• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız Okben ve Ersin işe ilgilendiğimizi ve Dyson ile anlaştığımızı söylemiş.

Okbenin Efesle 4 yıl daha sözleşmesi var.Yaşı hala çok küçük ve halen potansiyelli bir oyuncu Efesin bırakması için ortada bir neden yok bizim de alabiliriz umudu ile ilginememiz için bir neden yok.Kiralık olarak ilgileniyoruz desek oynadığı poziyon itibari ile bizim bir sene için böylr bir girişimde bunulmamız pek anlamlı değil.Ayrıca Efesin dört yabancı uzunu ligde banko oynar gibi İvkovic Doğuşa pek guvenmıyor iki yabancı guarddan birini de pek kesmez.En azından TBL için 2-3 rotasyonu Cedi,Furkan,Birkan ve Okbenden oluşacak gibi yani hem Efesin Okbene şu an için de ihtiyacı var hem de Okbenin sure alma umudu var ki Birkan milli tamımındakı gibi oynarsa EL için de kadroda Okbeni görebiliriz.

Tüm bunları alt alta koyunca sonuç şu ki Efes vermez Okben gelmez biz de bunları bildiğimiz için girişimde bulunmayı dahi denemeyiz

...................

Basketfaul sitesinde Mahmuti'nin kısa bir demeci var.Uzun rotasyonunjn genişliğinden bahsediyor giden olabilir şeklinde bir imada bulunmamış ama bu giden olmayacağını göstermez tabi yalnız Semihe. Daha gelmeden ayarı vermiş acaba transfer koça rağmen mi oldu diye düşündürdü beni iki taraf için de pek hayırlı olmayacak gibi o iş

Okbenin Efesle 4 yıl daha sözleşmesi var.Yaşı hala çok küçük ve halen potansiyelli bir oyuncu Efesin bırakması için ortada bir neden yok bizim de alabiliriz umudu ile ilginememiz için bir neden yok.Kiralık olarak ilgileniyoruz desek oynadığı poziyon itibari ile bizim bir sene için böylr bir girişimde bunulmamız pek anlamlı değil.Ayrıca Efesin dört yabancı uzunu ligde banko oynar gibi İvkovic Doğuşa pek guvenmıyor iki yabancı guarddan birini de pek kesmez.En azından TBL için 2-3 rotasyonu Cedi,Furkan,Birkan ve Okbenden oluşacak gibi yani hem Efesin Okbene şu an için de ihtiyacı var hem de Okbenin sure alma umudu var ki Birkan milli tamımındakı gibi oynarsa EL için de kadroda Okbeni görebiliriz.

Tüm bunları alt alta koyunca sonuç şu ki Efes vermez Okben gelmez biz de bunları bildiğimiz için girişimde bulunmayı dahi denemeyiz

Tamamen katılıyorum. Efes kadro yapısı nedeniyle Okben'i bırakmaz. Uzun rotasyonunda Emircan dışında yerli yok. Emircan'da henüz 15-20 dakikaları görecek fizik gücünde değil. Dört yabancı hakkı pota altı oyuncularına kullanıldı. Geri kalan 2 yabancının biri net Huertel ..Kaldı son yabancı o da; Diebler ya da Granger. Hangisi olursa olsun Okben'e rotasyonda yer var. Unutmayalım Okben geçen sezon Z.Kaunas deplasmanında James Anderson'u hem iyi savundu hem de skora da çift hane katkı yaptı. Ivkovic bunu bir kenara yazmış olmalı ki, en güvendiği isim Perperogolu gitti ve yerine yabancı almadı. Bütün bunlar Okben-Efes aşkı bu sene sürer diyor. Biz başka sevdalar peşine düşelim. Mümkünse oyun kurabilen bir sevda :)

Eyüp Yıldız in daha kaç kere daha yanılması gerekiyor?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne erwin dudley i kaç yaşına geldi ayak cabuklugunun a sı kalmadı adamda ege gibi genç bir potansiyel var onu kullanalım zaten schlib i almamız nedenlerinden biride micov un zaman zaman 4 e kayıcak olması zaten he bide lasme var inşallah olmaz öyle bişi boşuna bütçe azalır

-Olası Dyson transferi üzerine-
Dyson patlayıcı, winner karakterli, içerden-dışarıdan atabilen, solo performansı çok iyi bir oyuncu. Bu tarz bir oyuncunun varlığı rakip savunmaların dikkatini üzerinde toplaması ve diğer parçaların(Schilib,Micov,Green,Dorsey) daha boş pozisyonlar yakalaması açısından güzel.
Eksik olan nokta bizim tek transfer yapacak olmamız. Dyson-Sinan-Schilib, Dyson-Sinan-Micov şu ana rotasyonda kim oyun kuracak?
Dyson Sassari,Birndisi ve Hapoel'de sg olarak yanında topu yere vuran bir guard ile birlikte kullanıldı. Sinan-Micov-Schilib her ne kadar oyun kurma, ikili oyun oynayabilme becerileri iyi oyuncular olsa da bunları bir oyun kurucu yanında yapabilen oyuncular.
Üst seviyelerde net bir oyun kurucunuz yoksa size topu yere vurdurtmazlar. Bunu acı olarak tatmadık mı geçen sezon?
Sonuç olarak tabi şöyle bir şey de var şampiyonluk sezonuna da yabancı guard olarak Jamont Gordon ile başlayıp sezon ortasında Hawkins'in devre dışı kalmasıyla Arroyo transferi yapılmıştı. Mevcut piyasadaki guard sorunu(Nba- Çin'in piyasayı yükseltmesi) sonrası Nba'den veya Çin'den düşenleri beklemek üzere Kasım-Aralık gibi Arroyo transferi gibi bir yol çizmiş midir Ergin Hoca? Neden olmasın...

Transfer sezonunda yaklaşık 3 ay boyunca boş oturup her sezon yaptığı gibi son gün transfer yapmaya çalışan ve bu sefer bu transferi yapmak için de son gün saat 23:55'e kadar mal gibi bekleyen ve muhtemelen yaptıkları hatanın farkında oldukları için de (Fifa'nın söz konusu transferi kabul etmeyeceğini bal gibi de biliyorlardı) yaptıkları bu halt marifetmiş gibi bunu resmi siteden açıklayan bir güruhtan (G.Saray Yönetim Kurulu demeye dilim varmıyor) doğru düzgün bir şeyler yapmasını beklemek,üstelik şu ana kadar yazdığım şeylerin meydana geldiği branş olan futbola verilen değerle basketbola verilen değer arasındaki farkları da göz önüne alırsanız hayalcilikten öteye geçmez.Daha önce de söylediğim gibi dua edelim de Ergin Ataman ve Ekrem Memnun bu kulüpten ayrılmasınlar.Yoksa basketbolda da bu yönetimle sadece dibe vururuz...

Şu transfer konusu bir an önce bitse de önümüze baksak artık...

İyi takip etmek lazım. 1+1 lik sözleşmeleri 3 yıllık ya da 300 bin dolarlık ücreti 3 milyon dolar da yazabilirler. Bir sonraki adım o

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer de son gün ne zaman ?

Transfer de son gün ne zaman ?

Yabancı için normal sezonun sonuna yakın oluyor yaklaşık sezonun ikinci yarısının ortalarına kadar falan süre var hatta ortasından da birkaç maç sonra

Yerli için 15 Eylüle çektiler ama sözleşmesi olan oyuncu ise kiralık olarak sezon ortasına kadar yolu var

https://mobile.twitter.com/yunusaydincom/status/639123456865529856

Bu Yunus Aydın güvenilir biri midir? Eğer bu yazdığı doğruysa ya bu yönetim Aziz Yıldırım'ın adamı ve bizi içten bitirmeye çalışıyor, ya da tarihin en geri zekalı ve beceriksiz yönetimi.

İçinde Ünal Aysal'ın cekli caklı haberlerine daha doğrusu algı operasyonlarına itibar etmeyin lütfen. Gündemde olmayı seviyor, halkla ilişkileri çok iyi biliyor. Dikkat edin ağzından net bir açıklama yok. Hep bir açık kapı bırakıyor. Çıkıp basketbol takımına "şu kadar para ile sponsor oluyorum" dedi mi? Söylenti yayıp imajını güçlendiriyor. Bununla da kalmaz. "Aysal'dan GS'yı uçuracak proje" "Aysal görevden kaçmam herşey GS için" dedi vb palavra haberlere de hazırlıklı olun. Dönem dönem gerek ana medyadan gerek sosyal medyadan aracıları ile uçuracaktır bu haberleri. Başkanlığı sırasında basketbola ne verdi kenardan ne verecek! Ayrıca unutmayalım Dursun Özbek adlı beceriksizlik ve acizlik üstadı Ünal Aysal'ın adamıdır. Hatta Aysal'ın son listesinde vardı ancak son salaklığının bir benzerini yaparak "yönetim kuruluna seçilmesine rağmen aidatını yatırmadığı için liste dışında kalan" bir enbesil olarak tarihe geçmişti. Liseden payımıza hep bunlar düşüyor. Züppeler, hırsızlar, kifayetsiz muhterisler, ahmaklar.....

Hala Dyson bitti haberi gelmediğine göre Mccollum (veya bir başkası) öncelikli tercih.

Arkadaşlar Ünal Aysal başkanken ve onunda verdiği sözleri yerine getirmeyip kulübe mali olarak verdiği zararlardan ötürü eleştirip beğenmezken başımıza Dursun Özbek gibi yalancılık konusunda Aysal'a adeta nal toplatacak ve gölgede bırakacak ve her işi neredeyse skandallarla sonuçlanan daha beter bir başkan ve yönetimi geldi.

Bununla birlikte kulübe bunların verdiği zararlardan daha çok zarar veren ve bunları yönetim seçimlerinde oy kullanacaklara işaret ederek seçilmelerine sebep olan başka kan emiciler var benim bildiğim bu kişilerin ikisi tam bir çıban başları kim ne derse desin hatta isimlerinide vereyim,İlki ailece FB'li olan Koç ailesinin damadı İnan Kıraç,dikkat ettinizmi bilmiyorum GALATASARAY'ın hem siyasi odaklardan gelen zararlar ve engellemelerden dolayı vermeye devam ettikleri zararlar buna Metro ulaşımı engeli dahil yani ne zaman kulüp zarar görse engellere uğrasa bu adamdan kulübün hakkını koruduğuna dair bir açıklama duymazsınız ve görmezsiniz işi gücü nerede kulübe zarar verecek daha az hizmet edecek kişiler varsa bunları seçip seçtirmek.

Diğeri ise Aysal'a demediğini bırakmayıp D.Yarsuvat ve D.Özbek yönetimlerine gıgını çıkarmayıp destek veren Hayri Kozak'tır Camia ve kulüp bu zararlıların başını çeken ve kulübün sahipleriymiş gibi davranıp aslında faydadan çok daha çok zarar veren vede Liseli zihniyetini yerleştirip kulübe ve takımlarımıza gerçekten hizmet etmek isteyen Zenginlerde dahil insanların üye olmalarını zorlaştırdıklarını düşündüğüm o saçma tüzük maddelerini bile bunların koyduklarına inanıyorum sizi bilemem,ne yapıp edip kulüp vede biz taraftarlar,Camia bunlardan kurtulmalı kurtulmalıyız aksi taktirde bu saçmalıklar ve rezil organizasyonlar devam ederde sonu gelmez adamlar 3 ay yalanla dolanla taraftarı aptal,enayi yerine koyarak oyalayıp kandırarak eninde sonunda yapacakları transferleri zamanında yapmayarak bekleyip son günde yaptıkları iki transferden birisini bile beceriksizliğin ( Noterden tasdikleseler yeridir ) kitabını yazarak FIFA'ya zamanında bildirip yetiştiremiyorlar,madem gündüz saatlerinde oyuncuyla anlaştın imza attın attırdın o gece yarısına neden bırakırsınız ? be tescilli beceriksizler...

Dyson gelirse bence de ergin ataman 7.yabancıyı kullanacak ilerleyen zamanlarda dyson lu kadroyla çeyreğe kadar zorlariz zaten ama sonrası sıkıntı verir huertas dyson ikisi birada olsa tadından yenmezdi birde will bynum nerelerde var mı bir bilgisi olan

Arkadaşlar Ünal Aysal başkanken ve onunda verdiği sözleri yerine getirmeyip kulübe mali olarak verdiği zararlardan ötürü eleştirip beğenmezken başımıza Dursun Özbek gibi yalancılık konusunda Aysal'a adeta nal toplatacak ve gölgede bırakacak ve her işi neredeyse skandallarla sonuçlanan daha beter bir başkan ve yönetimi geldi.

Bununla birlikte kulübe bunların verdiği zararlardan daha çok zarar veren ve bunları yönetim seçimlerinde oy kullanacaklara işaret ederek seçilmelerine sebep olan başka kan emiciler var benim bildiğim bu kişilerin ikisi tam bir çıban başları kim ne derse desin hatta isimlerinide vereyim,İlki ailece FB'li olan Koç ailesinin damadı İnan Kıraç,dikkat ettinizmi bilmiyorum GALATASARAY'ın hem siyasi odaklardan gelen zararlar ve engellemelerden dolayı vermeye devam ettikleri zararlar buna Metro ulaşımı engeli dahil yani ne zaman kulüp zarar görse engellere uğrasa bu adamdan kulübün hakkını koruduğuna dair bir açıklama duymazsınız ve görmezsiniz işi gücü nerede kulübe zarar verecek daha az hizmet edecek kişiler varsa bunları seçip seçtirmek.

Diğeri ise Aysal'a demediğini bırakmayıp D.Yarsuvat ve D.Özbek yönetimlerine gıgını çıkarmayıp destek veren Hayri Kozak'tır Camia ve kulüp bu zararlıların başını çeken ve kulübün sahipleriymiş gibi davranıp aslında faydadan çok daha çok zarar veren vede Liseli zihniyetini yerleştirip kulübe ve takımlarımıza gerçekten hizmet etmek isteyen Zenginlerde dahil insanların üye olmalarını zorlaştırdıklarını düşündüğüm o saçma tüzük maddelerini bile bunların koyduklarına inanıyorum sizi bilemem,ne yapıp edip kulüp vede biz taraftarlar,Camia bunlardan kurtulmalı kurtulmalıyız aksi taktirde bu saçmalıklar ve rezil organizasyonlar devam ederde sonu gelmez adamlar 3 ay yalanla dolanla taraftarı aptal,enayi yerine koyarak oyalayıp kandırarak eninde sonunda yapacakları transferleri zamanında yapmayarak bekleyip son günde yaptıkları iki transferden birisini bile beceriksizliğin ( Noterden tasdikleseler yeridir ) kitabını yazarak FIFA'ya zamanında bildirip yetiştiremiyorlar,madem gündüz saatlerinde oyuncuyla anlaştın imza attın attırdın o gece yarısına neden bırakırsınız ? be tescilli beceriksizler...

Koç ailesi ailecek fenerli değil beşiktaşlı.Arada sütü bozuk bir Ali KOÇ çıkmış sadece.

Bir süredir bu yönetimin söyleyip de yapamadıklarını, yalan söylediğini, taraftarını, camiayı, spor kamuoyunu yanlış bilgilerle yanılttığını, beceriksiz olduğunu vs vs yazıp duruyordum. Burada elbette amacımız Galatasaray'ın bulunduğu yerden daha iyi yerde olmasını istememizdir. Umudum bu forumda yazılanları, eleştirileri, önerileri okuyan birileri çıkar da küçücük bile olsa bir katkımız olur düşüncesiydi. Ancak dünkü transfer rezaletinden sonra gördük ki basketbolda yaşadığımız rezaletler hiç sürpriz değilmiş. Transfer yasakları, sponsor fiyaskoları, prensip anlaşmaları falan futbolda yaşadığımız utancın yanında çok sıradanmış. Biz bugüne kadar Galatasaray kulübünün bir yönetimi olduğu varsayımıyla hareket ettik, düşündük, umduk. Asgari işleri bile yapabilecek nitelikte bir yönetimimiz hiç olmamış ki. Bugün geldiğimiz noktada gördük ki 110 yıllık anlı şanlı tarihinde Galatasaray kulübünün başına böyle bir güruh hiç gelmedi, gelmeyecek.

Biraz vicdanınız varsa bırakıp gidin, lütfen...

Dyson'dan hala bir haber yok. Bence Dyson ilk tercihimiz değil. Daha farklı birisiyle anlaşmaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri