aynı parayımı kazanıyor, yada bugün bizde Hamit ' le Emre aynımı kazanıyor, paramız yok deyin anlarım ama yok dengeler felan filan tarzı saçma açıklamalar yapmayı bırakın komik duruma düşmek dışında birşey olmuyor... Özellikle Sayın Cüneyt Tanman mümkünse açıklama yapmasın!
 
Cüneyt tanman artık bir sus ya adama sus dendikçe konuşuyor hayret bişi ya tamam hamza hoca iyisin hoşsun ama başlıcam takım içi dengelerine yeni moda oldu bu .ibrahimovic gelceginden değilde hani gelme durumu oldu diyelim takım içi dengesi demen guzel bir espri olur anca.fb de takım içi dengesi yokmu 5 milyon euro verdi adamlar yıllık onların takım içi dengesi yokmu veya herhangi Avrupa takımında bir takımın en iyi oyuncusu genellikle en fazla parayi alır kimsede gıkını cıkarmaz en fazla sneijder 4.5 fln alio yeni sözleşmesinde 500-1000 fazla ister onuda ver bi zahmet sinan a 1.3 verildigi kulübüz.Burak efendi kusecek diye daha iyi forvet alamicakmiyiz yani böyle saçma bi mantık mi olur her seferinde asıl olan gs dir deniliyor ama söylemlerle hiç uyusmuyor. Dursun özbek basketten dolayi falson var zaten orada çok oturmayacan gibime geliyor
 
Hamza Hoca Ibrahimovic konusunda takım içi dengelerden bahsediyor.
Abicim bu adam Ibrahimovic ya Ibrahimovic.
Adama 3-4 milyon euro veremezsin.
Takımda kimse de Ibrahimovic neden 6 milyon euro alıyor demez.
Kendine de yazık etme bizede Hamza hoca.

Nihat, Hamza Hoca ne zaman Zlatan hakkında takım içi dengeleri bozar diye bi açıklama yaptı diye sormuyorum. Çünkü her zaman ki gibi '' Ben bilmiyorum bana da öğrencilerim whatsapp tan mesaj atmışlar'' diyeceksin :) Ayrıca Zlatanın 6 milyona geleceğini nerden çıkardın? Vazgeçtim bunu da sormamış say :)

İbrahimovic 4 yıllık 50 milyon euro garanti ücret karşılığında gitti Paris'e. Adamın her yerinden kibir akıyo buraya gelmeyi isteyeceğini hiç sanmıyorum. Getirmeye kalksan Riva daki arsanın tapusunu ister herhalde. Ben zaten ilgilendiğimizi bile sanmıyorum. Medyanın saçma teorilerinden biri neymiş Digiturk un yeni sahibi PSG nin de sahibiymiş eee o yüzden ligimizin kalitesini artırmak için İbo yu buraya yollayacakmış. Kendi takımı ne olacakmış? :) Sonuç olarak İbrahimovic olayı tamamiyle medyanın uydurması Cüneyt Tanman ilgimiz yok dedi zaten. Bunun için Cüneyt Tanman a ya da Hamza Hocaya yüklenmek yersiz.
 
3 milyon net maaş ile geliyorsa gelsin İbo. Burası Galatasaray yok öyle kendi bileceği iş.

Taraftarın bu gazı ile umarım saçma sapan hamleler yapmaz yönetim. Taraftara gelsek Fenerle sidik yarışına girip öne geçmeliyiz. 4. yıldız takan biz değildik çünkü 1 ay önce.
 
Bruma'yı Real Sociedad'a kiralamışız. 1.9 milyon euro kiralama bedeli ve sezon sonu 7.5 milyon euro satın alma opsiyonu varmış.


[video=youtube;hYJfJqTrsys]https://www.youtube.com/watch?v=hYJfJqTrsys[/video]
 
İbrahimovic mi olur Robben mi olur bilmiyorum ama bir bomba patlayacak o kesin. Ben hala sağ bek(Rafael-Mauner), stoper(chiriches) ve orta saha(Alex Song) bekliyorum.
 

Üst