• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isimlere Henry Sims'i de ekleyebiliriz diye düşünüyorum. Savunma bilgisi ve caydırıcılığı ile tercih edebileceğim bir uzun olurdu. Tarik Black çok yüksek ihtimalle kontrat bulacak ama Lakers olmayabilir. Bu isimler arasından tercihim de Greg Smith olurdu.

Eline saglik...Kuzmic kontrat bulamaz mi peki ?

Kuzmic NBA'de zor kontrat bulur bence. Avrupa'da talipleri olur ama özellikle Euroleague takımlarından kontrat bulabilir. Eski takımı Malaga ilgileniyor diye biliyordum ama bir resmiyete dökülmedi.

Bu isimlere Henry Sims'i de ekleyebiliriz diye düşünüyorum. Savunma bilgisi ve caydırıcılığı ile tercih edebileceğim bir uzun olurdu. Tarik Black çok yüksek ihtimalle kontrat bulacak ama Lakers olmayabilir. Bu isimler arasından tercihim de Greg Smith olurdu.

Ekleyebiliriz tabi ki. Daha bir çok oyuncu eklenebilir Henry Sims'te olabilir. Elijah Holman mesela eklenebilir. NBA'den gelebilecekler arasında tercihim Greg Smith, Avrupalılar arasında ise Ognjen Kuzmic benim.

Kuzmic NBA'de zor kontrat bulur bence. Avrupa'da talipleri olur ama özellikle Euroleague takımlarından kontrat bulabilir. Eski takımı Malaga ilgileniyor diye biliyordum ama bir resmiyete dökülmedi.

Ekleyebiliriz tabi ki. Daha bir çok oyuncu eklenebilir Henry Sims'te olabilir. Elijah Holman mesela eklenebilir. NBA'den gelebilecekler arasında tercihim Greg Smith, Avrupalılar arasında ise Ognjen Kuzmic benim.

Eli Çin'e gitti havaya girdi..Çok para istiyormuş...Çok istemiştim geçen sene başında gelmesini...

Musliyi silerdim oradan iyi değil bence

Musli altyapılarda inanılmaz bir yetenekti, çok büyük şeyler bekleniyordu ama hiç beklentileri karşılayamadı. Ama bu yıl Mega Leks'te gerçekten çok etkileyici performanslar sergiledi. Rahatlıkla 4-5 maçını bütün izlemişimdir. Defoları tabi ki var. Kilo fazlası var, ayakları yavaş, hiç atlet değil ancak beklentileri ve süre/rol ilişkisini doğru ayarlayabilirsek adım atlayacağı kulüp biz olabiliriz. O boyla ve fizikle inanılmaz bir orta mesafe şutu var. Hücumda etkili ve iyi bir ribaundcu özellikle hücum ribaundlarında etkili. İzlediğim maçlarda gerçekten çok etkiledi beni. İstersen maç videolarını da paylaşabilirim bu yıl ki izleyebilirsin orada da.

Musli altyapılarda inanılmaz bir yetenekti, çok büyük şeyler bekleniyordu ama hiç beklentileri karşılayamadı. Ama bu yıl Mega Leks'te gerçekten çok etkileyici performanslar sergiledi. Rahatlıkla 4-5 maçını bütün izlemişimdir. Defoları tabi ki var. Kilo fazlası var, ayakları yavaş, hiç atlet değil ancak beklentileri ve süre/rol ilişkisini doğru ayarlayabilirsek adım atlayacağı kulüp biz olabiliriz. O boyla ve fizikle inanılmaz bir orta mesafe şutu var. Hücumda etkili ve iyi bir ribaundcu özellikle hücum ribaundlarında etkili. İzlediğim maçlarda gerçekten çok etkiledi beni. İstersen maç videolarını da paylaşabilirim bu yıl ki izleyebilirsin orada da.

Çıplak gözle izlediğimde hiç beğenmemiştim de o yüzden söyledim

Transfer döneminde ilgilenebileceğimiz, bize uyabilecek oyuncuları inceledim umarım beğenirsiniz;

Pivot Transferi Üzerine Serbest Bakış | GSbasket.Org

Mehmet, Kevin Seraphin hakkında bilgin var mı? Geçen sezon, şu an serbest konumdaki uzun oyuncular içinde en fazla oynayanlardan. Avrupalı hem de bir ara Laboral ve Chole'de oynamış

Ayrıca, Free Agent Tracker | NBA.com aşağıdaki oyuncuları serbest olarak göstermiş:
PF/C : Jeff Ayres, Earl Barron, Glen Davis, Reggie Evans, Chuck Hayes, Jason Maxiell, Nazr Mohammed, Kevin Seraphin, Greg Smith
C: Ryan Hollins, Bernard James, Jerome Jordan, Kuzmic, Henry Sims, Greg Stiemsma, Travis Wear, Jeff Withey

Yanılmıyorsam Veysi, Bernard James için buralara uyar iyi oyuncu demişti. Belki başka iyi oyuncular da vardır. Tabi ekonomik durum nasıl olur hiç bilmiyorum, oyuncuları da hiç tanımıyorum.

Mehmet, Kevin Seraphin hakkında bilgin var mı? Geçen sezon, şu an serbest konumdaki uzun oyuncular içinde en fazla oynayanlardan. Avrupalı hem de bir ara Laboral ve Chole'de oynamış

Ayrıca, Free Agent Tracker | NBA.com aşağıdaki oyuncuları serbest olarak göstermiş:
PF/C : Jeff Ayres, Earl Barron, Glen Davis, Reggie Evans, Chuck Hayes, Jason Maxiell, Nazr Mohammed, Kevin Seraphin, Greg Smith
C: Ryan Hollins, Bernard James, Jerome Jordan, Kuzmic, Henry Sims, Greg Stiemsma, Travis Wear, Jeff Withey

Yanılmıyorsam Veysi, Bernard James için buralara uyar iyi oyuncu demişti. Belki başka iyi oyuncular da vardır. Tabi ekonomik durum nasıl olur hiç bilmiyorum, oyuncuları da hiç tanımıyorum.

Kevin Seraphin NBA'de kesinlikle kontrat bulur buralara yolu uzun bir süre düşmez bence.

Shipp bu takımda oynayamaz açıkcası meziyetleri çok çok dar, sadece iyi mücadele ediyor

Meziyetleri az dediğin adam savunma yapıor 3lük yüzdesi kötü degil ribantu iyi asist yapıor dediğin gibi mücadele yapıor . Zaten hepsini iyi yapsa bizde me isi car bize mücadele edecek adam lazım bosuna mı son topa kadar die slogan yaptık . Meziyetli
Adamlar sayesinde mi oldu sanıon

Banvit, BJK ve Trabzon çok iyi yabancı tercihleri ile iyi kadrolar kurdular. Bizim 1 ve 5 numaraya alacağımız oyuncular nerede olacağımızın ip uçlarını verecek. Bu sene lig daha çetin olacak. İşimiz zor...

Meziyetleri az dediğin adam savunma yapıor 3lük yüzdesi kötü degil ribantu iyi asist yapıor dediğin gibi mücadele yapıor . Zaten hepsini iyi yapsa bizde me isi car bize mücadele edecek adam lazım bosuna mı son topa kadar die slogan yaptık . Meziyetli
Adamlar sayesinde mi oldu sanıon

Az demedim dar dedim yanlış anladınız, iyi bir üçlükçü değil iyi bir penetreci değil, iyi bir bitirici değil, herşeyden biraz biraz var demek istediğim o.. daha iyi oyuncular alabiliriz shippe gelmeden önce

https://mobile.twitter.com/Genckazim/status/625740810810716160

Kazım Guard için ses getirecek birini almaya çalıştığımızı söylemiş. Bakalım bu sefer doğru olacak mı?

Hodge&Rowland'dan biri birincil hedefimiz olsa şimdiye kadar alırdık muhtemelen pg arayan bizden bütçeli ya da cazip pek takım yok .Belki de ön anlaşma bile yaptık Green gibi bekletiyoruz . Sanırım NBAden kontrat bekleyen oyuncular içersinde öncelikli hedef ya da hedefler

İki fark var ikinci alıntıda hedef "ses getirecek" tanımlaması ile belirtilmemiş ama asıl önemli fark ikinci alıntıda "X'le konuştum" ibaresi yok ki asıl karamet onda :)

Earl Barron un PF gösterilmesi garip, orada o pozisyonda oynayabilecek son oyunculardan. Ben her transfer sezonu düşsün diye bekliyordum aslında ama adam gelmiş 34 yaşına, Türkiye de oynadığı zamanlar ben liseyi bitiriyordum, hey gidi... Stiessma filan da tutmaz bence buralarda.

Ryan Richards, Hassan Whiteside gibi oyuncuları arayıp bulmak lazım. Richards ı çok isterdim ama o da Çin e gitmiş. Bu tip oyuncular bulamazsak da G Amerika ya bakmak lazım.

Düşük maliyetli altı veya yedinci yabancı olarak da Norvel Pelle alınabilir. Boyu ve kolları uzun, ayakları da oldukça çabuk. Genç ve gelişime açık bir oyuncu olduğu gibi 4 ve 5 oynar, rahatlatır.

Brown imkansız bütçe ortada sonuçta Huertas desek o da zor. Bana mantıklı gelmiyor ses getirecek başka gard da aklıma gelmiyor şu an açıkçası

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Genç Kazım ve Fersu denen şahıslara itibar etmeyin.

Brown imkansız bütçe ortada sonuçta Huertas desek o da zor. Bana mantıklı gelmiyor ses getirecek başka gard da aklıma gelmiyor şu an açıkçası

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NBA'de kontrat alamayan bir guard olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri