• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goksenin Koksal'in takimda kaldigi subenin resmi twitter hesabindan aciklandi. Sinan'in sozlesmesi zaten devam ediyor ki o da aciklandi resmi hesaptan. Schilb, Green ve Lasme ise duyurulan yeni transferler.

Safak, Izzet ve Micov hakkinda neden resmi aciklama gelmedigini ben de anlamis degilim. Ancak cizdiginiz tablo fazlaca karamsar.

Schilb, Green ve Lasme için prensip anlaşmasına varıldığı duyuruldu. Çünkü transfer yasağı var ve lisans çıkaramıyorlar.
Sinan için lisansı var demiştim zaten, Göksenin için emin değilim çünkü o geçen sene başka bir kulübün lisanslı sporcusuydu.
110 yıllık Galatasaray kulübü yöneticilerini, Fiba'nın resmi sitesinde transfer yasaklısı kulüpler içinde Galatasaray'ın (hem de 2 kere) aylardır bulunmasından rahatsız olmadıkları gibi çözüm için de umursamaz davrandıklarından dolayı tekrar kendilerini kutlamak isterim.

Berkay,az önceki ve şimdiki yorumu tabletten yazıyorum,alıntıla seçeneği olmadığı için cevapla seçeneğinden cevap yazıyorum.Forumdan Kaan Horuzoğluna cevap vermiştim,arkadaş yönetimin okkalı yalanlarını hazmedip sürekli savunuyorda ona binaen yazmıştım.
Ben mi yönetimi savundum? Vay arkadaş :)

Basketbol şubesinde güzel işler yapıyorlar dedim (hala da diyorum) bu ise savunmak eyvallah.

Şimdi çıkıp ''tarihin en büyük sponsoru'' demeyin. Yıllardır ne başkanlar ne yalanlar söylüyor hala alışamadıysanız sizin kabahatiniz.

Daha önce yazdım yine yazayım; bu yönetimden beklentim yok. Temennim giderayak doğrularının yanlışlarından çok olması. Basketbol şubesi de ender doğrularından biri.

Basketbol şubesinde güzel işler yapıyorlar dedim (hala da diyorum) bu ise savunmak eyvallah.
Ben de katılıyorum iyi işlerin olduğuna ama bunda yönetimin en ufak bir payı olduğuna inanmıyorum. Ergin hocanın işi sağlama alma çabaları diye düşünüyorum. Lasmeyi araması ikna etmesi bizzat ilgilenmesi vs. bunu ortaya koyuyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de katılıyorum iyi işlerin olduğuna ama bunda yönetimin en ufak bir payı olduğuna inanmıyorum. Ergin hocanın işi sağlama alma çabaları diye düşünüyorum. Lasmeyi araması ikna etmesi bizzat ilgilenmesi vs. bunu ortaya koyuyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En büyük doğruları zaten Murat Özyer'i gönderip, Ergin Ataman'a yetkiyi vermeleri...

Sponsorun belli olmaması ve transfer yasağının kalkmamış olması ciddi sorun. İzzet şafak micov için de açıklama gelmemesi en azından prensip de olsa bir başka sorun. En doğru işi Ergin Hocanın kalması. Ona da güven sonsuz. Bu sene tek istediğim az bütçeli olsa da sezon içinde parası ödenmediği için antremana çıkmayan giden oyuncular sürekli konuşulan finansal sorunlar olmasın. Az bütçeli kadro da olsa en azından hocanın kafası bu konuda rahat olsun.

Pao James Feldeine ile anlaştı ve transferi kapattı deniyor.Böylece Hapoelden sonra Pao yolu da kapandı (belki de zaten hiç açılmamıştı) Hodge için..

Transfer yasakları konusunda Ömer Yalçınkaya herhangi bir açıklamada bulunmadı. Sorun yok olarak görüyorum. Micov, İzzet konusunda gereksiz takılıyoruz o iş zaten bitti.

Bir yandan alacağımız guard ve pivotu çok merak ederken; diğer yandan piyasada kaliteli adam kalmayacak diye endişe duyuyorum.

Bir uzun bir kısa alıp transferi kapatırsan en ufak kısa sakatlığında sezon güme gider. 2 kısa alınmalı.

Bu yalancı yönetimle hiçbirşey olmaz.

Semih yeni takımım 10 gün içinde belli olacak demiş. üç aday var sanırım biz -daçka-ksk, ne olursa olsun alırsak büyük iş yapmış oluruz.

İki numaraya şutör bir yabancı aldık mı rivers gibi bence gayet dengeli bir kadromuz olur.

Semih yeni takımım 10 gün içinde belli olacak demiş. üç aday var sanırım biz -daçka-ksk, ne olursa olsun alırsak büyük iş yapmış oluruz.

İki numaraya şutör bir yabancı aldık mı rivers gibi bence gayet dengeli bir kadromuz olur.

Nerede yapmış o açıklamayı adaylar tahmin mi yoksa bir yerlerDe mi yazıyor .KSK'nin bütçesinin Semih'e yeteceğini sanmıyorum ayrıca 3 yabancı artı Kerem dört oyuncu ile uzun rotasyonları fena değil paraları varsa kısa rotasyonunu kuvvetlendirmeleri gerek.

Guard konusunu cozume kavusturmamiz gerekiyor. Huertas da Dentmon da agirdan aliyorlar isi fakat bizim bekleme luksumuz yok artik, Agustos sonu yaklasiyor...

Hodge ile baslayip ayni 2012-13 sezonunda oldugu gibi sezon ortasi bir guard transferi daha yapabiliriz. En mantikli yol bu bence.

Nerede yapmış o açıklamayı adaylar tahmin mi yoksa bir yerlerDe mi yazıyor .KSK'nin bütçesinin Semih'e yeteceğini sanmıyorum ayrıca 3 yabancı artı Kerem dört oyuncu ile uzun rotasyonları fena değil paraları varsa kısa rotasyonunu kuvvetlendirmeleri gerek.

Ayrica Egemen de kadrolarinda. Dacka da ise Mahmudi'nin ben bir daha Semih ile calisacagini sanmiyorum ki zaten yerli olarak elletinde oguz ve dudley var. Semih buyuk ihtimal bize gelir ama kaca gelir esas olay bu. Nba kontrat bence alamaz, turkiye de alacagi parayida avrupada kimse ona vermez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi jerry Johnson vardı iyi oyuncuydu o. Çok güzel bir FB final serisi oynamıştı.

Hiç boşuna canınızı sıkmayın...Belli ki Ergin Hoca'nın gönlünde Hodge gibi eldeki alternatifler yok...Huertas , Dentmon gibi oyuncuların NBA durumunun belli olması da daha 1-2 hafta sürer...Bana kalırsa Hodge ile Dorsey (900 bin dolar istiyormuş) sezon başı için fazla fazla yeterdi ve hamle yapacak ufak bir bütçe kalması da sonrası için iyi olurdu...Ergin Hoca daha iyi bilir ....

Ne ağız varmış bende de .....

David Pick â€￾@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.1 dakika önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
Source: Galatasaray, Joey Dorsey sign deal worth in excess of $650 thousand.
0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle

</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle

</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
</button>

Süper oldu ya en çok istediğim adamdı :D

David Pick Dorsey diyor bakalım. 650k senelik iyi ücret eğer gerçekse.

Minimum 650 demek istemiş tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri