• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel bir analiz yapmışsın.Ben Lasme'ye verilen parayla çok daha iyi oyuncular alabiliriz dediğimde bazı arkadaşlar tepki göstermişti.Transfer dönemini bir oyuncunun peşinden koşarak geçiremeyiz.

Engin bizim için çok iyi bir hamle olur.Bu sayede guard pozisyonunu tek yabancı ile geçebiliriz.

Zaten tek yabancıya geçecez bu 2 aydır belli olan bişi 2 tane yabancı oyun kurucu alınmıcak combo fln da alınmıcak bizim combomuz sinan artık ergin hoca da babasının hayrına almadı schlib.Tamam Marko yu bende çok seviyorum hemen boşa çıkınca alalım ndong basketbola dönse bazıları onuda alalım dicek aynısı Jamont da oldu kaldı ki Marko 2 senedir çok sakatlaniyor hücumda tek alternatifi şut atmak olan bir oyuncu yerine iyi bir PG bulamıyacağımız bir ortamda micov çok daha değerli.

Çok çok büyük olasılıkla 7 yabancı ile sezona başkıyacağız bu durumda son yerli uzun olursa iki kısa bir uzun daha son yerli kısa olursa iki uzun bir kısa daha alacağız(Lasmeyi aldık sayarsak)

Ergin Atamanın muhtemelen asıl hedefi Eurocup asıl hedefi değilse bile asla ikinci planda düşündüğü bir hedef değil bu yüzden yedinci yabancıuı alacaktır

7. Yabancının oyuncunun ücreti dışında ekstra bir maliyeti yok zira federasyona ödenmesi gereken ücret "müsabaka kadrosunda" 6. Yabancıyı bulundurmak için ödeniyor müsabaka kadrosunda altı yabancı bulunduran takımın zaten yedi tane yabancıya lisans çıkarma hakkı var o ücret de eskisi gibi 125 bin dolar değil 275 bin liraya sabitlendi

Detay (3 numara a bendi)

KAldı ki forum yonetımının paylaştığı bütçe tablolarını incelersenız oyuncu ücretleri ayrı kalem federasyına ödenen ücretler vs hepsi ayrı kalem 6. Yabancı ücreti bütçedeki oyuncu ücretlerikalemine değil zaten.Brüt Oyuncu ücretleri kalemlerını (yerli yabancı) toplayıp 115'de 15 çıkarısanız(brüt ücret yüzde onbes vergi dahil) ortaya çıkan rakamı 2.7 bölersenız oyuhcu bütçesi gercekten 6 milyon dolara çok yakın bir rakam çıkıyor

Bununla birlikte Ataman dönemindeki bütçe tablolarına bakarsanız bütçenin en yüksek olduğu son sene hariç öngörülen bütçenin ciddi oranda aşıldığını görebilirsiniz .Son yılda hep bütçe zaten yüksekti hem de Furkanın kontratından çıkılması yerli bütçesinde öngörülenle harcanan arasında belli bir fark oluşturdu.Zaten Ergin hoca bütçeden söz ederken bazı açıklamalrda 6 milyon dolar derken bazı açıklamalarda 6-7milyon dolar diyordu.Kurumsal bir klüp olmadığımız için zaten sezon başında bütçeyi aşma olasılığı üzerinden hesap yapması çok da supriz olmaz .Toparlarsan oyuncu bütçesi "en az " 6 milyon dolar.Tabi söz konusu bütçe her koşulda denk değil açık bütçe malesef .

Sonuç olarak çok yuksek olasılıkla sezon basında 7 yabancımız olacak ve muhtemelen bütçede bir miktar aşılacak

Not: 7 yabancı almalıyız bütçeyi zorlamalıyız demiyorum bence tercihler bu doğrultuda olacak diyorum gerçi 7. Yabancı çok da mantıksız değil oyuncunun ücreti dışunda ek malşyet yok ligde de sakatlık veza durumunda parkede yabancı sayısı eksilmemiş olur

Guard rotasyonunu tek yabancı ile geçmemiz bence pek mümkün değil.Çok sıkıntı çekeriz.Sinan ve Schilb muhakkak destek olacaklardır.Tek yabancı ile bütün sezonu götüremeyiz.Alacağımız oyuncu hem skor bulabilecek hemde oyun görüşü iyi olmalı.

Guard rotasyonunu tek yabancı ile geçmemiz bence pek mümkün değil.Çok sıkıntı çekeriz.Sinan ve Schilb muhakkak destek olacaklardır.Tek yabancı ile bütün sezonu götüremeyiz.Alacağımız oyuncu hem skor bulabilecek hemde oyun görüşü iyi olmalı.

Tek pivotla da geçemeyiz? 1 oynayacak 2 numaran var, 2 oynayacak 3 numaran var ama 5 oynayacak 4 numaran yok. Sıkıntı burda zaten.

Bu Aziz Yıldırım Hırbosu neden çemkirmiş Ergin Hocamıza arkadaşlar ?
yine oyunlara başladı zatları

Engin ve Semih bizim için çok rahatlatıcı hamleler olur.

Tam sebebini hatırlamıyorum ama Dorsey'in Antep'e Aralık ayında geldiğini hatırlıyorum...Transfer sezonu dışında böyle fırsat transferleri daha mümkün...Çünkü takımların çoğu kadrosunu tamamlamış, bütçesini kullanmış oluyor...

Cem Abi, dediğiniz gibi Dorsey ana transfer sezonunda kontrat bulamayıp 2 ay sonra kasım sonu aralık başında katılmış Antep'e. Yani yukarıdaki yazılan Huertas, Petway ve Dorsey ulaşılamayacak oyuncular değil bence. 6-7 milyon dolar oyuncu bütçesinden bir kısım bu tarz kalitesi belli olan oyuncuya ayrılabilir diye düşünüyorum. Yine de beklentiyi düşük tutmakta fayda var, önümüzde duran Karşıyaka örneği isimlerin değil takımın önemli olduğunu gösterirken.

Cem Abi, dediğiniz gibi Dorsey ana transfer sezonunda kontrat bulamayıp 2 ay sonra kasım sonu aralık başında katılmış Antep'e. Yani yukarıdaki yazılan Huertas, Petway ve Dorsey ulaşılamayacak oyuncular değil bence. 6-7 milyon dolar oyuncu bütçesinden bir kısım bu tarz kalitesi belli olan oyuncuya ayrılabilir diye düşünüyorum. Yine de beklentiyi düşük tutmakta fayda var, önümüzde duran Karşıyaka örneği isimlerin değil takımın önemli olduğunu gösterirken.

Kontrat bulamamaktan ziyade Olympiakos kontratında yer alan "EL'de başka bir takımda oynayamaz" maddesi. Çin'e neden gitmedi bilinmez ama Gaziantep 1 milyonluk bir teklif yaptı zamanında haliyle Eurocup takımları da veremedi bu parayı

Lasme su kararini verse de rahatlasak ya. Yilan hikayesine dondu is...

Semih Erden'i kurulan kadrolarda, transfer isteklerinde falan görmek bana çok ilginç geliyor. Hangi ara bu kadar "profesyonel taraftar" olduk?

Semih, ne olduğu belli bir kişidir, umarım kendisini Galatasaray formasıyla izlemek durumunda bırakılmayız...

zcxSB0U.jpg

Olimpiakos 'un Nikola Milutinov hamlesinden sonra pananın lasmeye tekrar yakın olduğu yazılıyor yunan basının da

Aman zaten Semih gelmesin de kim geliyorsa gelsin...

Lasme defolsun artık oyalıyor anlaşılan..

Lasme'nin geleceği yok. Böyle gelecekse de gelmesin zaten.

Lasme de takılıp diğer oyuncuları boşlamasak bari

bu arada bir tahmin gençkazım büyük ihtimal şu Yunus Aydın denen velet

Lasme de takılıp diğer oyuncuları boşlamasak bari

bu arada bir tahmin gençkazım büyük ihtimal şu Yunus Aydın denen velet

Bak güzel tahmin şimdi düşündüm bende tweetlerini %99 o diyorum, nerden yakaladın?

Eurohoopsda yunanca metnın ıngılızce çevirisını yanlıs anlmadı Nikos Varlasa göre ise adam Paonun tekliifini red ettikten sonra cumartesı akşamı! bize tekrar evet diyor bugün ya da yarın iş resmiyette dökülecekken cumartesı gecesi ! Pao yeni bir teklif yapıyor (habere göre muhtemelen mejri kaçtığı için ) pişmiş aşa yine su katılıyor şimdi bugün yada yarın kesin !!! kararını verecekmiş paşa hazretleri

Sport24'te bir haber girmiş şimdi Lasme ile ilgili. Pao tekrar teklif yükseltmiş galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri