• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dacka ilgileniyormus, eger alirlarsa ersini birakacaklarmis. Ama simdilik emir dackaya gitmek istememis fenerde kalmak istiyomus. Bana da öyle kontrat verseler bende kalmak isterim :)

Fener yillik 1 milyondan dört yillik kontrat önerdi Emir rre etti ise Dacka daha iyisini onermeli hem uzun vadeli hem yilda 1.3 civari bir kontrat mesela zaten 2-3 rotasyonu bu kadar siskinken fenere kiyaktan başka birşey olmaz

Bizim için Huertas nasıl ki iyi bir seçimse biz de onun için öyleyiz. Bence bu iş olacaktır.

McCollum da iyi bir oyuncu, Dentmon ile filan kıyas kabul etmeyecek kadar istikrarlı ve saha görüşü çok daha iyi. Dyson hakkında da forumda çok ezbere konuşulduğunu düşünüyorum. Ben geçtiğimiz yıl önermiştim. Sete sette yeterli değil, şutu kötü fülan denmiş. Bunları diyenler onu bir yıldır tanıyorlar sanırım, çünkü Dyson ın dış şutu bu sezon üstlendiği görevin de etkisiyle iyi değildi, ama Brindisi de gayet iyi atıyordu. Şut mekaniği de gayet iyi. Delicilik konusunda da McCalebb ve Hodge a şu an takla attırır. Güç ve delicilikte o pozisyonda Avrupa da üzerine pek oyuncu olduğunu sanmıyorum. Rowland ı filan konuşurken bu oyunculara hayır demek garip kaçıyor.

Green in de diz problemi umuyorum ki problem çıkaracak cinsten değildir. Gider Erceg i filan getirirlerse bir senemiz daha yalan olur. Orada İzzet e güvensem opsiyonlarının bolluğu sebebiyle Lampe yi de çok isterdim ama ne yazık ki hepsi bir arada olmuyor.

Ben huertasın yüksek ihtimalle imzalayacağı kanısındayım dorsey ve lasme nin takıma katılmış olması ibreyi bize çevirmiş durumda!hocanın aklının yarısı kulüpte kolay değil facia bir sezon atlattık yanlış yapma ihtimalinin olmadığını biliyor ve bu transferin bitirilememiş olmasından ve basına yansımasından rahatsız olmuş durumda!sözün özü ergin hoca herşeyi planlamış rahat olalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Basketbol takımlarımızdaki tek güvencemiz Ergin Ataman ve Ekrem Memnun gibi hocaların varlığı zaten.Eğer onlar olmasaydı bu çapsız yönetim futbolda olduğu gibi basket takımlarının başına da Hamza gibi çapsız adamları getirirlerdi, o yüzden dua edelim de bu hocaları elimizden kaçırmayalım..

Bizim için Huertas nasıl ki iyi bir seçimse biz de onun için öyleyiz. Bence bu iş olacaktır.

McCollum da iyi bir oyuncu, Dentmon ile filan kıyas kabul etmeyecek kadar istikrarlı ve saha görüşü çok daha iyi. Dyson hakkında da forumda çok ezbere konuşulduğunu düşünüyorum. Ben geçtiğimiz yıl önermiştim. Sete sette yeterli değil, şutu kötü fülan denmiş. Bunları diyenler onu bir yıldır tanıyorlar sanırım, çünkü Dyson ın dış şutu bu sezon üstlendiği görevin de etkisiyle iyi değildi, ama Brindisi de gayet iyi atıyordu. Şut mekaniği de gayet iyi. Delicilik konusunda da McCalebb ve Hodge a şu an takla attırır. Güç ve delicilikte o pozisyonda Avrupa da üzerine pek oyuncu olduğunu sanmıyorum. Rowland ı filan konuşurken bu oyunculara hayır demek garip kaçıyor.

Green in de diz problemi umuyorum ki problem çıkaracak cinsten değildir. Gider Erceg i filan getirirlerse bir senemiz daha yalan olur. Orada İzzet e güvensem opsiyonlarının bolluğu sebebiyle Lampe yi de çok isterdim ama ne yazık ki hepsi bir arada olmuyor.

Selam kardeşim ..Sana kesinlikle katılmıyorum..
Mccalebb'a delicilik konusunda takla attıracak adam dünyada çok az..Mccalebb hayranı ya da beğenen biri değilim bu arada..Barcelona Ral Madrid gibi takımlara karşı 1 e 5 hücum eden bir oyuncu...Avrupa'nın en üst düzey takımlarında ve turnuvalarında bu özelliğiyle iş yapmış bir oyuncu zaten...
Birde görev itibariyle %25.7 3'lük atmak nasıl oluyor anlamadım...Biraz açarsan sevinirim...

Marcelo Huertas gelecek.

Benim hala inancım tam

Bu arada transfer yasağı kalkmadı, sponsorlukla ilgili de olumlu bir gelişme olmadı. Bugün 25 Ağustos bir kenarda dursun derim.
Geçen haftalarda avukatlar sözleşme üzerinde çalışıyorlar demişlerdi. Tarihin en detaylı ve karmaşık sponsorluk anlaşması ile karşı karşıya olduğumuz bir gerçek. Ben bu sözleşmenin hukuk fakülteleri, spor yönetimi, ticaret, ekonomi, işletme dallarındaki tüm okullarda ders olarak öğretilmesini öneririm. Büyük tecrübe olur...

Sponsor ile ilgili basketdergisinde bir haber var.

Galatasaray ile Odeabank arasındaki sponsorluk anlaşması konusunda mutabakata varıldı. Basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal’ın açıklamalarının ardından sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıktı.
Başkan Dursun Özbek’in adaylık döneminde açıkladığı ancak Sarı-Kırmızılılar’ın THY Euroleague yerine Eurocup vizesi alması nedeniyle sekteye uğrayan anlaşmada iki taraf son görüşmelerin ardından el sıkıştı.
Gelecek sezon Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın ana sponsoru Odeabank olacak. Sarı-Kırmızılılar ile Odeabank arasında 3 yıllık anlaşma imzalanacak.
Anlaşmaya göre Galatasaray, Odeabank’tan yıllık 3 milyon Euro gelir elde edecek.

Emir Preldzic, Darüşşafaka Doğuş ile imzalayacakmış
Ersin i kaçırmasak bari
bu arada ben hala Huertas ın geleceğini düşünüyorum

basketfaul'ün haberine göre Darüşşafaka Ersin'i yabancı olarak kadroda tutacakmış.

Seibutis - Taylor Brown - Marko - Serhat - Redding - Gordon - Preldzic 2-3 rotasyonları. Arap yağı bol bulunca neresine süreceğini şaşırırmış

Preldzic’in transferi durumunda Ersin Dağlı ile birlikte devşirme sayısının ikiye yükselmesine karşın Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray’ın istediği Ersin Dağlı’yı yabancı statüsünde tutmaya karar verdi. Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe’den Kenan Sipahi ve bir süre daha NBA’i beklemeyi seçen Semih Erden’i de kadrosuna katmak istiyor.

Bu D.Ş da çok oldu artık parayla herşeyi yapabileceklerini zannediyorlar Asla RUHUMUZU alamazsınız

Preldzic bence Fülkerde kalacak Daçkaya gideceğini düşünmüyorum 1.6m euro garanti kontratı var.

Semih'i alamazlarsa oraya mecbur yabancı alacaklar ve Dudley'i bırakacaklar.

Mayısta sponsor ile imzalamak üzereydik Eylül ayına giricez.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu daçka kısa sürede nefretimi kazanmayı başardı. Yönetenlerin fenevli olmasından mıdır nedir karaktersizlik akıyor. Bu sezon bunları da ülkeri de üst üste koyar paketleriz umarım. Ergin Hoca'nın olduğu yerde fazla şımardı bazıları.

Yav arkadaş bu nasıl iş? Topsakal, Ataman'ın açıklamalarının ardından '' Sözleşmeyi gönderdik, imzalamasını bekliyoruz '' diye açıklama yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri