• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB Kalinici bitirmiş 1 milyon civarı (ki üzeri de olabilir) bonservis vermişler bana fazla geldi.

Ayrıca tabloya bakınca başka yerli transferi yap(a)mama olasılığımız az değil sanki

Kalinic'e 900 bin euro civari bonservisi ancak FB Ulker verirdi ? iyi kaziklanmislar.

Kalinic transferi bence Zenit'e klüp bulduklarına işaret. Bir de 5 numara alacaklarmış. Yani 9 yabancıları olacak. Bu da Emir'e klüp bulundu demek.

Lasme hala kararini vermedi mi bu arada? Hadi be oglum, ayril da gel iste.

Semihi alsak çok rahatlarız rotasyon da Lasme / Semih ikilisi bizi götürür böylece bir kısa yabancı oyuncu daha alma imkanımız olurdu.

Ben emirin nereye gidecegini merak ediyorum. Bu saatten sonra(schilbb transferinden sonra) biz ilgilenmeyiz. Kim alacak dacka alirsa ersin bosa cikar hamle yapabiliriz ersin icin yaslandi ama hala katki verir.

Semihi alsak çok rahatlarız rotasyon da Lasme / Semih ikilisi bizi götürür böylece bir kısa yabancı oyuncu daha alma imkanımız olurdu.

Kesinlikle. Şimdi tutup da "Bu Lasme de dansöz gibi kıvırıyor, Semih zaten FB yavrusu...vs" gibi düşüncelerle hareket etmek bence yanlış. Profesyonel düşünmek lazım.

EL seviyesinde iki uzun. Yerli rotasyonumuz da genişlemiş olur. Lasme zaten tecrübesini sahaya yansıtıyor. Semih de en az Lasme kadar tecrübeli artık. Onun sorunu odaklanma. Ergin hoca genellikle, potansiyelli ama bu potansiyelin tam hakkını veremeyen oyunculara seviye atlatmakta marka bir isim. Semih zaten konsantrasyon sıkıntı çekerken bir de Ülker'de en son 10 dkklar civarı falan oynamaya başladı olaydan iyice koptu. Ama ona mentörlük edecek ve 20 dakika oyunun içinde tutacak bir Ergin Hoca'yla birlikte ekstra bir performans sergileyebilir diye düşünüyorum.

Haa tabi olmayabilir de. Sonuçta bazı oyuncuya ne yapsan kendisini aşamaz. Ama bizim Göksenin, İzzet, Şafak, Ege dörtlüsünden ne kadar katkı alacağımız belirsiz. Şu haliyle yerli rotasyonumuz patates. Sinan'dan başka güven veren oyuncu yok.

Kalinic transferi nerede ise 1 aydır gündemde bonsevis pazarlığı yüzünden uzadı yani Kalinic transferi ile Emirin gitmesinin kesinleşmesi arasında pek ilişki olmasa gerek .Emirin ellerinde kalma olasılığı yüksek Misko@İvko ortaklığının bir hamlesi yada Ferit Şahenk özel bir kıyağı olmazsa kalır Fenerde zaten ortada ciddi bir hamle yok .

Ben özellikle Göksenin ve Şafak konusunda çok kötümser değilim rol oyuncusu olarak yeterli katkıyı verirler bence İzzet benim için de soru işareti bununla birlikte Efesin elindeki potansiyelli yerli 2-3 numara rotasyonunu saymazsak hiç bir takımın yerli rotasyonu güçlü değil FB de Dixonu saymaSak Kenan ,melih,barış var mesela

Bu arada Kalinic olayı bitmemiş sanırım

Yanlı olay super interbaskette bir sırp kulanıcı Kalinic işi bitti yaZdı bir de haber linki verdi bizim durumculardan biri kaynaklarımdan aleığım bilgiye göre anlaşma sağlandı yazdı o arada sonra kızılyıldız başkanı aksi yönde açıklama yapmış aynı duyumcu Ömer yalçınkaya yunan basına konuştuktan hemen somra Ömer yqlcınkaya ağIndan açıklama yayınladı sanki direk kendi komuşmuş gibi ama acaba ??

Josh shipp neden düşünülmez ki tekrar iyi bir kenar oyuncusu olur .

Nitekim FB Emire yıllık 1.6 dan iki yıllık sözleşme yerine yıllık 1 milyondan dört yıllık yenileme önermiş (basketfaul) öyle kolay olmadığı belli idi o kontrattan çıkmanın zaten başımıza kaldı iki yıl sonra tekrar yerli statüsüne alalım diyorlar (Dixonın yasını düşünürsek) Bu arada ipler hala emirde iki yıl için 3.2 alacak zaten pazarlıkla biraz daha koparabilir.Sırf akıllı yatırım yapsa basketbol oynamasa dört yılda 4 milym olur zaten o 3.2 milyon :)

Kimse emire 1 m vermez emirde fb kalır bence. Fb emire hangi akla hizmet 1.6m vermiş aklım almıyo bunlar çıldırmış olmalı bence uzak dursun emir bizden. Bize sağlam guard sağlam 2 tane pivot şart

Tbf yönetmeligine göre kac yabanci ile imzalanabiliyor peki fenerin kac yabancisi oldu?

Tbf yönetmeligine göre kac yabanci ile imzalanabiliyor peki fenerin kac yabancisi oldu?

Aynı anda yedi yabancıya TBL için lisans çıkartabilirsin ama sadece EL de oynayacaklar ıcın sınır yok

Geçen sene 10 du değişmediyse.

Geçen sene 10 du değişmediyse.

Transfer sezonu boyunca Çıkartabileceğin toplam lisans sayısı on ama aynı anda yediyi geçmeden yedi lısanslı yabancın varsa yeni bir yabancıya lisans çıkartmak için mevcutlardan birini iptal etmen lazım yani

Hickman ve Emir dahil 7 yabancıları var bir uzun daha alırlarsa sekiz olur Hickman sakat zaten bu son haberler yabancı üç numaradan vazgeçtiler anlamı mı taşıyor acaba

Toplamda bir sezonda en fazla 10 yabancı oyuncuya lisans cıkabiliyor, aynı anda ise max 7 oyuncu ve bunlardan 6 sı mac kadrosunda yer alabiliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emir'in Fener'de kalma ihtimali oldukça düşük yabancı statüsünde oynatmak istemiyorlar ayrıca Emir sadece Euroleague oynamak için kalmaz orada.

Bu arada Kenan'ın Karşıyaka'ya gitme durumu varmış olur olmaz bilinmez ama öyle bi görüşme gerçekleşmiş.

Daçka'nın Oğuz dışında pivotu yokken Semih oraya gidebilir.Bjelica-Ersin-Samet varken Harangody ismi geçmişti Daçka için Bjelica'yı 5 mi düşünüyorlar anlayan beri gelsin.Daçka'nın olası yerli hamlesinden domino etkisiyle transferler belli olur.

Emir ya da Ersin 2'lisinden 1'ini alacağımızı düşünüyorum.Ergin hoca İzzet'e 1 ay katlanır sonrası bench'de havlu sallamakla geçer.Yerli statüsünde Ersin iş görür bizde en nihayetinde Eurocup oynayacağız.

İki yil için garanti 3.2 milyon avro alacak Emir gerekirse sadece EL oynar gerekirse sadece antrenman yapar o kontrati birakip giderse kariyerinin sonuna kadar 3.2 milyon avro kazanacagi Supheli Fenerin yollamak istediği Acik zaten de garanti kontrat olunca mecbur geri adim atiyorsun Amiri geçtim 1.6 milyon TL kontratli Serhat da bile hala gelişme yok ağustos sonu yerli transfer dönemi bitiyor o bile ellerinde patlayabilir .

Anlaşılan uzun transferi şampiyona sonrasına kalacak. Young gibi bir uzun bulmanın ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum. Lasme çılgınlığını atlatabilirsek daha ucuza daha fazla katkı verebilecek bir oyuncu alabiliriz. Sadece EL izleyen, Pana, Maccabi gibi takımların uzunlarını nasıl parlattığını fark edemeyen arkadaşlar bu oyuncuları bulunmaz Hint kumaşı gibi görüyorlarsa geçtiğimiz yıl Efes in oynadığı lig maçlarını izleyebilirler. Huertas düşüşteyse Lasme bitmiş zaten. Uzun oyuncudan alınacak verim de bir oranda kısa oyuncuya bağlı. Rowland ı ben iki sene önce altıncı yabancı olsun diye yazmıştım ki adam Banvit e geldi, ne vereceği belli bir oyuncudur ama bence daha dominant bir pg alınabilir.

Semih Erden e gelirsek, umarım bizden en uzak olacağı yere gider. Kaya Peker ile gözümüzden ne kadar uzak olsalar o kadar iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri