• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sharrod Ford'un sözleşme durumunu bilen var mı? Sizce takıma yararlı olur mu?

Karşıyaka'da,Banvit'te,Trabzon MP'de,Beşiktaş'ta bizden daha iyi transferler yaptılar ama bizde transfer olsunda kim olursa olsun mantığı olduğu için gelen her oyuncuya seviniyoruz.Green'de Schilb'te sezonu anca tamamlar gelecek sezon uçup giderler takımdan.Ayrıca Green ve Schilb'i Türkiye'den başka bir takım almaya kalksa ( Ted,konya vs ) bizden daha ucuza alırlardı.Bu arada muhteşem yönetim vizyonu neler yapıyor ? Herhalde sponsora üstüne para vereceğimiz bir anlaşma teklif ettiler,tarihin en büyük sponsorluğu haha ...

Kendimizi kandırdığımız olaya durmak yok devam " Ama ksk'ninde çok bütçesi yoktu şampiyon oldular,zaten son yıllarda çok bütçesi olanlar şampiyon olamadı " ama o çok bütçesi olan takımlar her sene euroleague'teler,herşeye rağmen her sezon iddialı kadrolar kurmaya devam ediyorlar

Neye layıksak ordayız,küçük hesaplar peşinde koştuğumuz için,bu yönetimler 2 sıradan transfer yapıp bizleri susturabildiği için hak ettiğimiz yer olan eurocup'tayız,böyle devam edersekte birileri euroleague kupasını kaldırırken olsun bizim bütçemiz az ama ligde onları yendik diye sevinmeye devam edeceğiz ...

Abi imzalar tamam Green ve Schilb'te. Muhtemelen transfer yasagi kalkmamistir. Bes alti oyuncuya borc vardi cunku. Taa iku sene evvelden borclar var.

Green twitterdan kulubu takip etmis, transfer haberini rt'lemis. Schilb'in menajeri de imza atildigini dun aciklamistim

Semih ben sonuncu olsak laf etmem, kötü transfer yapsak laf etmem...Ama yöneticimiz çıkar 100 yıllık kulübe icra gelmiş, üstüne transfer tedbiri konmuş, 'bunlar büyütülecek şeyler değil , ödüyorsun kalkıyor' der ve bu yüzden de sitemde bunları prensip anlaşması diye açıklıyorsa en ağır eleştiriyi yaparım...Kimsenin babasının malı değil Galatasaray ve babasının malına haciz gelse bu kadar da rahat konuşmaz ayrıca o kişiler..Bu kafa yapısı ile de Real Madrid kadrosunun tamamını transfer etsek bir yere varamayız...

Olduysa böyle birşey, 'evet çok üzücü bir durum, elimizden gelen en kısa süre de transfer yasağını kaldırıp, prensip anlaşmasına vardığımız oyuncuları resmi olarak açıklayacağız' dersen , benden alkışı alırsın...Olan problemleri, taraftara küçük göstermeye çalışıp, komik şeylerle üstünü örtersen (prensip anlaşmasının sitede yayınlanması) bu durum kafa yapsında hiçbir değişiklik olmadığını gösterir...

İsmail Şenol'un bugün 16:10 sularında NTVSpor'da aktardığı haberde geçen ifadeler: "Galatasaray'da Lasme'nin kontrat görüşmelerinde pürüz çıktı. Panathinaikos'un da teklif yaptığı oyuncunun menajeri, ücretin arttırılmasını talep etti. Lasme ile sözleşme için görüşmeler sürüyor."

Dün Pana lehine iş bitti havasındaydı İsmail Şenol ama bugün henüz kısa bir süre öncesinde bu ifadelerle haber geçilmiş olmasını "sıcak bir gelişme" olarak görebiliriz sanırım. Yakın ilişkide olduğu Ataman'dan taze bilgiler gelmiş olabilir, bakalım bu işin sonu ne şekilde olacak...

Ekpe Udoh gelir mi avrupaya acaba?

İsmail Şenol'un bugün 16:10 sularında NTVSpor'da aktardığı haberde geçen ifadeler: "Galatasaray'da
Lasme'nin kontrat görüşmelerinde pürüz çıktı. Panathinaikos'un da teklif yaptığı oyuncunun menajeri, ücretin arttırılmasını talep etti. Lasme ile sözleşme için görüşmeler sürüyor."

Dün Pana lehine iş bitti havasındaydı İsmail Şenol ama bugün henüz kısa bir süre öncesinde bu ifadelerle haber geçilmiş olmasını "sıcak bir gelişme" olarak görebiliriz sanırım. Yakın ilişkide olduğu Ataman'dan taze bilgiler gelmiş olabilir, bakalım bu işin sonu ne şekilde olacak...

Yalniz, Lasme'nin twitter hesabindaki resim Panathiniakos formali resmi.Sanirim bu resim panaya gittigini gosteriyor.

NBA'de talipleri vardı, en son LA Clippers ile sözleşme imzalamaya oldukça yakındı. Sanmıyorum gelsin Avrupa'ya.
Boştaki oyunculara bakarken dikkatimi çekti. Cole Aldrich'i de aldıktan sonra tutmaz diye düşündüm Clippers ama illa ki talibi olur heralde.

E Bugranin videosunu retweet etme kriterine gore Lasme bizde :) dun saat kacta oldu o is

SON DAKİKA!

Beyler toplanın :) İsmail Şenol'un haberinin sebebi belli oldu. Az önce Yunan sitelerine baktım ve yeni gelişme: Lasme için teklifimizi senelik 1 milyon Euro'ya yükseltmişiz! Şu an için Pana ise 700.000 Euro veriyor.

Bu iş cidden henüz bitmemiş yani, bu kez fazla heyecan yapmadan süreci takip etmek lazım..

Kc Rivers serbest kalmış.

Rivers 'ı alma ihtimalimiz varsa Semihi mutlaka zorlayıp pivotu tek yabancı da geçelim derim ben.. Ama muhtemelen eurolig de oynamak ister oda ve iyi para verirler.

Lasme 1M etmez saçmalamayalım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer doğruysa o para Lasme için çok yüksek bi para.Bu paraya Lasme'den çok daha iyi oyuncular alınabilir.

SON DAKİKA!

Beyler toplanın :) İsmail Şenol'un haberinin sebebi belli oldu. Az önce Yunan sitelerine baktım ve yeni gelişme: Lasme için teklifimizi senelik 1 milyon Euro'ya yükseltmişiz! Şu an için Pana ise 700.000 Euro veriyor.

Bu iş cidden henüz bitmemiş yani, bu kez fazla heyecan yapmadan süreci takip etmek lazım..

Menejeri iyi calisiyor demek 1 milyon tam yalan 700 u fr hic sanmam 500 bin verecekti adamlar mejriye Hendrix 450 ediyorsa El takimi için Lasme etsin etsin 600 bin avro etsin

Bu dar bütçe ile Lasme gibi bir oyuncuya o parayı vermek gerçekten saçmalık,o parayı daha iyi kullanabiliriz.

Biri Pana'ya ülkesinin battığını hatırlatabilir mi ya lütfen.

Bunların amacı bizi kullanıp Pana'dan fazla para koparmak. Pana başka bir uzun alırsa paşa paşa bize gelecek.Bence bizim teklifi yükselttiğimiz haberi bile Pana'ya mesaj vermek için bir menejer oyunu.

Biz verdiğimiz teklifteyizdir de menejer nereden ne kadar koparırsak kardır mantığıyla haber çıkarıyordur

Bunların amacı bizi kullanıp Pana'dan fazla para koparmak. Pana başka bir uzun alırsa paşa paşa bize gelecek.Bence bizim teklifi yükselttiğimiz haberi bile Pana'ya mesaj vermek için bir menejer oyunu.

Biz verdiğimiz teklifteyizdir de menejer nereden ne kadar koparırsak kardır mantığıyla haber çıkarıyordur

Katılıyorum. Klasik menajer madrabazlığı kokuyor. Eğer Pana bunların taleplerini yüksek bulup başka uzuna yönelirse, yahut pana'ın bunlara ayırdığı bütçe istediklerinin çok altındaysa yine bize düşme ihtimalleri de mevcut. Şimdilik yüksek ihtimal Pana ama bi ihtimal bize de düşebilir gibi.

Abi 1 m cok fazla Lasme icin en fazla 850k vermeliydik.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri