• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"TT ARENA'NIN YANINA BİR BASKETBOL SALONU YAPACAĞIZ"
Türk Telekom Arena'nın hemen yanına bir spor salonu yapacaklarını ifade eden Başkan Özbek,'Stadın hemen yanındaki boşlukta, kapalı bir spor salonu yapmak istiyorum' dedim bakana. Bakan da 'hem bize borçlusun hem de UEFA'ya, bu işi nasıl yapacaksınız' dedi, 'bu çok kolay' dedim. Burayı yapacak kişi, isim hakkına karşılık burayı yapacak aynı zamanda stadın üstünü kapatacak. Basketbol için 15 bin kişilik kapalı salon yapılacak. Bir defa Abdi İpekçi'den kurtulacağız. Sayın bakan projemizi olumlu karşıladı. Bayramdan sonra da bakanlığa gideceğiz ve bu işi noktalayacağız" dedi

28 milyon tl eski yıllardan oyuncu alacağı borcu olduğunu ve 13 milyon tl kısmının ödendiğini söyledi başkan.Peki bu borcu bırakan eski yöneticilere ne diyecek acaba bu yönetime laf söyleyen arkadaşlar açıkçası merak ediyorum. Ayrıca bu yönetimin hazırladığı salon projesi ile birlikte devlet karşı yükümlülüklerimiz bitecek ve stadın kulllanım hakkı bize geçecek. Ayrıca basketbol şubemize yüklü bir miktar da ek gelir kapısı olacak.İnş gerçekleşir.

"TT ARENA'NIN YANINA BİR BASKETBOL SALONU YAPACAĞIZ"
Türk Telekom Arena'nın hemen yanına bir spor salonu yapacaklarını ifade eden Başkan Özbek,'Stadın hemen yanındaki boşlukta, kapalı bir spor salonu yapmak istiyorum' dedim bakana. Bakan da 'hem bize borçlusun hem de UEFA'ya, bu işi nasıl yapacaksınız' dedi, 'bu çok kolay' dedim. Burayı yapacak kişi, isim hakkına karşılık burayı yapacak aynı zamanda stadın üstünü kapatacak. Basketbol için 15 bin kişilik kapalı salon yapılacak. Bir defa Abdi İpekçi'den kurtulacağız. Sayın bakan projemizi olumlu karşıladı. Bayramdan sonra da bakanlığa gideceğiz ve bu işi noktalayacağız" dedi
Yani salon bu şekilde yapılırsa, en büyük gelir kaynağımızdan olacağız? Peki bu şubenin geliri nerden gelecek?

Yani salon bu şekilde yapılırsa, en büyük gelir kaynağımızdan olacağız? Peki bu şubenin geliri nerden gelecek?

Proje çak amaçlı salon şeklinde olacak. O yüzden 15.000 kişilik yapılıyor. Büyük organizasyonlu konserler v.s. gibi.

28 milyon tl eski yıllardan oyuncu alacağı borcu olduğunu ve 13 milyon tl kısmının ödendiğini söyledi başkan.Peki bu borcu bırakan eski yöneticilere ne diyecek acaba bu yönetime laf söyleyen arkadaşlar açıkçası merak ediyorum. Ayrıca bu yönetimin hazırladığı salon projesi ile birlikte devlet karşı yükümlülüklerimiz bitecek ve stadın kulllanım hakkı bize geçecek. Ayrıca basketbol şubemize yüklü bir miktar da ek gelir kapısı olacak.İnş gerçekleşir.
Bu 28 milyonluk borcun en önemli kısmını geçen sene ödenmeyen borçlar ve faizleri oluşturuyordur. Özbek de o yönetimin içindeydi. Salon projesi de Aysal zamanından beri gündemde. Hatta ilk o tanıtmıştı.

Aysal’dan salon müjdesi | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Aysal’dan salon açıklaması | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Proje çak amaçlı salon şeklinde olacak. O yüzden 15.000 kişilik yapılıyor. Büyük organizasyonlu konserler v.s. gibi.
TT Arena yapılırken de aynı şeyler söylenmişti. Orası yılın 365 günü yaşayan ve gelir getiren bir tesis olacaktı. Kaç sene oldu, hala bir gelişme yok...

Bu 28 milyonluk borcun en önemli kısmını geçen sene ödenmeyen borçlar ve faizleri oluşturuyordur. Özbek de o yönetimin içindeydi. Salon projesi de Aysal zamanından beri gündemde. Hatta ilk o tanıtmıştı.

Aysal’dan salon müjdesi | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Aysal’dan salon açıklaması | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları
Özbek içindeydi de Aysal madem Odeabankla doğru düzgün bir anlaşma yapmadı neden bu kadar para harcattı. 1 milyon dolar gibi bir ödeme yaptığını açıklamıştı Murat Özyer. Yani ödeyecek durum vardı da Yarsuvat ödemedi mi? Basketbol şubesinin başına gelenlerin en büyük sorumlusu Aysal'dır bu benim fikrim başkası başka bişey söyleyebilir. Aysalı ne kadar sevsemde bu durum apaçık ortada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbek içindeydi de Aysal madem Odeabankla doğru düzgün bir anlaşma yapmadı neden bu kadar para harcattı. 1 milyon dolar gibi bir ödeme yaptığını açıklamıştı Murat Özyer. Yani ödeyecek durum vardı da Yarsuvat ödemedi mi? Basketbol şubesinin başına gelenlerin en büyük sorumlusu Aysal'dır bu benim fikrim başkası başka bişey söyleyebilir. Aysalı ne kadar sevsemde bu durum apaçık ortada

Ben Aysal suçsuzdur demedim. Ancak Aysal'dan sonra göreve gelenler de onun kadar hatalıdır. Amma velakin, Özbek sanki yeni göreve gelmiş biri gibi konuşuyor. Utanmasa "enkaz devraldık" diyecek... Oysa seçilmeden önce pembe tablolar çiziyordu ve bunu yaparken kendisi de aktif yöneticiydi.

Ben Aysal suçsuzdur demedim. Ancak Aysal'dan sonra göreve gelenler de onun kadar hatalıdır. Amma velakin, Özbek sanki yeni göreve gelmiş biri gibi konuşuyor. Utanmasa "enkaz devraldık" diyecek... Oysa seçilmeden önce pembe tablolar çiziyordu ve bunu yaparken kendisi de aktif yöneticiydi.
Aynı şeyleri düşünüyoruz aslında. Başkanın sadece seçildikten önce ve sonra değil ki adamın program içinde açıklaması değişiyor

Aysal döneminde erkek basketbolda 1 şampiyonluk, diğer sene şaibeli seride finalimiz(çalınan şampiyonluğumuz) var. Aynı şekilde kadınlarda EL ve Türkiye şampiyonlukları. Ondan sonraki yönetimler önce bu başarıları yakalasınlar sonra kıyaslama yapılır.

3 milyon dolar mi yani kurdugumuz bu takim? Bana pek gercekci gelmedi.

Dursun Özbek'ten sonraki konuşmacı gelir tablosundaki rakamları açıkladı, daha sonra da basketbola ayrılan bütçeleri.Bizzat görerek yazdım.Bu rakamlar sponsor harici, kulübün şubeye ayırdığı kaynak olmalı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, “Basketbolda 28 milyon TL borç vardı, 13 milyon TL’ye kadar indirdik. Kalanı da kısa vadede kapatmak için uğraşıyoruz” dedi.

Dursun Özbek Türk Telekom Arena’nın yanına yapılacak basketbol salonuyla ilgili son durum anlattı.

Özbek, “Abdi İpekçi’den kurtuluyoruz. 1 milyon TL kira veriyorduk her yıl. Kendi salonumuza geçiyoruz. Bu bizi çok rahatlatacak. Sayın Bakan projemizi olumlu karşıladı. Proje bitti. Bayram sonrası bakanlığa gidip onaylatacağız. Muhteşem kapalı ve modern bir salona sahip olacağız. Maç saatlerini ayarlayıp basketbol ve futbol maçlarını ardarda taraftarımıza izlettireceğiz” diye konuştu.

Renktaslarim bnm oncelgm futboldan cok basketboldr her zamn dusunurum bilgisi olan abiler kardesler soylebilir mi bu salon projesi gercekcimi teklif yapan otel grubu kim boyle bi grup var mi aklima gs li isadamlaryla is yapan ramada gelyo .salon ismini uc milyon dolara otuz locayi ikiyuzbnden alti milyon dolara satarsak takimin sponsrlugu yillik yedi milyon dolara verebilsek super olur ki bu paralari verecek sponsrlarda locayi alacak isadamlari da var. Takimimizda suan ii bence izzet ege servet sawasacaktr bence destek olalim oyuncularmza bi ersin hamlesi pota altinda elimizi rahatlatacaktr iki kulvarda da sampyonluk buyuk galatasaray taraftarinin destegiyle hicte uzak degil

Cebinde gelir olmadan transfer yap. Borclari odeme, istifa et sonra da 6 aylik yonetimi ve simdiki yonetimi borclari odeme diye hatali demek ne kadar dogru forumdaki arkadaslarin takdirlerine birakiyorum. Efendim sampiyon olduk. Gecen sene de rezil olduk millete odeme yapamadik.

TT Arena yapılırken de aynı şeyler söylenmişti. Orası yılın 365 günü yaşayan ve gelir getiren bir tesis olacaktı. Kaç sene oldu, hala bir gelişme yok...
Ins salon projesi hayata gecer de bizde en fazla nasil gelir elde ederiz diye yorumlar yapariz. Onemli olan proje hazirlayip daha sonra yapamayacagini anlayip istifa etmek degildir, onemli olan projeleri hayata gecilmektir. Ins bu yonetim hayata gecilir.

Aysal döneminde erkek basketbolda 1 şampiyonluk, diğer sene şaibeli seride finalimiz(çalınan şampiyonluğumuz) var. Aynı şekilde kadınlarda EL ve Türkiye şampiyonlukları. Ondan sonraki yönetimler önce bu başarıları yakalasınlar sonra kıyaslama yapılır.
Futbol takimini 3 yilda milyonlarca usd zarar elde etsin. Basketbol da 28 mılyon tl borç bıraksın; sonra da kıyaslama yapalım.

Euroleague normal sezonun ilk haftasında takım paralarını alamadığı için deplasmana gitmiyordu az daha Galatasaray Basketbol Şubesinin ele ayağa düşmesine sebep olan yegane adam Ünal Aysal'dır

Ayrıca kadın basketbolunda Adnan Polat dönemi harcanan para daha fazla mesele doğru koçu bulmaktaydı. Euroleague'de şampiyon yapan Aysal ise, şampiyon kadroyu dağıtan da Ünal Aysal.

Son olarak salon projesi durup dururken cebindeki parayı harcamaktan bir şey değil. Daha doğru düzgün bir organizasyonun yok, salona gelen taraftarın yok. Ne salonu allah aşkına.

Bu borclarin tek suclusu Aysal'dir. Bakin Duygun Yarsuvat yonetimi goreve Aysal klubu kabak gibi ortada biraktigi icin geldi bu bir. Olmayan butce ve sponsor ile 8 milyon usd lik takimi Aysal kurdurmustu bu iki. Bu borclar arasinda sadece gecen seneden deil ayrica domercant, engin macvan ve bonsu gibi bir onceki seneden gelen borclarda var buda uc. Bugun basketbol da ve futbol da Galatasaray mali acidan bir ucurumun esigindeyse bunun tek sorumlusu Aysal'dir.

Bu yonetim ve baskanin bir cok hatasi gafi gereksiz beklenti yaratan aciklamslari olmustur fakat Unal Aysal disinda mevcut mali rezaletten dolayi bir sorumlu yoktur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal Aysal ne kadar suçlu ise o kadar da haklı dır
kulüp tarihinde görülmemiş başarılara imza attı

Ünal Aysal ne kadar suçlu ise o kadar da haklı dır
kulüp tarihinde görülmemiş başarılara imza attı

İşin özeti bu. Aysal milyonlarca borç bıraktı. Ancak kulüp tarihinde, bir çok branşta, görülmemiş yada ender görülen başarılara imza attı.

Borç bırakmayabilirdi. Ancak biz de akmayan, kokmayan takım kimliğimizi sürdürürdük.Tercihe kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri