Bence sağlıklı bit Chuck Davis Harangody'den daha çok katkı sağlar.
Daha bu sabah Dersu falan yalan yanlış sallarken Lasme Galatasarayla anlaştı yazdı adam yahu Eurohoopstan evvel.Lasme Galatasaray diyen başka biri var mıydı
Hiç katılmıyorum kanki ya buna.Şutör olarak Erceg 1 tık iyi desek bilek ribaunt,fiziksel kuvvet,potaya yakın bitirişler,ball handling vs pek çok unsurda Harongody açık ara önde ErcegtenBence hala Erceg > Harangody
Erceg yerine yazılan ooyuncuların hiçbiri hücumda bir Erceg değil. Savunmada da öyle Erceg'e kıyasla aman aman fark yaratacak oyuncular değil. Erceg'in ücret beklentileri düşmüşken keşke yeniden anlaşabilsek. Harangody asla 25 dakikaların oyuncusu değil gözümde. Savaşçı gözüküyor filan ama 2.02 boyunda olup da savaşmadan yapacağı hiçbirşey yok. Erceg'in sizeı çok eksik kapatan bir avantaj Erceg için ve Erceg yerine Harangody demek benim için çok büyük bir eksi olur.
Önce Eurohhops girdiyse dediğiniz gibi tabii.O zaman benim Lasme transferinde tutturdu savım boşa gidiyor.Oradan okuyup herkes bi şeyler karalar.HaklısınızEurohoops haberi girdi ...3-5 dakika sonra o girdi..Eurohoops'ta haber açıktı bende..Sonra burada yazınca gittim dakikasına baktım...Basit gibi gözüken önemli bir konu, bir iki manipülasyonla, ciddi kitlelere ulaşabiliyor insanlar..Hoş değil... Kimdir nedir ciddi ciddi açıklasınlar, itibar edelim bizde..
Yine dünde İsmail Senol'dan iki dakika sonra girdi haberi..
Kaydadeğer bir artış olmamıştır bence. Olsa da piyasada bbizi tatmin edecek ve bize gelecek pg benim aklıma gelmiyor açıkçasıŞu bütçe arttırımı falan doğruysa adres değişir herkesi memnun edecek bir pg gelir herhalde