• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Hakan Demirr isimli bir profil vardı muhtemelen aynı kişi idi yine muhtemelen yakında yine gelecektir bu arada ben gayet fanatik GS'lı olduğunu düşünüyorum.
Yeni üyelerden lütfen TC kimlik no istenmeli ve araştırılıp ondan sonra forum üyeliği onaylanmalı.

Onu diyenlerden biri bendim özür dilerim. Bunun dışında Ergin Ataman'ın "daha fazla para verdik ama **son anda** takımında kalmayı tercih etti" açıklaması da oldu aynı yaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estağfurullah. Ergin Ataman onu 2013-14 sezonunda Spanoulis'in sözleşmesi bittiğinde söylemişti. Biz henüz Arroyo ile imzalamamıştık diye hatırlıyorum. Spanoulis o yıl bizim teklifimizi kabul etmeyip Olympiakos'la imzaladı. 2014-15 başında sözleşmesi devam ederken bir muhabbet oldu. Söylemeye çalıştığım o konuydu.

Estağfurullah. Ergin Ataman onu 2013-14 sezonunda Spanoulis'in sözleşmesi bittiğinde söylemişti. Biz henüz Arroyo ile imzalamamıştık diye hatırlıyorum. Spanoulis o yıl bizim teklifimizi kabul etmeyip Olympiakos'la imzaladı. 2014-15 başında sözleşmesi devam ederken bir muhabbet oldu. Söylemeye çalıştığım o konuydu.

Ben Spanoulis muhabbeti döndüğünde Arroyo zaten kadromuzdaydı diye hatırlıyorum.

Bazı arkadaşlar Fundaya gösterdiğimiz tepkiyi farklı şekillerde yorumlamışlar.Emir abiydi galiba burda hep olumlu düşünen,onada yapma abi yüksekten uçuyorsun tarzında mesajlaryazıldı.Yani kimse burda sabahtan akşama kadar takım şöyle herkesi yenecek,şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye yorumlar beklemiyor zaten.Ama nasıl ki Emir abi çok yüksekteyse Fundada bir o kadar dipteydi yorum olarak.

Eleştirel bir tarzım var diyorsun kendini savunmak için,o zaman benimde küfürlü bir tarzım var bende küfür ediyim diyormuyum.Obrayı çok sevebilirsin,fan club üyesi bile olabilirsin bu bizi hiç ilgilendirmiyor ama burda senin obra güzellemelerini,kalinic ve antic savunmalarını habire okuyacağız anlamınada gelmesin.Belki obra dünyanın en iyi koçuda olabilir ama bunu yazman gereken yer burası değil öyle olsa bile.Çünkü burası GALATASARAY forumu.Sana çok bile sabredildi çünkü fb forumlarında ergin ataman güzellemeleri yapsan küfürleri yiyip 1-2 yorumundan sonra atılmıştın.

Bu kişinin Galatasaray taraftarı olmadığını,hatta bayan bile olmadığını söylemiştim.Nitekim yöneticilerden gereken açıklama geldi verdiği/vermediği kişisel bilgileri için.Kendisi ihraç yemiş ama 1-2 güne başka bir hesapla tekrar üye olabileceğini düşünüyorum.Ip adresine bakında bu tarz kişileri aramıza almayın forum yönetimi.Buda son mesajım olsun bu şahıs ile ilgili uzattığım için kusura bakmayın.

Takıma dönünce kimilerine göre iyi,kimilerine göre kötü bir kadro kurduk.Ama tek bir doğru var oda geniş bir kadro kurduğumuz.Dentmon-Sinan-Micov-Daye-Tyus beşinin hocanın genel olarak düşündüğü beş olduğunu düşünüyorum.Bu sene hem ligde hemde euroleaguede evimizde oynayacağımız maçlarda kaybedeceğimiz maç olacağını pek düşünmüyorum.Ama biz zaten 3-5 senedir bildiğim kadarıyla deplasmanlarda sıkıntı çekiyoruz.Bu sene kırarız inşallah bu deplasman fobisini çünkü özellikle euroleaguede top8 veya final four istiyorsak napıp edip deplasmanda maç değil maçlar kazanmak gerekiyor.

Birde şunu sormak istiyorum bu sene ligde şampiyon olursak euroleagueye direkt katılabiliyormuyuz birisi aydınlatabilirmi.Ben bu sene bazı arkadaşlar gibi top8 ve ligde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Bu arada şu yeni üye olanlara bi art niyetle bakılma durumu var.Herkes bir değil arkadaşlar mesela ben hawkins,gordon,domercant zamanlarında keşfettim burayı ve burayı hergün okurdum.3-4 sene üye olmadan dışarıdan takip ettim sürekli ve geçen aylarda üye oldum çünkü üye olmadan okuyamama gibi bir sorun vardı o yüzden üye oldum normalde dışardan üye olmadan takip ederdim.Benim gibi üye olmadan takip eden/etmiş bir sürü takımını seven insan var.Ben iyi bir Galatasaraylıyım ama futbolla daha ilgiliyim.Basketboluda öğrenmek istiyorum.Buranın bana çok faydası oldu 3-4 senedir swingman yazılırdı gider araştırırdım ne demek diye falan :) neyse fazla uzatmamak lazım okuyan herkese teşekkürler.

Bazı arkadaşlar Fundaya gösterdiğimiz tepkiyi farklı şekillerde yorumlamışlar.Emir abiydi galiba burda hep olumlu düşünen,onada yapma abi yüksekten uçuyorsun tarzında mesajlaryazıldı.Yani kimse burda sabahtan akşama kadar takım şöyle herkesi yenecek,şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye yorumlar beklemiyor zaten.Ama nasıl ki Emir abi çok yüksekteyse Fundada bir o kadar dipteydi yorum olarak.

Eleştirel bir tarzım var diyorsun kendini savunmak için,o zaman benimde küfürlü bir tarzım var bende küfür ediyim diyormuyum.Obrayı çok sevebilirsin,fan club üyesi bile olabilirsin bu bizi hiç ilgilendirmiyor ama burda senin obra güzellemelerini,kalinic ve antic savunmalarını habire okuyacağız anlamınada gelmesin.Belki obra dünyanın en iyi koçuda olabilir ama bunu yazman gereken yer burası değil öyle olsa bile.Çünkü burası GALATASARAY forumu.Sana çok bile sabredildi çünkü fb forumlarında ergin ataman güzellemeleri yapsan küfürleri yiyip 1-2 yorumundan sonra atılmıştın.

Bu kişinin Galatasaray taraftarı olmadığını,hatta bayan bile olmadığını söylemiştim.Nitekim yöneticilerden gereken açıklama geldi verdiği/vermediği kişisel bilgileri için.Kendisi ihraç yemiş ama 1-2 güne başka bir hesapla tekrar üye olabileceğini düşünüyorum.Ip adresine bakında bu tarz kişileri aramıza almayın forum yönetimi.Buda son mesajım olsun bu şahıs ile ilgili uzattığım için kusura bakmayın.

Takıma dönünce kimilerine göre iyi,kimilerine göre kötü bir kadro kurduk.Ama tek bir doğru var oda geniş bir kadro kurduğumuz.Dentmon-Sinan-Micov-Daye-Tyus beşinin hocanın genel olarak düşündüğü beş olduğunu düşünüyorum.Bu sene hem ligde hemde euroleaguede evimizde oynayacağımız maçlarda kaybedeceğimiz maç olacağını pek düşünmüyorum.Ama biz zaten 3-5 senedir bildiğim kadarıyla deplasmanlarda sıkıntı çekiyoruz.Bu sene kırarız inşallah bu deplasman fobisini çünkü özellikle euroleaguede top8 veya final four istiyorsak napıp edip deplasmanda maç değil maçlar kazanmak gerekiyor.

Birde şunu sormak istiyorum bu sene ligde şampiyon olursak euroleagueye direkt katılabiliyormuyuz birisi aydınlatabilirmi.Ben bu sene bazı arkadaşlar gibi top8 ve ligde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Bu arada şu yeni üye olanlara bi art niyetle bakılma durumu var.Herkes bir değil arkadaşlar mesela ben hawkins,gordon,domercant zamanlarında keşfettim burayı ve burayı hergün okurdum.3-4 sene üye olmadan dışarıdan takip ettim sürekli ve geçen aylarda üye oldum çünkü üye olmadan okuyamama gibi bir sorun vardı o yüzden üye oldum normalde dışardan üye olmadan takip ederdim.Benim gibi üye olmadan takip eden/etmiş bir sürü takımını seven insan var.Ben iyi bir Galatasaraylıyım ama futbolla daha ilgiliyim.Basketboluda öğrenmek istiyorum.Buranın bana çok faydası oldu 3-4 senedir swingman yazılırdı gider araştırırdım ne demek diye falan :) neyse fazla uzatmamak lazım okuyan herkese teşekkürler.

Seneye takım sayısı arttırılmadığı sürece, mevcut yönerge ile Eurolegue yapma şansımız yok dostum.

4-5 gün için Tekirdağ'daydım ve foruma bakma imkanım olmadı. Tartışmalardan dolayı çok üzüldüm.

Lütfen fikirleriniz farklı dahi olsa ortak paydanın Galatasaray olduğunu unutmayın.

Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak bu sene üye olmak nasip oldu , bu Funda Hanım son zamanlarda hep dikkatimi çekiyordu , ne zaman sarı bir kutucuk belirse hep Funda Hanımın yazılarından doğan sebeblerdi. Ben öncelikle sanırım kadın genetiği ; dünyayı önlerine sersen "neden şuraya sermedin" gibi beğenmemezlikleri olduğu için zor beğenen bir insan olduğunu düşündüm. Bir iki kere bende seviyeli bir tartışma yaşadım ve yine fener örnekleriyle vb kaynak gösteriyordu.

Fakat içi boş hedeflerle hayal satıyor Ergin Hoca yazısında ben de artık çileden çıktım. Ben ayrıca şunu şöylemek istiyorum burdaki hemen hemen herkes aklı selim , ne yapmasıni bilen insanlar çok seviyeli ve saygılı , olabildiğince üslubu temiz , keyifli yazı yazan kişiler .

Galatasaraylı olarak bu forumun içinde olduğum için çok mutluyum bu açıdan . İnsanın ufkunu genişletmekle birlikte eleştirisel yaklaşımda bulunup herşeyi körükörüne kabullenmeyip fanatik olsalar bile bu kimliklerinden sıyrılıyorlar ve en önemli nokta olarak kendi ailemizde yani GALATASARAYIMIZI savunan insanlar hiçbir zaman hiçbir rakip takımla ilgili bir kötü söz söyleyen görmedim ve en çok dikkatimi çeken buydu. Yani forum gerçekten olgunluğa ulaşmış , ne konuştuğunu bilen insanlar. Yani ne obraya ne fenere bir antisempatizanlık besleyen var burda . Bu yüzde bu kadar kişi bir şahısa yoğunlaşmışsa illa haklıdır diye düşünüyorum.

Forum yöneticilerinede teşekkür ediyorum ; zira böyle kaliteli bir ortam oluşturmak kolay değil ayrıca bayağı bir troll hesap furyası var çok iyi tespit ediyorlar ve bu ortamı devam ettirebilir kılıyorlar. Son olarak şunu söylemek istiyorum ; Burdaki herkes ama herkes Galatasaray Basketbolunu en yukarı çıkmaya çalışıp , bunu belli bilgi birikimiyle pekiştirip basketbol kültürü oluşturmaya çalışan insanlar benim gözümde bunu anladım . Bu forumun böyle uzun zaman devam etmesi dileğiyle... Sadece içimden geldi ve yazmak istedim okuduysanız teşekkürler , iyi forumlar...

Seneye takım sayısı arttırılmadığı sürece, mevcut yönerge ile Eurolegue yapma şansımız yok dostum.

Ewt format değişmediği sürece öyle tek şansımız galiba f4 olursa gidiyoruz diye biliyorum tekrar yanlışda biliyor olabilirim çok ufak ihtimalde olsa

Evet format değişmediği sürece öyle tek şansımız galiba f4 olursa gidiyoruz diye biliyorum tekrar yanlışda biliyor olabilirim çok ufak ihtimalde olsa
Maalesef format değişmezse F4 yapsak bile gidemiyoruz. Ama format değişecektir diye tahmin ediyorum. Sebebi de mevcut mevzuat seneye de aynen kalırsa Daçkanın dahi katılamayacak olması.

Bu yıl EL bütçe sıralamasında kaçıncıyızdır? Ya da bizden düşük bütçeli takımlar hangileridir? Tahmininiz veya bilginiz var mı?

Maalesef format değişmezse F4 yapsak bile gidemiyoruz. Ama format değişecektir diye tahmin ediyorum. Sebebi de mevcut mevzuat seneye de aynen kalırsa Daçkanın dahi katılamayacak olması.
Daçka'nın bir bildiği veya güvendiği bir şey var. Blatt ile iki senelik sözleşme yaptılar, bildiğim kadarıyla oyuncuların çoğu ile aynı şekilde oldu. Yoksa niye yapsınlar? Ayrıca Blatt seneye EL'e gidemeyecek bir takımla niye anlaşsın?

Bu yıl EL bütçe sıralamasında kaçıncıyızdır? Ya da bizden düşük bütçeli takımlar hangileridir? Tahmininiz veya bilginiz var mı?

Zalgiris,Kızılyıldız ikilisi bizden düşük olabilir. Brose ve Laboral ile hemen hemen aynı bütçelerde olmalıyız. Ama net olan şey, geri kalan takımlar bizim üstümüzde.

Hakan Demirr isimli bir profil vardı muhtemelen aynı kişi idi yine muhtemelen yakında yine gelecektir bu arada ben gayet fanatik GS'lı olduğunu düşünüyorum.
Abi hakan demiri bende hatırlıyorum. Bence de ismi funda değildi ama aynı kişi değil sanırım çünkü funda ismiyle yazan şahsın argümanları çok daha temelli. Ben yönetim yanlış yaptığı kanaatindeyim.

Üyelik kısmı gözden geçirilmeli bence.

Russ Smith

[video=youtube;XzTngGCQUX4]https://www.youtube.com/watch?v=XzTngGCQUX4[/video]

Aslanlar istanbul'da . , Thompson , Tyus , Shlibb ve Dentmon yolda ...

CqZlOBfW8AAMzZ1.jpg

CqZkpfpWgAA-AwY.jpg

CqZhAMIWcAAr12m.jpg

CqZYn_fW8AAYvZp.jpg

Zalgiris,Kızılyıldız ikilisi bizden düşük olabilir. Brose ve Laboral ile hemen hemen aynı bütçelerde olmalıyız. Ama net olan şey, geri kalan takımlar bizim üstümüzde.

<tbody>
[TD="class: line-content"]
[/TD]

[TD="class: line-number"][/TD]
[TD="class: line-content"]1) CSKA Moskova 37 milyon Euro
2) Real Madrid 27 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]3) Fenerbahçe 25 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]4) Barcelona 25 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]5) Khimki 22 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]6) Anadolu Efes 15 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]7) Olympiakos 14 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]8) Panathinaikos 13 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]9) Milano 10,8 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]10) Unics Kazan 10,7 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]11) Darüşşafaka Doğuş 9 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]12) Laboral 8,5 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]13) Zalgiris 7,4 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]14) Galatasaray Odeabank 6 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]15) Kızılyıldız 5,7 milyon Euro[/TD]

</tbody>

Euroleague takımları ve Fenerbahçe ile Efes bütçe değerleri! - Hızlı Hücum | Basketbolun Nabzı

Bu site göre sondan birinciyiz :)

Arkadaşlar bu konunun artık kapatılmasından yanayım. Lütfen artık bu konuyla ilgili paylaşımlar yapmayalım.

<tbody>
[TD="class: line-content"]
[/TD]

[TD="class: line-content"]1) CSKA Moskova 37 milyon Euro
2) Real Madrid 27 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]3) Fenerbahçe 25 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]4) Barcelona 25 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]5) Khimki 22 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]6) Anadolu Efes 15 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]7) Olympiakos 14 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]8) Panathinaikos 13 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]9) Milano 10,8 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]10) Unics Kazan 10,7 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]11) Darüşşafaka Doğuş 9 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]12) Laboral 8,5 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]13) Zalgiris 7,4 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]14) Galatasaray Odeabank 6 milyon Euro[/TD]

[TD="class: line-content"]15) Kızılyıldız 5,7 milyon Euro[/TD]

</tbody>

Euroleague takımları ve Fenerbahçe ile Efes bütçe değerleri! - Hızlı Hücum | Basketbolun Nabzı

Bu site göre sondan birinciyiz :)

Bu 2015-16 sezonu bütçeleri hocam.

2 3 atkı ile gitseymişiniz güzel olurmuş.Giden arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık

Geri