• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine troll olsa da,ara ara boşa sallasa da duyumcular için de Kazım iyi diğerlerinden.Fersu'nun falan hiç bir yerden duyum aldığı yok

Neresi iyi adam bu sezon tamamen salladı. Sadece yazarken yanına sanki Ataman'la Topsakal'la konuşmuş gibi yazdı. Oyüzden inandırıcı gelmiştir. Bu sezon tutan bir tane haberini söyler misiniz?

Pg:Y.skorer-Şafak Sg:Sinan-Serhat-Göksenin Sf:Micov-Schlib Pf:Green-İzzet-Ege C-Lasme-Sofo-Semih Böyle bir kadroda güzel olur ben razıyım böyle bir kadroya eğer 7 yabancı olursada Serhat yerine şutör olabilir son Günler'de fazla mesaj attım transferler netleşmeye başlayınca insan heyecanlanıyor?K.b

Pablo Prigioni - Şafak
Sinan – Göksenin-Combo
Micov - Schilb
Gren - Izzet - Ege
Semih - Famous

Çok mu maliyetli olur .

Lasme - Golubovic yapsak muhtesem olurdu.

Bu arada Schilb'i oldukça uygun bir maliyetle aldığımızı düşünüyorum Fransa ve Sırbıstanda en pahalı yabancı 250 bin euro civarı alıyor genelde Temmuz sonuna kadar boşta kaldığınını da düşürsek belki çok az yukarısını vermişizdir

Efes Alex Tyusla anlaşti beyler.

Efes Alex Tyusla anlaşti beyler.

Kaynak neresi o zaman çarşı karışır Pao Lasmeye yüklenir gerçi yedek uzun için çok paraları yok sanki Calathes ve Radu ya gitti bütçeleri belli de olmaz

Jetter olmayinca oraya harcanmasi dusunulen para farkli oyunculara aktarilmaya baslandi.
Guard transferine 1 milyon usd civari harcamayi planliyodu ataman, ama jetter olmayinca zaten su anda piyasada o kadar edecek guard yok. Rowland olsun nelson olsun yada diger ismi gecenler max 400 bin usd lik piyasasi olan oyuncular. Dolayisiyla diger posizyonlara daha fazla harcama yapma tercihi dogmus oldu.
Lasme bu saatten sonra hic bir eurolegue takimindan teklif almaz. Pana zaten butcenin cogunu calathese harcadi ve birinci uzun olarak radu yu aldilar. Oly young ile anlasti, milano maccabi ve digerleri hepsi bitirdi uzun transferini. Dolayisiyla bu saatten sonra lasme'ye yillik 600 bin usd yi kimse vermez. Bizde o paraya lasme tecrubesinde ve kalitesinde bir savunmaci uzun bulamayiz. Olursa iki taraf icinde uygun bir durum mevcut.
Bu arada Lasme hem p&r savunmasinda hemde pota bekciligi konusunda bence duston ve tyus dan sonra en iyilerden biridir. Tek sikintisi fizik olarak post savunmasinda sikinti yasamasi. Dedigim gibi insallah olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tyus da Efes olursa o top yere inmez hava harekat timi resmen.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tyus da Efes olursa o top yere inmez hava harekat timi resmen.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikaten yok artık.
Ne yapıyor bu Efes anlamadım.
Adamlarda doğru düzgün 2-3 yokken hâlâ Potaaltı transferi yapmaları gerçekten çok ilginç geldi.

Emre Çelik kardeşim ben ikisini de tercih etmem.
Lasme geçen sene bana çok iyi gözükmedi.
Christmas içinde burdaki arkadaslara güvenerek olmaz diyorum.

Bütçe artırdığımiz haberleri doğru galiba.
Baksaniza önce Lasme şimdi de Harangody haberleri çıktı.
Sofo gelmesin bu arada :)
Hayırlısı artik.

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Can Topsakal: 'Schilb ile prensip anlaşmasına vardık.Önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağız.'

Varan 1 ;)

Efes tyus'in pesinde deil, zaten ellerinde dunston ve brown var. Kristic duzelene kadar orada post oyunu olan ve huertel ile pick and pop oynayabilecek bi uzun ariyolar. Hedefleri de mavrokefalidis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PG,Schilb,Micov ve olası Sofo hamleleri düşünüldüğünde Harangody>Green. Tempo değil,yarı saha.

Savunma;riskli ve pas kanalları üzerine değil birebirde yenilmeme üzerine.Ataman'ın savunma sistemine uygunluk açısından yine Harangody önde

PG,Schilb, Micov gibi top kullanmayı seven üreten oyuncuların yanına koşan Green değil tamamlayıcı Harangody.

Yay gerisinden Green %36 , Harangody %48.

Savunma sonunda yarısahayı kat eden Green değil,ribaunda konsantre Harangody. Green de bu kalıba sokulabilir ama max verim olmaz.Yani karşılaştıracak olursak Ataman'ın 4 numarası Harangody benim fikrim.

2 gun sonra gorursun.

Hadi desenize ozaman kadrolar sil baştan arkadaşlar ben fazla bilgi sahibi değişimde acaba greenmi daha iyi harangodymi bunların hangi Özellikleri önplanda sav Hücum hangisi bize katkı sağlar iyi Tanıyan biri varsa açıklayabilirmi

Chuck Davis neden olmuyor ya da olmaz mi bize uymaz mi ?

Ben en çok Pg transferini bekliyorum diğerlerinden ziyade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri