• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Yetenek olarak shilb dieblerin önünde, ama diebleri düzgün kullanırsan shilbden daha önemli bir silah bence.. Schilb dengesiz bana göre.. Sıvama ihtimali yüksek..

Direksiyon dentmon da olacak..

Ergin hocamız süper kadro kurduk demiş,iyi kadro kurduk sizde desteklerseniz belki bir yerlere gelebiliriz dememiş yine beklentiyi zirveye çıkarmış,ya hocam süper kadro hemen hemen doğrudan F 4'e aday takım demektir,İnsanları bu kadar aptal yerine koymayın bu taraftarlar arasındada basketboldan anlayan İnsanlar var,elinde patlamaya hazır Krstic kumarı var ve sezon arasında alel acele uzun telaşına düşecek haberi yok veya fazla kaptırmış kendini belliki nasıl olsa bahaneler hazır olur sezon sonunda yazık olacak.

Not: Bu bütçeye gerçekten iyi diyebileceğimiz bir kadro kuruldu ancak en fazla iyi diyebiliriz,F 4 adayı olabilmek için getiremedikleri Toney Douglas veya ayarında bir adam,son derece riskleri çok az hatta Krstic gibi yaşlı ve ağır sakatlıktan çıkmış oyuncu olmamalı vede Schilb gibi zor maçlarda çabuk tırsan oyuncuda olmamalı,ya bunlar olmamalıydı veya ikisinin yerine adam akıllı bir oyuncu alınabilinirdi oda savunmacı atlet bir uzun daha olmalıydı,mevcut kadronun firesiz iki üç kişilik performanslar göstermelerini bekleyeceğiz ki ( oda çok zor ) üst hedefler için konuşabilelim,Lig için zaten ciddi eksikler var,Can'ın alınması tercihtir az çok yetenekli ama Şafak'tan ne fazlasını gördü merak ediyorum adamı değerlendiremeden gönderdi ve yerli bir uzun daha şart aslında yada devşirme biri alınmalı,Lig maçları bir kenara atılmamalı oda bir hedef olmalı ama kadroya bakıyoruz pek iç açıcı değil bunlar benim kanaatim vede düşüncelerim,arkadaşlara tavsiyem EL ve Lig için beklentinizi çok yüksekte tutmayın basketbolunda takım kimyasınında gerçekleri var.elbette destek hep destek sadece itidalli olalım.

Takım oluşturuldu Ergin hocayı dinlemek lazım.Ben İstanbul'da olsam kombine alırdım ama Ankara'daki maçlarla yetinmek zorunda kalacağım sanırım.:confused:

Yeni sezonu iple çekiyorum.Çok alternatifli ve hızlı tempoda tutalamayacak bir takım kurduğumuza inanıyorum.
Şimde kombine alma zamanı artık.
Herkes Abdi İpekçiye...

Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.

Schilb in büyük maçlardaki istatistiğine bakmak lazım . Çünkü eurocup da kolay rakiplere karşı boş şutları sokmak kolay . Diebler öyle atsa yüzde 70 atar emin ol . Schilb pozisyon hazırlasın yeter bence şut atmasın zaten hiç güvenlir değil 1/9 attığı maç sayısı çok ...örn:starsburg Fenerbahçe crain canaria bayern maclarında istatisjleri çok kötüydü zaten önemli maçlar bunlar buralarda iyi olmadığı sürece gidipde büyük çekmeceye karşı yüzde 100 olsa istatistiği birşey farketmez

Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.

Şutör adamı şut yüzdesiyle savunursun. Schilb önemli anlarda topu eline almaya korktukça, Münich, Canaria gibi Eurocup takımlarına karşı bile sindikçe isterse %100 ile atsın bir önemi yok. Diebler ise kritik üçlükleriyle bu açığımızı kapatacak inşallah.

TBL:

Dentmon - Russ - Can
Sinan - Goksenin
Micov - Simmons
Daye - Haciyeva - Ege
Tyus - Thompson

Euroleague :

Dentmon - Russ
Diebler - Sinan - Goksenin
Micov - Schilb - Simmons
Daye - Thompson
Tyus - Krstic

Simmons icin bi 400 bin'imiz kaldi mi acaba diyecegimde hoca twitterdan transferi kapattik dedi.

Yahu takım kurulmuş, hoca ilk meşaleyi yakmış biz sözümüzü tuttuk sıra taraftar da demiş burda hala yok diebler şöyle kötü yok schilb böyle kötü. Arkadaşlar 8 milypn usd civarına takım kurduk hoca final four diyor bırakın artık oyuncaları kötülemeyi heves kırmayı. Bi bekleyelim takım sahaya çıksın yahu.
Yahu geçen sene eurocup şampiyonu olduk hala mutsuzluk hakim. Bakım şu anda satılan kombine 2 bin civarı. Elbette bu beceriksiz yönetim kombine olayını da eline yüzüne bulaştırdı ve en ivmeli anı berbat etti. Ama bu hocanın ve takımın hak ettiği desteği taraftar olarak bizim vermemiz gerektiği gerçeğini değiştirmez.

O yüzden hadi şu kombineyi hedef olan 7 bin olmasada 5 bin civarlarına getirelim. Alalım aldıralım imkanlar dahilinde. Maçlar başlasın, o zaman yaparız eleştirilerimizi ama bence şu anda sahip çıkma ve destek zamanı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Schilb yerine atletik savunma yönü kuvvetli bir 2 numara olsada f4 adayi değiliz. Koç hedefi yükseklere koymayı seviyor ama ortada gerçeklerde var f8 sevindirir beni lig de ise final

Hayırlı olsun kadromuz. Bu bütçe ile son yapılan guard hamleleri ile bence iyi bir kadro kurduk. Euroleague de iddialı bir kadromuz var. Krstic ve Russ bu sene ki kumarlar bence, eğer ikisi de tutarsa çok güzel neticeler alıp F8 yaparız. Russ bence patlama yapacak. Krstic eski günlerine yakın oynarsa durdurulması güç bir takım oluruz, yine de Lasme kalsaydi herşey daha güzel olacaktı diyorum. Lig için yerli olayına çok takmaya gerek yok. 6 yabancı kadroda olabiliyor. Fenerbahçe geçen sezon kaç iyi yerlisi vardı ki yabancılarla şampiyon oldu. Dentmon da son hamle olarak çok iyi oturdu bence takıma.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bunu aslında Diebler'ın başlığına yazmam gerek ama 2 sene önce ki maçlarınınizleyin. Boş perdeden çıkıp Diebler'ın çok şut kullandığı maçlar da var. Topu Diebler'ın eline bırakmazsanız bir sürü farklı şekilde şutunu atacaktır. Sadece bir istasyon olsrak kullanmak gerekiyor.

Ama şu takım da top ile yaratmayı sevenlere bir bakalım;

Daye, Dentmon, Russ, Russ

Topa yön verebilecek veya ikinicili olarak yardım edebilecek oyunculara bir bakalım;

Sinan, Micov, Russ, Dentmon, Schilb, Daye...

Yani demek istediğim Diebler'ın zaten elinde topun kalmamsı gerekiyor.

Hücum olarak iyi bi kadro kurduk. Daye,Smith,Dentmon,Micov gibi isimler skor anlamında Clutch Time'da sorumluluk alıp başarılı olabilecek isimler. Ama işin savunma kısmı çok ama çok büyük bir soru işareti. Takımda savunma yapabilen bir isim bile yok nerdeyse. Acaba Ergin Hoca'nın bu konu hakkındaki planı nedir?

Schilb'e fütursuzca içi boş anlamsız eleştiriler gene başlamış konuşunca konuştu oluyoruz.Tüm kadro kurulmuş iyi kötü ilk defa böyle derin rotasyonla oynayacağız oyuncular belli geçmişlere,geniş yetenek yelpazelerine sahip tek derdimiz Schilb olmuş onu yeriyoruz anlam veremiyorum cidden ya

Schilb'e fütursuzca içi boş anlamsız eleştiriler gene başlamış konuşunca konuştu oluyoruz.Tüm kadro kurulmuş iyi kötü ilk defa böyle derin rotasyonla oynayacağız oyuncular belli geçmişlere,geniş yetenek yelpazelerine sahip tek derdimiz Schilb olmuş onu yeriyoruz anlam veremiyorum cidden ya

Birde geçen sene kazanılan Eurocup'ta ve normal sezon ligde katkı veren oyunculardan biriydi. 2 maç kötü oynadı diye astı bizim taraftar adamı...

Bizim konuşup tartışmamızdan öte hoca hangi oyuncuları ligde saf dışı bırakacak hangilerini dönüşümlü oynatacak o önemli. Sonuçta baktığımız takdirde kadro gayet geniş özellikle eurolig arenasında eğer kadroya girip çıkacak oyuncu dengesini iyi kurarsa lig ve eurolig de gayet başarılı bi sezon geçiririz. Ama çıtayı da çok yükseltmeye gerek yok final 4 falan şu an için çok çok zor. Top 8 ve ligde final gayet yeterli olur ama Ergin hocam bu kadar iddialı konuşuyorsa kesinlikle düşündüğü ve planladığı bişeyler vardır elbet.

Oyuncu seçimini ben eleştiririm başka birisi eleştirmez buna çok takılmamak gerek fakat ben kurulan kadroyu izlemek için can atıyorum. Krstic Daye Dentmon Russ bu sene en çok merak ettiğim isimler. InşAllah hayırlı sakatlık ve ödeme sorunu olmadan güzel bi sezon geçiririz.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bi bakıyorum da hoca "f4 yapıcaz " dememiş etmemiş herkes f4 yapmanın imkansız olduğu ile ilgili ithamlarda bulunmuş. En yüksek ücret alan oyuncunun 900K aldığı harika bir kadro kuruldu. Savunma yönü herkes gibi benim de merakım ama sezon bi başlasın hazırlık maçları başlasın göreceğiz zaten.
Hocaya "taraftarı aptal yerine koymayın" diyene kadar da açın bakın 4 sezondur söylediği hangi sözü tutmasış hoca ? Barcelona ile F8 oynadığımız sezon gruptan çıkma ihtimali zora girmişken "gruptan çıkıp F8 oynayacağız" dedi ve Kuban'ı deplasmanda yenip F8 oynadık. Keza aynı sezon zor eşleşmelerle tbl play off à girmişken "taraftar rahat olsun şampiyon olacağız" dedi takım herkesi eleyip finalde 3 3 lük fb serisi oynadı ki hakemler yardım etmese şampiyonduk. Ergin hoca boşa hayal satan biri değil yıllardır örnekleriyle sabit bu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bi bakıyorum da hoca "f4 yapıcaz " dememiş etmemiş herkes f4 yapmanın imkansız olduğu ile ilgili ithamlarda bulunmuş. En yüksek ücret alan oyuncunun 900K aldığı harika bir kadro kuruldu. Savunma yönü herkes gibi benim de merakım ama sezon bi başlasın hazırlık maçları başlasın göreceğiz zaten.
Hocaya "taraftarı aptal yerine koymayın" diyene kadar da açın bakın 4 sezondur söylediği hangi sözü tutmasış hoca ? Barcelona ile F8 oynadığımız sezon gruptan çıkma ihtimali zora girmişken "gruptan çıkıp F8 oynayacağız" dedi ve Kuban'ı deplasmanda yenip F8 oynadık. Keza aynı sezon zor eşleşmelerle tbl play off à girmişken "taraftar rahat olsun şampiyon olacağız" dedi takım herkesi eleyip finalde 3 3 lük fb serisi oynadı ki hakemler yardım etmese şampiyonduk. Ergin hoca boşa hayal satan biri değil yıllardır örnekleriyle sabit bu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ekleme yapayım hayal satan adam için...Siena, o zamanlar bir kasaba takımıydı, koç olarak sözleşme imzaladığı gün imza töreninde hedefimiz Saporta kupası demişti. Tüm İtalya basını dalga geçmişti. O sene Siena Saporta kupasını aldı. Sonraki sene berbat başladığı Euroleague'de, F4 yaptı...

İsteyen istediği kadar F 4 hayali kursun serbest,nasıl eleştirme hakkımızı kullanıyorsak isteyeninde büyük hayallere kapılıp gaza gelip yüksek beklentilere girmeyede hakkı var tutan yok,ben kendi adıma biraz sertte olsa bu şekilde yazmamın sebebi,EL'de önümüzdeki sezon ciddi başarı kazanamazsak bir dahada EL ortamı yakalayamayız katılamayız,Lig'te şampiyon bile olsak almayacaklar bunu bilen çok İnsan'da var diye biliyorum,Ergin hoca tamamen Laboral takımı kaynaklı özenti yapıp takım kurmak istedi ama ciddi yapılanma hatası yaptı,diyorumki o paralara elbet başarı gelebilir ama bunun için ekstra işler yapılması gerekiyor,harcanan paraya göre kurulan takıma nispeten olması gerekenin çok üstünde beklenti oluşturuluyor ben bunu kabüllenmiyorum ha kabüllenen kabüllensin iyi niyetle uyarmak istedim sonra hayal kırıklığı büyük oluyor.

Temennimiz hocamız madem kendine çok güveniyor takım kimyasını oturturda oyuncular takımı sahiplenir taraftarla bütünleşip can siperane mücadele ederler iyi yerlere geliriz ekstra işlerin olmasından kastım bu durum başka türlü üst hedeflere varamayız umarım anlatabilmişimdir,unutmadan yazayım imkanım olsada İstanbul'da otursak kombine alabilsem kendi adıma çok beklentiye girmeden kombine alıp maddi ve manevi olarakta desteklemek isterdim bunlar ayrı şeyler ama imkanımız kısıtlı her şeye rağmen Manen desteğe devam.

Hazırlık maçları oynansa da eleştirmeye başlasak :)

Özenti lafını neye istinaden söylüyosunuz merak ettim gayet klasik ergin hoca takımı işte bence cokta başarılı olacak bi takim

Geri