Ve merakla beklediğimiz oyun kurucumuz Dentmon oldu. Kesinlikle çok iyi oyuncu, sezon başı olsa herkes bayılırdı ama son transfer olunca ve birazda hedefler büyütülünce biraz küçümsendi sanki. Bütçemiz doğrultusunda bence oldukça iyi bir hamle. Tabii ki bir Toney Douglas'ın adı geçmesi bile hayallerimizi çok farklı boyutlara kaydırmıştı ama zor olduğuda aşikardı ki alınabilse bence Avrupa'nın en komple guardı olurdu. Bu işin doğası gereği;"Lasme olsa ne olurdu, Toney olsa böyle olurdu" gibi argümanlar sürekli söylenecek. Bende dahil eminim birçoğumuzda bu oyuncuları isterdi ama olmadı. Herkesin kafasında soru işaretleri var; mesela bende en büyük soru işareti bırakan isimde herkesten farklı olarak Dean Thompson. Sonuçta herkesin kendisine göre bir görüşü var, saygı duyulmalı.
Önümüze bakmak gerekirse; çok acayip bir takım olduk. Özellikle hücumda çok fazla çeşitliliğimiz var. Hele Krstic'de biraz kıpırdanırsa hemen hemen hücumda tüm opsiyonları olan bir takım olacağız. Açıkçası F4 gibi bir beklentim yok. Şuanda benim için öncelik F8 ve keyif, heyecan veren bir takım. Özellikle hücum gücümüzü göz önüne aldığım zaman Abdi İpekçi'den hiçbir takımın çıkabileceğini düşünmüyorum. Oyuncuların özellikleri ve taraftarın ateşi düşünüldüğünde İpekçi rakipler için tam bir cehennem olacak yine bu sene. İşin hücum kısmı müthiş, savunma kısmıda içerde taraftar desteğiyle, o ateşle kapanır ama deplasmana geldiğimiz zaman aynı pozitiflik pek olmayacak gibi. İşin savunma kısmında soru işaretleri oldukça mevcut çünkü. İçerde alacağımız olağan üstü galibiyetler olacağı gibi, deplasmanda da alınacak ağır yenilgiler olabileceğini düşünüyorum. Öyle bir kadro var ki herşey olabilir.
Lig konusunda ise açıkçası biraz daha tedirginim. Lisans çıkarılmayacak ismin Schilb olacağını düşünüyorum.(tabii Krstic'in son durumunuda görmek lazım) Yabancı sınırına bakılınca illa ki aksayan bi yer olacak gibi. Özellikle 3 numarada sıkıntı yaşamamız çok olası gözüküyor. Tabii sezon içindeki sıkıntıları düşünerekten kalan bütçe saklanabilirde ama ben takıma Keith Simmons'ında lazım olduğunu düşünüyorum özellikle ligi düşününce.
Özledik artık başlasın şu oyun. İnşallah yine sonunda biz güleriz.