Ben en çok Pg transferini bekliyorum diğerlerinden ziyade
Hatta bence bu transfer bizim bu sezonki yerimizi belirleyecek.
Ben en çok Pg transferini bekliyorum diğerlerinden ziyade
bende öyle düşünüyorumHatta bence bu transfer bizim bu sezonki yerimiz belirleyecek.
bende öyle düşünüyorum
Sana Katılıyorum Halil abi kaliteli skorer bir Pg alırsak tabi kaldıysa müthiş olur ben bu forumdakiler kadar anlamam zaten basketboldanda iki senedir daha ilgiliyim sence önerebileceğin iyi bir Pg piyasada kaldımı bence ergin hoca schlib gibi herkesi terse yatıracak gündemde olmayan birini alıcaktır
Green skor yönünden harangody den üstün .Green bazen attı mı durmuyo bize o yönüyle erceg hatirlatabilir ayrıetten çok iyi olmasada post oyunu var şutu harangody den iyi savunmada erceg kadar temastan kaçan bir adam deil.Harangody tam bir savaşçı ribaundlardada etkili onunda sutu var bi green kadar olmasada ikiside topu yere vurabilen 4 numaralar ikiside gerek duyulursa 3 oynar yeterli ayak çabuklukları var .Green 2.03 m 108 kg harangody 2.01 m 110 kg.Sakatlık geçmislerini pek bilmiyorum ama harangody bu sene daha fazla maç kacirdi diye hatırlıyorum. Bence harangody daha savaşçı bir oyuncu ama ergin hocanın alabilirse caleb green ni tercih ettcegini düşünüyorum daha doğal bir skorer .Hadi desenize ozaman kadrolar sil baştan arkadaşlar ben fazla bilgi sahibi değişimde acaba greenmi daha iyi harangodymi bunların hangi Özellikleri önplanda sav Hücum hangisi bize katkı sağlar iyi Tanıyan biri varsa açıklayabilirmi
Bencede tadından yenmez bu taraftar kaç sene boyunca arroyo gibi bir oyuncuya alıştı skorer olmazsa Anladığım kadarıyla şutör alınmazsa 4numara Bölgesi'ne şutu iyi olan birini alıcaktır son bir sorumda Seth Curry gelebilirim bize çok iyi olur sonuçta Stephin kardeşi?Aklıma it isim gelmiyor ama bence skorerliğinden ziyade saha görüşü ve temponun ayarlayıp yarı sahada hücumu iyi organize etmesi daha önemli tabir bunun yanında bir de skorer olursa tadından yenmez.
Green skor yönünden harangody den üstün .Green bazen attı mı durmuyo bize o yönüyle erceg hatirlatabilir ayrıetten çok iyi olmasada post oyunu var şutu harangody den iyi savunmada erceg kadar temastan kaçan bir adam deil.Harangody tam bir savaşçı ribaundlardada etkili onunda sutu var bi green kadar olmasada ikiside topu yere vurabilen 4 numaralar ikiside gerek duyulursa 3 oynar yeterli ayak çabuklukları var .Green 2.03 m 108 kg harangody 2.01 m 110 kg.Sakatlık geçmislerini pek bilmiyorum ama harangody bu sene daha fazla maç kacirdi diye hatırlıyorum. Bence harangody daha savaşçı bir oyuncu ama ergin hocanın alabilirse caleb green ni tercih ettcegini düşünüyorum daha doğal bir skorer .
Bencede tadından yenmez bu taraftar kaç sene boyunca arroyo gibi bir oyuncuya alıştı skorer olmazsa Anladığım kadarıyla şutör alınmazsa 4numara Bölgesi'ne şutu iyi olan birini alıcaktır son bir sorumda Seth Curry gelebilirim bize çok iyi olur sonuçta Stephin kardeşi[emoji3]
Bilgiler için teşekkürler
Daha bu sabah Dersu falan yalan yanlış sallarken Lasme Galatasarayla anlaştı yazdı adam yahu Eurohoopstan evvel.Lasme Galatasaray diyen başka biri var mıydıNeresi iyi adam bu sezon tamamen salladı. Sadece yazarken yanına sanki Ataman'la Topsakal'la konuşmuş gibi yazdı. Oyüzden inandırıcı gelmiştir. Bu sezon tutan bir tane haberini söyler misiniz?
Ismini yanlış yazmışım gökselBilgilendirme için teşekkürler Göktürk güzel açıkladın Pg skorer olursa bana göre harangodyi almalıyız sofoyuda düşünerek ama hoca daha çok green gibi oyuncu alır gibime geldi açıklamalarından
Daha bu sabah Dersu falan yalan yanlış sallarken Lasme Galatasarayla anlaştı yazdı adam yahu Eurohoopstan evvel.Lasme Galatasaray diyen başka biri var mıydı
PG,Schilb,Micov ve olası Sofo hamleleri düşünüldüğünde Harangody>Green. Tempo değil,yarı saha.
Savunma;riskli ve pas kanalları üzerine değil birebirde yenilmeme üzerine.Ataman'ın savunma sistemine uygunluk açısından yine Harangody önde
PG,Schilb, Micov gibi top kullanmayı seven üreten oyuncuların yanına koşan Green değil tamamlayıcı Harangody.
Yay gerisinden Green %36 , Harangody %48.
Savunma sonunda yarısahayı kat eden Green değil,ribaunda konsantre Harangody. Green de bu kalıba sokulabilir ama max verim olmaz.Yani karşılaştıracak olursak Ataman'ın 4 numarası Harangody benim fikrim.
Ee İsmail Şenol da ısrarla Schilb 2 numaraya alındı yazdı.Zaten Nelson da Rowland'ın yanına 2 numara olarak alınacaktı.Ya adam Schilb'i Nelson yerine alındı dedi. Bu adam mı iyi duyumcu? Bir de o haberi Eurohoops daha önce verdi.
Ee İsmail Şenol da ısrarla Schilb 2 numaraya alındı yazdı.Zaten Nelson da Rowland'ın yanına 2 numara olarak alınacaktı.
Hayır Lasme konusunda tutturdu adam işte herkesten 2-3 saat evvel
Bence yanlışın var Onur ben daha sonra diye biliyorum belki benim yanlışım vardır ama 2-3saat önce değilEe İsmail Şenol da ısrarla Schilb 2 numaraya alındı yazdı.Zaten Nelson da Rowland'ın yanına 2 numara olarak alınacaktı.
Hayır Lasme konusunda tutturdu adam işte herkesten 2-3 saat evvel