Caleb Green koşkoş sezonu hariç çok da iç açıcı işler yapamamış,blok tehditi 0'a yakın bir uzun maalesef.Tamam hücum yetenekleri var ama benim açımdan hiç tatmin edici olmayan bir transfer oldu ne yalan söyleyeyim
Bilindik uzunlardan sadece Tyus iyi bir seçim olabilirdi, onu da kaptılar zaten. Lasme için ağlamaya hiç gerek yok, Gaines tarzı diye Lasme yi alacağına git Gaines i al, aynı ölçüde mümkün zaten. İkili oyunlar hariç daha iyi verim de alırsın üstelik.
Semih Erden i de bu takımda görmektense takımımın küme düşmesini yeğlerim. Semih gelsin diyenler sadece 5-6 senedir maç izliyor sanırım, Kaya ve Semih harici kim gelirse gelsin.
Okaro White Fransa ya gitmiş, hiç ismi geçmese de iyi bir oyuncuydu. Ligimizde de Banvit, Büyükçekmece filan çok iyi oyuncular alıyorlar.
Serhat'ı alabilirsek şampiyonluk senemizdeki Cenk Akyol katkısı yapabilir. Bütün sene havlu salladı ülkerde. Yerli olarak Serhat-Semih-Ersin hamleleri yapabilsek çok iyi olur.
Kulübümüzdeki özgüvensizliğe -baskete verilen değer bakın lütfen ;
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li forvet Caleb Green ile bir senelik prensip anlaşmasına varmıştır.
Sporcumuza hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılarla dolu bir sezon dileriz.
anlaştın resmi siteye koydun daha ne prensip anlaşması diyorsun![]()
Okaro White ve LaQuinton Ross'u yazmıştım transfer sezonunun başlarında. Özellikle ligimiz kulüpleri için iyi bir seçenek olabilirdi.
Lasme konusuna kesinlikle katılmıyorum. 2013/2014 Euroleague en iyi savunmacısından bahsediyoruz , Eurocup seviyesi bir takım için lükstü . Olay sadece atlayıp zıplamak ile bitmiyor Lasme'nin özellikle savunmada ciddi oyun aklı vardı. Aynı zamanda 4 numaradan çalacağı süreler değerliydi. Şimdi alacağımız iki uzundan birisi 4'e de kaydıralabilen biri olacak mı merak ediyorum.
Lasme transferinin olmamasına üzülmedim.Pivot pozisyonu için kalıplı ve uzun bir oyuncu benim tercihim olur.Bize adı duyulmamış Lasme kadar hatta daha fazla katkı verecek oyuncular bulabiliriz.Semih ve Begıc benim için yeterli olur.