Adnan Polata ayıp edilmiş diye düşünmeden edemiyorum. Durum o kadar faciaBir süredir bu yönetimin söyleyip de yapamadıklarını, yalan söylediğini, taraftarını, camiayı, spor kamuoyunu yanlış bilgilerle yanılttığını, beceriksiz olduğunu vs vs yazıp duruyordum. Burada elbette amacımız Galatasaray'ın bulunduğu yerden daha iyi yerde olmasını istememizdir. Umudum bu forumda yazılanları, eleştirileri, önerileri okuyan birileri çıkar da küçücük bile olsa bir katkımız olur düşüncesiydi. Ancak dünkü transfer rezaletinden sonra gördük ki basketbolda yaşadığımız rezaletler hiç sürpriz değilmiş. Transfer yasakları, sponsor fiyaskoları, prensip anlaşmaları falan futbolda yaşadığımız utancın yanında çok sıradanmış. Biz bugüne kadar Galatasaray kulübünün bir yönetimi olduğu varsayımıyla hareket ettik, düşündük, umduk. Asgari işleri bile yapabilecek nitelikte bir yönetimimiz hiç olmamış ki. Bugün geldiğimiz noktada gördük ki 110 yıllık anlı şanlı tarihinde Galatasaray kulübünün başına böyle bir güruh hiç gelmedi, gelmeyecek.
Biraz vicdanınız varsa bırakıp gidin, lütfen...
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi