• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caleb Green koşkoş sezonu hariç çok da iç açıcı işler yapamamış,blok tehditi 0'a yakın bir uzun maalesef.Tamam hücum yetenekleri var ama benim açımdan hiç tatmin edici olmayan bir transfer oldu ne yalan söyleyeyim

Transfer yasagi henuz kaldirilmadi o yuzden prensip anlasmasi deniyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skorer, Justin Dentmon'la anlastigimizi soyluyor ne kadar guvenilir bilmiyorum.

Dentmon, Schilb, Micov, Green, Yabanci.

Kenardan Sinan haricinden oyuna girip ekstra katki verecek bir oyuncumuz yok.

Semih Erden yalanlandi ama insallah son bi hamle yapip aliriz, 6. yabanci hakkini kisadan yana kullanmakta yarar var.

Green de Marko gibi geldiğinde pek olay olmasa da oyunuyla bizi kendine hayran bırakır umarım..

En sevindiğim transfer Lasme'ydi o da olmayınca moral falan kalmadı bende. Hayırlısı artık..

Açıkcası artık gelecek guardın skor yönü yüksek biri tercih edilceğini düşünüyorum e haliyle savruk birisi olucak mecbur bütçeye göre, Dentmon uygun, gerçi Ken Brown vardı çok makul fiyatlara oynar o da savruk kategorisinde değerlendirilebilir skor yönü yüksektir.. yok ama taktım Lazeric Jones gelecek totem yapıyorum

Karsıyaka Gabriel ve Palacios'u kadroda tutmuş

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb de tamam.

Yalnız isimleri bilemesede Eyüp abinin şu dediği doğru çıkıyor sanırım, yabancı transferlerin büyük bölümü bu hafta açıklanacak gibi duruyor.

Skorer güvenilir kaynak değil. Daha 1 ay önce Hackett, Nedovic, Dubljevic demişlerdi.

Bilindik uzunlardan sadece Tyus iyi bir seçim olabilirdi, onu da kaptılar zaten. Lasme için ağlamaya hiç gerek yok, Gaines tarzı diye Lasme yi alacağına git Gaines i al, aynı ölçüde mümkün zaten. İkili oyunlar hariç daha iyi verim de alırsın üstelik.

Semih Erden i de bu takımda görmektense takımımın küme düşmesini yeğlerim. Semih gelsin diyenler sadece 5-6 senedir maç izliyor sanırım, Kaya ve Semih harici kim gelirse gelsin.

Okaro White Fransa ya gitmiş, hiç ismi geçmese de iyi bir oyuncuydu. Ligimizde de Banvit, Büyükçekmece filan çok iyi oyuncular alıyorlar.

Bilindik uzunlardan sadece Tyus iyi bir seçim olabilirdi, onu da kaptılar zaten. Lasme için ağlamaya hiç gerek yok, Gaines tarzı diye Lasme yi alacağına git Gaines i al, aynı ölçüde mümkün zaten. İkili oyunlar hariç daha iyi verim de alırsın üstelik.

Semih Erden i de bu takımda görmektense takımımın küme düşmesini yeğlerim. Semih gelsin diyenler sadece 5-6 senedir maç izliyor sanırım, Kaya ve Semih harici kim gelirse gelsin.

Okaro White Fransa ya gitmiş, hiç ismi geçmese de iyi bir oyuncuydu. Ligimizde de Banvit, Büyükçekmece filan çok iyi oyuncular alıyorlar.

Okaro White ve LaQuinton Ross'u yazmıştım transfer sezonunun başlarında. Özellikle ligimiz kulüpleri için iyi bir seçenek olabilirdi.

Lasme konusuna kesinlikle katılmıyorum. 2013/2014 Euroleague en iyi savunmacısından bahsediyoruz , Eurocup seviyesi bir takım için lükstü . Olay sadece atlayıp zıplamak ile bitmiyor Lasme'nin özellikle savunmada ciddi oyun aklı vardı. Aynı zamanda 4 numaradan çalacağı süreler değerliydi. Şimdi alacağımız iki uzundan birisi 4'e de kaydıralabilen biri olacak mı merak ediyorum.

Serhat'ı alabilirsek şampiyonluk senemizdeki Cenk Akyol katkısı yapabilir. Bütün sene havlu salladı ülkerde. Yerli olarak Serhat-Semih-Ersin hamleleri yapabilsek çok iyi olur.

Serhat'ı alabilirsek şampiyonluk senemizdeki Cenk Akyol katkısı yapabilir. Bütün sene havlu salladı ülkerde. Yerli olarak Serhat-Semih-Ersin hamleleri yapabilsek çok iyi olur.

Boğaç bence Serhat ve Ersin hamleleri yeterli olur bizim adımıza.

Bu arada Lasme olayından sonra resmi açıklamaların gelmesi sizce bir tesadüf mü ?

Forum galeyana geldiğinde dedim ki E.Ataman'a güveniyorum doğru hamleleri yapacaktır , hala öyle güveniyorum. Schilb transferinden sonra genel olarak duruldu forum, bence yapılması gereken E.Ataman'a güvenmektir. Rowland'ı istemiyorum örneğin ben, ama olur da gelirse, Ergin Ataman'ın bildiği var der geçer, güvenmeye devam ederim. :)

En azından hareketli bir takım kuruluyor. Durağan başkaları onlar için bir şeyler yapacakta iş yapacak adamlar değil. uzun olarak da Young gibi uçan kaçan ve bir de post oynama bilgisi olan biri alınırsa iş tamamdır. Sofo olacak mı olmayacak mı?

İsmai şenol KSK bir de yerli kısa forvet alacak diyor Birkan Efes de kaldı geriye Serhat kalıyor

Kulübümüzdeki özgüvensizliğe -baskete verilen değer bakın lütfen ;

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li forvet Caleb Green ile bir senelik prensip anlaşmasına varmıştır.

Sporcumuza hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılarla dolu bir sezon dileriz.

anlaştın resmi siteye koydun daha ne prensip anlaşması diyorsun :(

Pınar Karşıyaka, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer yasakları devam ediyor. Fiba sitesinde bu yasaklara ilişkin açıklamalar çok açık olarak yapılmış. Eğer taahhütler yerine getirilemezse takımların yeni oyuncularını tescil ettirmesi ve lisans çıkarması mümkün değil. Üstelik Karşıyaka Kasım 2014'den beri yasaklı.

Okaro White ve LaQuinton Ross'u yazmıştım transfer sezonunun başlarında. Özellikle ligimiz kulüpleri için iyi bir seçenek olabilirdi.

Lasme konusuna kesinlikle katılmıyorum. 2013/2014 Euroleague en iyi savunmacısından bahsediyoruz , Eurocup seviyesi bir takım için lükstü . Olay sadece atlayıp zıplamak ile bitmiyor Lasme'nin özellikle savunmada ciddi oyun aklı vardı. Aynı zamanda 4 numaradan çalacağı süreler değerliydi. Şimdi alacağımız iki uzundan birisi 4'e de kaydıralabilen biri olacak mı merak ediyorum.

LaQuinton Ross u ben de yazmıştım ama Okaro White onun gibi birden fazla pozisyonda oynayamayan, daha az göze batan bir oyuncuydu. Üçlük yüzdesi filan da düşündüğümden iyiymiş.

Eurocup - EL seviyesi konusuna da pek katılmıyorum. Eurochallenge deseniz tamam, çöp bir lig ama kendi ligimizdeki takımlardan ikisi EL de F4 hedefleyen, en az 2-3 takım da Eurocup ta şampiyon olacak kalibrede takımlar. Zaten EL seviyesi neye göre belirlenecek? 5-6 sene önce Eurochallenge MVP sini alıp Eurocup ta işimize yaramaz diye tekme tokat gönderdiğimiz adamı bugün Maccabi aldı ve EL de 2-3 sezondur gayet ön planda. İran liginde de var EL takımlarında oynayanlardan daha iyi oyuncular, bir oyuncunun iyi menajerle çalışması onu EL ye sokar belki ama iyi oyuncu yapmaz.

Lasme bize geçtiğimiz yıl Young ın verdiği katkıyı verecek bir oyuncu değil. Daha spesifik alanlarda işimize yarardı elbette, ikili oyun savunması vs gibi. Efes in Fener in bıraktığı oyunculara sulanmayı geçmek lazım, küçük takım ezikliği gibi Draper ından Janning ine kim serbest kalsa atlıyoruz.

Bu sezon ligimiz oldukça eğlenceli geçecek çünkü her takım iyi transfer yaptı. Umarım biz de iyi hazırlanırız.

Lasme transferinin olmamasına üzülmedim.Pivot pozisyonu için kalıplı ve uzun bir oyuncu benim tercihim olur.Bize adı duyulmamış Lasme kadar hatta daha fazla katkı verecek oyuncular bulabiliriz.Semih ve Begıc benim için yeterli olur.

İkiside aynı tip oyuncular ikisininde ayağı yavaş inş koç senin gibi düşünmüyodur lasme ah lasme bu yönetimle olmaz

Metecan daha çok 4 numara oynuyor değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri