• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme nin gelmemesin üzüldüm açıkcası.4-5 oynayabilecek savunması yeterli bir oyuncuydu. umarım en kısa zamanda başka birini bulabiliriz.
Benim asıl kafama takılan soru şu; Temmuz ayının sonu geldi ve hale transferler resmi olarak açıklanmadı. Bunun nedeni transfer yasağıysa hani hemen ödeyip kaldırıyordu Can bey. Eylül ayı yaklaşlıyor avrupa basketbol şampiyonası başlayacak ve hoca taamamen oraya konstre olacak. Bence bu da bizim için bir soru. Acaba hocanın bi scout ekibi varmı yada transferleri kimlerle gerçekleştiriyor. Eskiden sevmesemde Murat ÖZyer vardı şimdi oda yok. Kısacası kulüpte başıbşoluk va.

Bjk Tarık Black ile ilgileniyormuş, biz de ilgilenelim.Yanına da Begic'i koyalım

Hocanın scoutlarından birinin İsmail Şenol olduğunu biliyorum :))

Lasme nin gelmemesi oyuncu kalitesi olarak kotu oldu, ama yaptigindan sonra insan kalitesi olarak iyi oldu. Biraz arabesk bi yaklasim olucak ama sozunden donem adam benim icin makbul degildir, Ataman'inda benzer dusuncede oldugunu saniyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nate Wolters adı geçen isimlerden 1 gömlek iyi oyuncu cidden.Beşiktaştan kapmak lazım
Uzuna da Begic ile sırtı dönük oynayan bir uzunu kombine etmeye çalışalım diyecem de bütçe elverir mi soru işareti

Bogrume okuz oturdu sanki haberi okuyunca. Hayir mi ser mi sezon icinde belli olacak, insallah iyi bir uzun oyuncu bulabiliriz.

Nate Wolters adı geçen isimlerden 1 gömlek iyi oyuncu cidden.Beşiktaştan kapmak lazım
Uzuna da Begic ile sırtı dönük oynayan bir uzunu kombine etmeye çalışalım diyecem de bütçe elverir mi soru işareti

Beşiktaşa henüz koparılmayı gerektirecek kadar yakın değil büyük olasılık BJK talip oyuncuya ama menejeri sportandoya düşürdüğüne göre işi bu diğer teklifleri de görelim demek.Haberin başlığı BJK haberi gibi içerik Woltersın basın açıklaması gibi resmen

Nate Wolters iyi bir oyuncu olabilir belki ama bizim hocanin sevecegi tarzda bir guard degil sanki?

Beşiktaşa henüz koparılmayı gerektirecek kadar yakın değil büyük olasılık BJK talip oyuncuya ama menejeri sportandoya düşürdüğüne göre işi bu diğer teklifleri de görelim demek.Haberin başlığı BJK haberi gibi içerik Woltersın basın açıklaması gibi resmen
Daha da iyi bizim için.

Nate Wolters iyi bir oyuncu olabilir belki ama bizim hocanin sevecegi tarzda bir guard degil sanki?

İşi bilen başka arkadaslar da genelde böyle diyor :) neden değil peki

Bu arada bizim bir de yerli almamız lazım kaldı resmen o iş

Caleb Green açıklaması geldi. Darısı diğer yaptıklarımıza.

ragland tutarsa ksk da iyi kadro kurdu bu sene yalnız, yine çok atletler, adamlar resmen küçük olympiakos oldular :)

Kulübümüzdeki özgüvensizliğe -baskete verilen değer bakın lütfen ;

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li forvet Caleb Green ile bir senelik prensip anlaşmasına varmıştır.

Sporcumuza hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılarla dolu bir sezon dileriz.

anlaştın resmi siteye koydun daha ne prensip anlaşması diyorsun :(

Hadi Goksenin kiradan dondu, Sinan ve Ege'nin kontrat devam ediyor anliyorumda.
Safak, Micov, Izzet niye aciklanmiyor?
3 yabanci, 1 yerli yada 4 yabanci transferi daha yapacagi sanirim.
Keske Lasme olsa yav, hala belki diyorum icimden.

Safak
Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Green - Izzet - Ege

Bence başka planlar mevcut şuan anlaşmaya vardığımız oyuncular belki de b planı olabilir daha iyisini kovalıyor olabiliriz.

Beyler ben Caleb Greenden soğudum, keşke Harangody gelseydi

Justin Dentmon ismi geçiyor (skorer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri