• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık yapılması gereken Türk oyuncu piyasasından 1-2 tane kapabilmek . Okben olur Dudley olur tutku olur kerem olur .

Transferler mukemmel otesi. Bu butce ile daha iyi takim kurabilen varsa buyursun gelsin. Ergin hocamiz 15 20 milyon dolarlari hak ediyor ama kaderi boyle. Her gittigi yerde cuzi rakamlarla,bir cok problemlerle basarilar yakalamis bir Galatasaray'li. Bu seneki kadro gecen seneki kadrodan daha guclu oldu. Voug,Erceg,Aradori mi, yoksa Lasme-Dorsey-Micov-Green mi... Bizim takim su an Eurocup'ta kesin final oynar diyorum. Ligde ise Efes ile final oynamak icin en buyuk favoriyiz.

Transferler mukemmel otesi. Bu butce ile daha iyi takim kurabilen varsa buyursun gelsin. Ergin hocamiz 15 20 milyon dolarlari hak ediyor ama kaderi boyle. Her gittigi yerde cuzi rakamlarla,bir cok problemlerle basarilar yakalamis bir Galatasaray'li. Bu seneki kadro gecen seneki kadrodan daha guclu oldu. Voug,Erceg,Aradori mi, yoksa Lasme-Dorsey-Micov-Green mi... Bizim takim su an Eurocup'ta kesin final oynar diyorum. Ligde ise Efes ile final oynamak icin en buyuk favoriyiz.

Bencede bütçeye göre çok iyi kadro kuruldu her kulvarda şampiyon olabiliriz Ama ligimizde de ciddi ekipler var o yüzden bu kadronun daha bir maçını bile izlemeden emin olamayız hiçbir şeyden bence hemenden kendimizi eurocup finaline çıkarıp ligdede finale çıkmak kolay iş değil bu kadroda bunları başarıcak kapasite var ama geçen sene ben daha çok maddi sıkıntılar ve gelen çoğumuza göre iyi yabancıların hiçbir performans gösterememesi gibi etkenlerden dolayı hiçbir kulvarda başarılı olamadık. örneğin aradori ve pocius gayet çok iyi oyuncular bana göre ama bizde bir türlü istenilen seviyeye gerek sakatlıklar gerek form düzeyi çıkamadılar maric gibi uzun pozisyonundaki yabancı isimler fazla iyi değildi bu sene 5 rotasyonumuz geçen seneden çok çok iyi oldu geçen seneden patrick young takımda kalsaydı sevinirdik yalnız bu kadronun alışma süreci gibi durumları olucaktır bu kadroda formda bir arroyo olsaydı gerçekten efsane bir kadro kurmuştuk ilk 5imiz her takımla yarışacak düzeyde fakat kadromuzun derin olmadığı gerçeğinide unutmamak lazım özellikle çin liginde 40 sayı ort ile oynayan mccollumun takıma uyum göstermesi ve kendini kanıtlaması çok önemli olacaktır green ve gelen yabancı pgnin transferin katkısını çok merak ediyorum hepinize saygılar

Bu sene fenerin ben kadrosunun Efes'ten daha iyi oldugunu düşünüyorum tabi bı benim düşüncem cünkü Efes oyun kurucuda kaybediyor huertal bence hic olmadı Efes'te ona güvenip yola çıkılmaz .bizim kadro gelince oyun kurucu pozisyonu devreye arasına kadar idare eder . Ama kesinlikle simdi Türk rotasyonı genişletilmeli gcen sene kerem kanter diolardı ne oldu acaba onun akıbeti .

Ben GS-FB kıyaslaması yapmaktan ziyade, Efes'le kıyas yapmak istiyorum. İki takım da sezonun finaline aynı takımlarla girerse büyük ihtimalle ev sahibi avantajını alan şampiyon olacak.

Efes ise daha garip durumda, yıllardır seyircisizliğe alıştıkları için seyircinin kendileri üzerinde pozitif ya da negatif bir etkisi yok. Ben Heurtel-Granger-Saric-Brown-Dunston-Tyus seçimlerinin oldukça kötü olduğunu düşünüyorum. Bu kadar iyi savunmacının bir takımda birleştirilmesi çok iyi bir fikir değil, kısalarda top sadece Heurtel'in eline kaldıkça Efes zarar görüyor.

Heurtel - Granger - Doğuş
Diebler - Furkan
Birkan - Cedi
Brown - Saric
Dunston - Tyus.

Krstic'in olmadığı halde 1 yabancı dışarda kalacak, onların yerli rotasyonu da en az bizim kadar kısıtlı. Ben Efes'ten kötü olduğumuzu düşünmüyorum. FB ile de seriyi belirleyecek tek olay iç saha. Ben açıkçası yabancı kalitesi açısından FB ile de aman aman bir farkımız olduğunu düşünmüyorum. 1-2 yerli bizi en az onlar kadar iddaalı yapabilir. Yerli olmasa bile sezon sonuna kazasız belasız girmek de bizi iddaalı yapar.

Sinan ve Göksenin dışında milli takım düzeyinde isim yok rotasyonumuzda.

En azından bir forvet transferi yapılmalı o düzeyde.

5.5 milyon dolara kurulan şu kadroyu görünce içi parçalanan bir tek ben değilimdir sanırım. Elimizde Arroyo gibi bir lider ve Furkan gibi bir de Türk uzunumuz varken şu yapılanmayı oluştursaydık evinde her maç 12 bin kişiye oynayan, sağlıklı ödeme planı olan bir Galatasaray'ın Euroleague'de F4 yapması işten bile değildi.

Göreceğimiz çok güzel günlerimizi çaldılar malesef...

Yine de arkasında duracağımız aslan gibi bir koçumuz ve takımımız var bu sene. Tutku-Shipp-Andric'le final oynayan Galatasaray, bu takımıyla Final de oynar Eurocup'ı da alır. Yeter ki biz Abdi İpekçi'yi dolduralım, Galatasaray basketbolunun ve Ergin Ataman'ın sahipsiz olmadığını herkese gösterelim.

Bence cidden iyi kadro olduk. Seneye yapilacak cok iyi hamleler olur yeter ki bir zihniyet basketbola amatör branslara bi bakis olussun. Cok iyi kadro kurduk tek istegim basketbolu bilen, mac icinde dogru refleksler veren bir taraftar toplulugu olusturalim. Ultraslan falan gelmesin valla sadece fener maclarina gelecek taraftar degil gsyi seven basketbolu seven taraftarlar bence vardir. Bu sene bilincli bjr taraftar önünde her mac 6-7 bin kisiye oynasak cok mu sey istemis olurum :)
Ikinci istek de mali sorun yasamayalim gerisi gelir. Atamana güveniyorum :)

...... Tutku-Shipp-Andric'le final oynayan Galatasaray....

Bence bu cümlede (anlamı bozulmadığı için alıntı yaptığım kısım kısa da olsa yeterlidir diye düşünüyorum.) hem takımdaki diğer oyunculara (shumpert, johnson, hatta haluk) haksızlık yapılmış, hem de andric, shipp o kadarda küçümsenecek isimler değiller.

Mccollum da aciklandi.

Mccollum - Safak
Sinan - Schilb
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Lasme - Dorsey

Green yerine Petway ya da Joe olsaydi atletizmin dibine dibine vuracaktik :) Isin ilginci ikisini de Sassari transfer etti.

Neyse buna da sukur tabi, harika oldu cogu sey, maasallah.

Ya da Brian Randle =)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu cümlede (anlamı bozulmadığı için alıntı yaptığım kısım kısa da olsa yeterlidir diye düşünüyorum.) hem takımdaki diğer oyunculara (shumpert, johnson, hatta haluk) haksızlık yapılmış, hem de andric, shipp o kadarda küçümsenecek isimler değiller.

Vurgu yapmak istediğim konu zamanının rakiplerine göre daha düşük profilde bir kadromuz olduğuydu. Taraftarıyla birlikte kenetlendiği zaman Galatasaray camiasının neler yapabildiğini anlatmaya çalıştım. O zamanki kadro Efes Pilsen kadrosu olsa final yapamazdı mesela.Onun dışında bizi gururlandıran ve aslanlar gibi mücadele eden oyunculardı hepsi. Bahsi geçen oyuncuları zamanında ne derece savunduğum da forumun arşivlerinde hala mevcuttur sanırsam.

Kadro gayet iyi duruyor. Üzerine çilek olarak keşke Javale McGee olsa da biraz gülsek.

Geçen sezonlara kıyasla bu sezon kısıtlı bütçeye göre Ergin hocamız sayesinde kurulan bu kadronun üzerine sezon arasında ödeme sıkıntısı olmazsa hem Ligte hemde EC'ta umutluyum İNŞAALLAH o sıkıntılar olmazda hedeflerimize ulaşırız.

4 numaraya Nowitzskiyi alsak nasıl olur :))

Butce problemimiz olmasa hoca Erceg'i mutlaka yedinci yabanci olarak kadroda tutardi diye dusunuyorum. Sozlesme bulamamisken 700 bin dolar civarina bitirirdik isi. Caleb'i 3,5 gibi kullanirdik ve muthis bi uzun rotasyonumuz olurdu.

Bu arada Dogukan Sanli twitter profilini Galatasaray diye degistirmis.

Gelecek sezon Euroleague ve Eurocup'da yokuz.Eurochallange'de olacağımız şüpheli.Bütçenin önemli bir kısmı geçen sezon ödeyemediğimiz paralara gidecek.Hala Malcolm Delaney-Salah Mejiri-Manuchar Markoishvili yazanlar var.Çok ilginç...
Her zamanki gibi boş atıp rezil olmaya gerek yokmuş değil mi Erdal
Bıkmadın yıllardır kendini rezil edi milleti güldürmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri