Çok güzel bir analiz yapmışsın.Ben Lasme'ye verilen parayla çok daha iyi oyuncular alabiliriz dediğimde bazı arkadaşlar tepki göstermişti.Transfer dönemini bir oyuncunun peşinden koşarak geçiremeyiz.
Guard rotasyonunu tek yabancı ile geçmemiz bence pek mümkün değil.Çok sıkıntı çekeriz.Sinan ve Schilb muhakkak destek olacaklardır.Tek yabancı ile bütün sezonu götüremeyiz.Alacağımız oyuncu hem skor bulabilecek hemde oyun görüşü iyi olmalı.
Tam sebebini hatırlamıyorum ama Dorsey'in Antep'e Aralık ayında geldiğini hatırlıyorum...Transfer sezonu dışında böyle fırsat transferleri daha mümkün...Çünkü takımların çoğu kadrosunu tamamlamış, bütçesini kullanmış oluyor...
Cem Abi, dediğiniz gibi Dorsey ana transfer sezonunda kontrat bulamayıp 2 ay sonra kasım sonu aralık başında katılmış Antep'e. Yani yukarıdaki yazılan Huertas, Petway ve Dorsey ulaşılamayacak oyuncular değil bence. 6-7 milyon dolar oyuncu bütçesinden bir kısım bu tarz kalitesi belli olan oyuncuya ayrılabilir diye düşünüyorum. Yine de beklentiyi düşük tutmakta fayda var, önümüzde duran Karşıyaka örneği isimlerin değil takımın önemli olduğunu gösterirken.
Lasme de takılıp diğer oyuncuları boşlamasak bari
bu arada bir tahmin gençkazım büyük ihtimal şu Yunus Aydın denen velet