2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David Pick ‏@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 14 dk.14 dakika önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
Justin Dentmon partnered with Octagon - received NBA promise. Much like Marcelinho Huertas.

Bu sanki Dentmon'ında son dakikaya kadar NBA'i bekleyeceği anlamına geliyor...

Takımda ciddi anlamda bir saf şutör eksikliği var.Yabancı şutör ekleyebilmek için, 5 numarada Semih riskine girilirse sesimi çıkarmam. Hatta belki de yapılması gereken bu.

Bence de net sutör eksikligi yasayacagiz. Ama suanda sutörden cok guard ve pivot pozisyonu kritik gibi.
Ben greenin performansini da merak ediyorum acikcasi. Yerli hamlelerimiz de kritik. Hersey birbirine bagli artik bi hamle yapsak da biz de rahatlasak.

Jared Cunningham Cavs ile kamp sözleşmesi imzalamış.Burada da adı geçen bir oyuncu idi Kızılyıldız da çok istemişti.NBA'de kalma olasılığını Avrupada garanti kontrata tercih etmiş. Bu kamp sözleşmeleri ve garanti olmayan kontratlar sayesinde 15 kişilik kadroların şekillenmesi Ekim sonunu buluyor.Takımda düşüneceğimiz kalibrede oyuncular en azından garanti olmayan kontratı kapabilir isterlerse diye düşünüyorum bu durumda bize garanti kontrat kapamamış ama garanti olmayan kontrat istemeyen oyuncu kümesi kalıyor nasıl olacak bilmiyorum

Laf olsun diye kurulan kadronun alacağı sonuçlar düşmanın ağzına laf olur ...

Futbolda kötü başladık,baskette farklı olmayacak,bari biran önce istifa etse yönetim,erken seçimle cem uzan güçlü yönetimle gelsin

Şube gerçekten üvey evlatmış ...

Geçen senede futbol da çok iyi başlamamıştık. Baskette sıkıntılar vardı. Tabii dursun başkanı savunmuyorum hataları var ama seçimle geldi buraya ve karşısına da derin galatasraylı olan işler kötüye gidince telegollerde dolaşan şahısların hiç biri aday olmadı. Bırakın aday olmayı Futbol ve basketbol takımlarının sponsoru yokken bir tanesi de demiyorki ya alın benim firmamımı sponsor yapın.

Geçen senede futbol da çok iyi başlamamıştık. Baskette sıkıntılar vardı. Tabii dursun başkanı savunmuyorum hataları var ama seçimle geldi buraya ve karşısına da derin galatasraylı olan işler kötüye gidince telegollerde dolaşan şahısların hiç biri aday olmadı. Bırakın aday olmayı Futbol ve basketbol takımlarının sponsoru yokken bir tanesi de demiyorki ya alın benim firmamımı sponsor yapın.
O derin galatasaraylı dedeler zaten Dursun Özbeki seçtirdi. Elini taşın altını koymaya gelince de kaçarlar.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim istemiyor.
Ünal Aysal'da istedi ama kabul etmediler.

Ya arkadaslar yok oyle birsey, ne zaman istemis Aysal. Adam olaydi gecen sene hadi subenin icine edip kacti gitti, en azindan gs adasinda ki yemekte soz verdigi erkek takimina bir kiz takima iki sampiyonluk primini verirdi. Bugun sube hala iki sene onceki oyuncular yuzunden transfer yasagi aliyor.
Sponsor olacak adam baskan iken zoru gorunce Galatasaray'i damdazlak ortada birakip kacmazdi zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim istemiyor.
Ünal Aysal'da istedi ama kabul etmediler.
Ünal Aysal'ın sponsorluğu tam bir şehir efsanesi. Amatör şubelere bakış açılarını çok iyi biliyoruz. Işıl Alben ve Alba Torrens onların yönetimleri döneminde sözleşme uzatılmayarak gönderildi. Zellous keza ödeme yapılmadığı için ayrıldı. Resmi siteden yapılan gerekirse basketbol şubelerini kapatırız açıklaması da bunun bir devamı ve algı oluşturma çabasıydı.
Bugün takım çalışmalara başlamış. Erkek takımında Sinan Güler, Ege Arar dışında lisanslı oyuncumuz yok. Göksenin Köksal'dan emin değilim. Yeni transfer sayılıyorsa onun da lisansı yok. Keza Vladimir Micov.
Galatasaray basketbol şubesi çok kötü dönemler yaşadı. Ama bu sene zirvedir. Emeği geçenleri kutlarım.

Berkay,az önceki ve şimdiki yorumu tabletten yazıyorum,alıntıla seçeneği olmadığı için cevapla seçeneğinden cevap yazıyorum.Forumdan Kaan Horuzoğluna cevap vermiştim,arkadaş yönetimin okkalı yalanlarını hazmedip sürekli savunuyorda ona binaen yazmıştım.

Bugün takım çalışmalara başlamış. Erkek takımında Sinan Güler, Ege Arar dışında lisanslı oyuncumuz yok. Göksenin Köksal'dan emin değilim. Yeni transfer sayılıyorsa onun da lisansı yok. Keza Vladimir Micov.
Galatasaray basketbol şubesi çok kötü dönemler yaşadı. Ama bu sene zirvedir. Emeği geçenleri kutlarım.

Goksenin Koksal'in takimda kaldigi subenin resmi twitter hesabindan aciklandi. Sinan'in sozlesmesi zaten devam ediyor ki o da aciklandi resmi hesaptan. Schilb, Green ve Lasme ise duyurulan yeni transferler.

Safak, Izzet ve Micov hakkinda neden resmi aciklama gelmedigini ben de anlamis degilim. Ancak cizdiginiz tablo fazlaca karamsar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...