Sharrod Ford'un sözleşme durumunu bilen var mı? Sizce takıma yararlı olur mu?
Abi imzalar tamam Green ve Schilb'te. Muhtemelen transfer yasagi kalkmamistir. Bes alti oyuncuya borc vardi cunku. Taa iku sene evvelden borclar var.
Green twitterdan kulubu takip etmis, transfer haberini rt'lemis. Schilb'in menajeri de imza atildigini dun aciklamistim
Ekpe Udoh gelir mi avrupaya acaba?
İsmail Şenol'un bugün 16:10 sularında NTVSpor'da aktardığı haberde geçen ifadeler: "Galatasaray'da
Lasme'nin kontrat görüşmelerinde pürüz çıktı. Panathinaikos'un da teklif yaptığı oyuncunun menajeri, ücretin arttırılmasını talep etti. Lasme ile sözleşme için görüşmeler sürüyor."
Dün Pana lehine iş bitti havasındaydı İsmail Şenol ama bugün henüz kısa bir süre öncesinde bu ifadelerle haber geçilmiş olmasını "sıcak bir gelişme" olarak görebiliriz sanırım. Yakın ilişkide olduğu Ataman'dan taze bilgiler gelmiş olabilir, bakalım bu işin sonu ne şekilde olacak...
Boştaki oyunculara bakarken dikkatimi çekti. Cole Aldrich'i de aldıktan sonra tutmaz diye düşündüm Clippers ama illa ki talibi olur heralde.NBA'de talipleri vardı, en son LA Clippers ile sözleşme imzalamaya oldukça yakındı. Sanmıyorum gelsin Avrupa'ya.
SON DAKİKA!
Beyler toplanınİsmail Şenol'un haberinin sebebi belli oldu. Az önce Yunan sitelerine baktım ve yeni gelişme: Lasme için teklifimizi senelik 1 milyon Euro'ya yükseltmişiz! Şu an için Pana ise 700.000 Euro veriyor.
Bu iş cidden henüz bitmemiş yani, bu kez fazla heyecan yapmadan süreci takip etmek lazım..
Bunların amacı bizi kullanıp Pana'dan fazla para koparmak. Pana başka bir uzun alırsa paşa paşa bize gelecek.Bence bizim teklifi yükselttiğimiz haberi bile Pana'ya mesaj vermek için bir menejer oyunu.
Biz verdiğimiz teklifteyizdir de menejer nereden ne kadar koparırsak kardır mantığıyla haber çıkarıyordur