Dacka ilgileniyormus, eger alirlarsa ersini birakacaklarmis. Ama simdilik emir dackaya gitmek istememis fenerde kalmak istiyomus. Bana da öyle kontrat verseler bende kalmak isterim 

Bizim için Huertas nasıl ki iyi bir seçimse biz de onun için öyleyiz. Bence bu iş olacaktır.
McCollum da iyi bir oyuncu, Dentmon ile filan kıyas kabul etmeyecek kadar istikrarlı ve saha görüşü çok daha iyi. Dyson hakkında da forumda çok ezbere konuşulduğunu düşünüyorum. Ben geçtiğimiz yıl önermiştim. Sete sette yeterli değil, şutu kötü fülan denmiş. Bunları diyenler onu bir yıldır tanıyorlar sanırım, çünkü Dyson ın dış şutu bu sezon üstlendiği görevin de etkisiyle iyi değildi, ama Brindisi de gayet iyi atıyordu. Şut mekaniği de gayet iyi. Delicilik konusunda da McCalebb ve Hodge a şu an takla attırır. Güç ve delicilikte o pozisyonda Avrupa da üzerine pek oyuncu olduğunu sanmıyorum. Rowland ı filan konuşurken bu oyunculara hayır demek garip kaçıyor.
Green in de diz problemi umuyorum ki problem çıkaracak cinsten değildir. Gider Erceg i filan getirirlerse bir senemiz daha yalan olur. Orada İzzet e güvensem opsiyonlarının bolluğu sebebiyle Lampe yi de çok isterdim ama ne yazık ki hepsi bir arada olmuyor.
Preldzic’in transferi durumunda Ersin Dağlı ile birlikte devşirme sayısının ikiye yükselmesine karşın Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray’ın istediği Ersin Dağlı’yı yabancı statüsünde tutmaya karar verdi. Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe’den Kenan Sipahi ve bir süre daha NBA’i beklemeyi seçen Semih Erden’i de kadrosuna katmak istiyor.
Mayısta sponsor ile imzalamak üzereydik Eylül ayına giricez.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi