Yetenek olarak shilb dieblerin önünde, ama diebleri düzgün kullanırsan shilbden daha önemli bir silah bence.. Schilb dengesiz bana göre.. Sıvama ihtimali yüksek..
Direksiyon dentmon da olacak..
Direksiyon dentmon da olacak..
Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.
Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.
Schilb'e fütursuzca içi boş anlamsız eleştiriler gene başlamış konuşunca konuştu oluyoruz.Tüm kadro kurulmuş iyi kötü ilk defa böyle derin rotasyonla oynayacağız oyuncular belli geçmişlere,geniş yetenek yelpazelerine sahip tek derdimiz Schilb olmuş onu yeriyoruz anlam veremiyorum cidden ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şöyle bi bakıyorum da hoca "f4 yapıcaz " dememiş etmemiş herkes f4 yapmanın imkansız olduğu ile ilgili ithamlarda bulunmuş. En yüksek ücret alan oyuncunun 900K aldığı harika bir kadro kuruldu. Savunma yönü herkes gibi benim de merakım ama sezon bi başlasın hazırlık maçları başlasın göreceğiz zaten.
Hocaya "taraftarı aptal yerine koymayın" diyene kadar da açın bakın 4 sezondur söylediği hangi sözü tutmasış hoca ? Barcelona ile F8 oynadığımız sezon gruptan çıkma ihtimali zora girmişken "gruptan çıkıp F8 oynayacağız" dedi ve Kuban'ı deplasmanda yenip F8 oynadık. Keza aynı sezon zor eşleşmelerle tbl play off à girmişken "taraftar rahat olsun şampiyon olacağız" dedi takım herkesi eleyip finalde 3 3 lük fb serisi oynadı ki hakemler yardım etmese şampiyonduk. Ergin hoca boşa hayal satan biri değil yıllardır örnekleriyle sabit bu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi