• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme 1 milyon euro mu? Eyvah eyvah... Abdi İpekçi'nin altında petrol mü bulmuşuz? Gerçi bulmak da tapusu bizde değil o da ayrı mesele. Bulun yahu 400 bin dolar civarına Eurocup seviyesine uygun gelişim ligi pivotlarından. Parayı guarda yatırmak lazım, bence başarı için en önemli kıstas guard şu anda.

Lasme 'nin en büyük artısıklasik pivotlardan farklı olarak Green hamlesinden sonra oyunun durumuna göre savunmayı yükseltmemiz gerektiğinde onu 4 numaraya da çekebilme alternatifi olucaktı bana göre. Ama 1 m etmez katılıyorum, asıl bütçeyi guard pozisyonuna harcamalıyız.. Hele tek yabancı olacaksa

Kendimi bildim bileli bu şube hep kötü yönetiliyor hep kötü yönetiliyor.Ben taraftar olarak rahatım çünkü beni 1 transfer ile kandıramadılar,ben küçük düşünen yönetimleri hep eleştirdim,yine eleştiriyorum,sorsan bizim taraftara bjk'yi küçümserler basketbol'da sanki bir farkımız varmış gibi ki adamların kendi salonları var.Bizim taraftarın % 70 'i ikinci lige düşsek önce kızar,sonra 3-5 transfere mutlu olur,üstüne birde daha iyi oldu şampiyonluk şansımız daha yüksek der.Euroleague'e katılamadığımız gün benim için sezon bitmiştir,yönetim kendini belli etmiştir.

Dursun Özbek istifa diyorum,büyük kulübe būyük düşünen başkan diyorum.

bizim takımı anca CEM UZAN başkan yakışır o zaman en büyük bütçe bizim takımda olur

Lasme gelecek diye menajer tuzağına düşmeyelim bir de. Boşa savuracak paramız yok, gelmesin!

Kc Rivers boşa çıktığına göre Real Madrid Jeff Taylor'la anlaşmış demektir. Perperoglou da Barcelona'ya gitmiş.

Dentmonun Çinde geçen sene oynadığı takım Kalin Lukası almış illa aynı takıma dönecek diye birşey yok tabi ama yine önemli bir ayrıntı

Bu da yeni girilen bir haber: https://translate.google.com.tr/tra...lasme-o-panathhnaikos.3587812.html&edit-text=

Pana, Lasme'ye kontratı göndermiş ve yanıtını beklemeye geçmiş.

Ya Pana'nın seneliği 700.000 Euro'dan 2 yıllık teklifini ya da Galatasaray'ın senelik 1 milyon Euro olan teklifini seçecek denmiş...

Basketbolda internet medyasında çok ciddi menejer güdümü var her iki rakam da hiç gerçekci değil Olynın as 5 numarası Younga verdiği parayı vermez Pao 700'bin euro 800 bin dolara yakın ediyor formda Dunston para babası Efesten 900 bin dolar alacak deniyordu hiç gercekci rakamlar değil

Yalnız Lasme 'nin aç gözlü bir durumu vardı.Sene başı Efes 1 milyon euroluk kontratından düşmek şartıyla sözleşme imzalamayı önermişti. Lasme kabul etmemişti

Lasme'den kesinlikle vazgeçmeliyiz.Birincisini kendisini hiç beğenmiyorum.İkincisi de madem o kadar paramız var çok daha üst seviye oyuncular alabiliriz.Lasme'ye vereceğimiz parayla atletik ve de daha fazla bize katkı verecek oyuncular bulabiliriz.Bu Lasme sevdasını da anlamış Değilim.

Lasme'ye 1 milyon euro veriyoruz ve hala naz yapıyorsa hemen vazgeçelim.

Konya Sean Williams'la 1 yıllığına 150,000$ anlaştı. Geçen yılda Hakim Warrick 200.000$ oynadı. 1 milyon euro çok çılgın para.

Rakamlara inanmayalım bence

Semih , Begıc ikilisi bizim için hem ekonomik hem de verim açısından daha uygun olur.

euro değil dolardır. (Gerçi neredeyse aynı değerre geldiler ya)

Arkadaşlar Chris Warren hakkında düşünceleriniz nelerdir? Rowland tan yaş itibari ile daha iyi sanki ? ayrıca bence ataman asıl bütçeyi ve sağlam transferleri 1 ve 5 numara için saklıyordur. zaten 1 ve 5 numarada standart oyuncular alırsak bu ligte ancak playoff için oynarız..

Kevin seraphin bir takımla anlaştı mı? Çok net avrupada fark yaratacak bir uzun

Abi Seraphin'i Real Madrid, Oly filan alır, CSKA alır. Bizim imzalamamız imkansız.

semih gelmesin mümkünse .. yeni parladığı dönemlerde,fb -Galatasaray maçlarında yaptığı hareketler halen hafızamda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri