• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendall Marshall-Jared Cunningham-Şafak
Sinan-Shilb (Jared,Göksenin)
Micov-Göksenin(Shilb)
Green-İzzet-Ege(Lasme-Micov-Schilb)
Lasme-Mavro-Semih

İyi kadro ama bütçemizi aşar kesinlikle.Mavroyu silersek olur bence lüks zaten Lasme-Semih belki İzzet belki Türk bi potaaltı(Ersin) orayı rahat götürür.

Bugün bende Tarik Black'i yazacaktım Mehmet, vazgeçtim..Sonra, sende görünce şaşırdım...
Aralarında favorim Greg Smith'tir ancak Black'te fena bir uzun değil. Smith'e göre hücumda az daha kötü, savunmada az daha iyi diyebilirim. Bir ara BJK ilgileniyordu Black ile ama Jeremy Tyler'a yoğunlaştı sanırım onlar sonrasında.

Yönetimin yaptığı bu acemice açıklamadan sonra Pana'nın fiyat yükseltip Lasme'yi kadrosuna katacağını düşünüyorum

Hodge - Safak
Schilb - Sinan - Göksenin
Micov - X ( Serhat ya da Emir olmasını tercih ederim)
Green - Izzet - Ege
Lasme - X

Pana, 1'in üzerine çıkmaz.Teklifini biraz daha artırır.Bizim teklife yaklaşır.Adamın gönlü zaten orada oynamaktan yana.100 000 - 200 000 aşağısını verseler yine orada oynayacak

1 ve 5 numara transferleri kaderimi belirler

Yalçınkaya: Lasme’de mutlu sona yakınız

<tbody>
[TD="class: text3, align: right"] 26 Temmuz 2015
[/TD]

</tbody>

Galatasaray’da Stephane Lasme transferinde sona yaklaşılıyor.
Sarı Kırmızılıların Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya yaptığı açıklamada, ‘Lasme bizim önceliklerimiz arasında. İyi bir teklif sunduk ve anlaşmaya yakınız. Pazartesi günü içinde transferi sonuçlandırabiliriz’ dedi.
Panathinaikos Lasme’ye tekrar bir teklif sunarken Gabonlu oyuncunun yanıtı bekleniyor.

1 numaraya forumda adı sıkca zikredilen Hodge gündeme gelmiş daha iyisi düşmezse anlaşılır gibi duruyor.

Semih ten haz etmesemde bu gs evladı değil diye bi kin bi nefret var, işinize geldimi Arroyo maaşını alamayıp takımı bırakıp kaçarken profesyonel ama semih fb li. Ama gs gelince gelmesin gs evladı değil garipsiniz cidden ben kesinlikle en iyi Türk pivot olduğunu düşünüyorum ve bence gelebilirde.

Semih ABD'deymiş bu arada NBA'den teklif almış olabilir mi ?

Şu dönemde biraz oynayabilen her uzun NBA'de sözleşme bulur. Bir de artacak Salary'i hesaba katarsak akıl almaz sözleşmeler gelecek. Yıllık 40-45 milyon dolarlık sözleşmelere hazır olun.
bize gelince git Haddadi'yi al.

Hodge&Rowland'dan biri birincil hedefimiz olsa şimdiye kadar alırdık muhtemelen pg arayan bizden bütçeli ya da cazip pek takım yok .Belki de ön anlaşma bile yaptık Green gibi bekletiyoruz . Sanırım NBAden kontrat bekleyen oyuncular içersinde öncelikli hedef ya da hedefler

Bence yönetimde ki belirsilikler ve herkesin tekrar futbola yönlenmesi ve özellikle tarihimizin en büyük sponsoru ! nun belli olmaması transferde önümüzü tıkıyor.

Stimac Bayern'den ayrılmış.Düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri