• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı artık. İnsanları salak yerine koymaktan vazgeçin. Her yorumunda takımını eleştiren taraftar mı olur? Hiç mi Galatasaraylı görmedik? Yok efendim Tyus berbat transfer, Diebler desen hiçbir özelliği yok, bu işe yaramaz, diğeri ondan beter. İş şikecilere gelince methiye üstüne methiye. Obradovic şöyle efsane, Vesely böyle müthiş.. Yeter artık. Yöneticiler de daha fazla seyirci kalmasın. Bu kadar insanın tepkisi bir şey ifade etmiyor mu? Özgürlük de bir yere kadar.

Bu sene unutulmaz bir sene olacak. Sahasinda sampiyon olduklarini zannedip anons kurbani oldugumun , sahasinda Galatasarayimizin sampiyonluk kupasini kaldirdiklarini goren salya sumuk aglayan cirkeflerin , Rusya'da Final-4 sampiyonu olup sahaya gomduklerimizin , sikeden-hakem odasi basmalari ile meshur metrise giren ezik baskanlarinin, her sene rezil,sefa olmaktan kurtulamayan 25 milyon dolar butcesi ile ayran kutusunu mazeret gosterip sahadan cekilmekle tehdit eden zavalli Obradoviclerini destekleyenlerine bu sene okkali bir sopa cekmek hak oldu anlasilan Ergin hocamiz onderliginde.

Bu sene her sey serbest : Justin Dentmon 3 sayi atinca kenara eliyle gordunuz mu isaret yapmasi, Russ Smith'in NCAA yillarindaki show yaparcasina ki hircin oyunu vb... Her klube hak edildigi gibi muamele yapilacak artik. Biz Rusya'da elimizden geleni yapacagiz bu konuda CSKA taraftarlari ile Melih nasil artistik yapar Abdi Ipekci'de resimli olarak paylasacagim yasanacaklari.

Fb'yi ovenler,oyunculari,antrenoru begenmeyenler ve israr ede ede ikili tartisma yaratan trolleri allah korkusu gibi ERGIN ATAMAN korkusu sarmis bu sene. Daha herkes hele...Durun bi..sezon baslamadi :)))!

Hocam bir şeyin analizini yapma konusunda seninle tartışmaya girmem. Sonuçta bu işi sen profesyonel olarak yapıyorsun. Sen şüpheli bir durum gördüysen, mutlaka bir şeyler sezmişsindir ama birazda ben kendi perspektifimden bakıyorum. Bende kendi nosyonum doğrultusunda değerlendirdiğim zaman, son 4-5 sayfadır gündeme gelen konular ispatı olmayan şeyler ve bir noktadan sonrası sezgisel çıkarımlar. Haklı da olunsa , çoğunluğun sezgisel çıkarımları ile insanlar ceza almaya, yargılanmaya başladığı anda , belki olay özelinde çözüm getirse bile, bir daha ki sefere aynı uygulamaya kalan kişi mağdur olabilir.

Eğer gerçekten, söylendiği gibi koça, oyunculara, yada forumdaki kişiler aşağılanmaya , hakarete maruz kalıyorsa , modlara şikayet soruna cevap verecektir. Ancak, takımın hiç bir şeyini beğenmemek vs. gibi argümanlar yüzünden bu arkadaş, bir çok kişinin saldırısına uğruyorsa, ortaya çıkmış durum pek doğru bir durum değil demektir. Sonuçta, Obradoviç'i beğenebilir ve bizim kulüpte yapılan hiçbir şeyi beğenmeyebilir, kendi tercihidir ve rahatsız olunuyorsa bu halde de çözüm dikkate almamaktır.

Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Yoksa, diğer noktalarda, bir tartışmaya girmiyorum ben. Haklı olabilirsiniz.Ancak, yaşanan durumda beni rahatsız ediyor.

Bildiğim kadarı ile adli yargılamada ile idari disiplin cezalandırmasında arasında bile cezalandırma kriterleri farklı (ibirinde daha kesin ispat sart diğerinde kanaatte esas olabiliyor yanılıyor olabilirim ) hal böyle iken böyle bir ortamda kesin ispat aramalımıyız ben pek emin değilim.Ayrıca sadece sezgisel seyler yok ortada gayett şüpheli birçok maddi unsurdan da bahsediliyor.Sadece bu kadar insanın sagduyusunun ortak bir noktada kesismesi baslı basına dger verılmesı gereken bir konu dedim.

Ayrıca rahatszlık bıldırenlerın rahatsızlığının ortak noktası adı geçen profilin hiçbirseyi beğenmemesi değil konuyu buraya indirgemek maksadından çıkarıyor bence bir kişi obradovıcı övmesini problem etmıs olabilir ama orada asıl eleştiri ilgili yazının geldiği bağlamdı ve asıl sorun bu tek olay değildi insanların uc aydır yaptığı gözlem ve bunun sonucu geldiği bir nokta var son olay sadece o noktayı bir kez daha hatırlattı.Yoksa bizzat ben Ergin Ataman'ın yıllık ücretinin tekrar 800.000 olmasi kinusunu gayet sert sekilde ve uzun sure elestlrdlm kimse niyetimi sorgulamadi ki kendisi hakkindaki ilk elestirim degildi son olacagini da sanmam .

Dikkate almama kısmına gelince biz bir olayı bir şekilde anlamlandıyoruz ve değerler sistemimizde bir yere denk geliyor o andan sonra neden dikkate almamayı tercih edelim ya da neye göre tercih edelim hadi tercih ettik diyelim o iş biraz dile kolay.Yani bir çözüm varsa çözüm dikkate almamak değil bence velevki öyle olsun dikkate alanların pencersinden o iş o kadar kolay değil .

Trollerin alameti farikası hakaret etmeden, kurallar dahilinde mesaj yazabilmeleridir zaten. ;) Mithat Duran konusu ise yakın zaman önce forumda tekrar konuşulmuştu. Silinen konuda da baya bir lafı edilmişti olanların...

Hocam yapılan trolluk, eğer takımın kötü olduğu ve Obradoviç'in çok iyi koç olduğu noktasındaysa, takım başarılı olursa, sezon sonu yazamayacak noktaya gelir trolluk yapan kişi. Ama , ben trolluk yapmadım ve eleştirdiğim her şeyde haklı çıktım derse o zaman kötü olur işte. Bahsedilen bu değil, başka mesaj içeriklerine ilişkinse, dediğim gibi zaten çözümü var bu işin.

Off bu çok güzel olmuş, acayip gaza geldim, maçlar başlasınnnnn

Bu video super ama benim unutulmazlar arasina giren, Kiskananlar catlasin sarkisi ile birlikte cosmasi bir Partizan maci sonrasi :)

Kiskananlar catliyor ama bir turlu azalmiyor son zamanlar :)

Bildiğim kadarı ile adli yargılamada ile idari disiplin cezalandırmasında arasında bile cezalandırma kriterleri farklı (ibirinde daha kesin ispat sart diğerinde kanaatte esas olabiliyor yanılıyor olabilirim ) hal böyle iken böyle bir ortamda kesin ispat aramalımıyız ben pek emin değilim.Ayrıca sadece sezgisel seyler yok ortada gayett şüpheli birçok maddi unsurdan da bahsediliyor.Sadece bu kadar insanın sagduyusunun ortak bir noktada kesismesi baslı basına dger verılmesı gereken bir konu dedim.

Ayrıca rahatszlık bıldırenlerın rahatsızlığının ortak noktası adı geçen profilin hiçbirseyi beğenmemesi değil konuyu buraya indirgemek maksadından çıkarıyor bence bir kişi obradovıcı övmesini problem etmıs olabilir ama orada asıl eleştiri ilgili yazının geldiği bağlamdı ve asıl sorun bu tek olay değildi insanların uc aydır yaptığı gözlem ve bunun sonucu geldiği bir nokta var son olay sadece o noktayı bir kez daha hatırlattı.Yoksa bizzat ben Ergin Ataman'ın yıllık ücretinin tekrar 800.000 olmasi kinusunu gayet sert sekilde ve uzun sure elestlrdlm kimse niyetimi sorgulamadi ki kendisi hakkindaki ilk elestirim degildi son olacagini da sanmam .

Dikkate almama kısmına gelince biz bir olayı bir şekilde anlamlandıyoruz ve değerler sistemimizde bir yere denk geliyor o andan sonra neden dikkate almamayı tercih edelim ya da neye göre tercih edelim hadi tercih ettik diyelim o iş biraz dile kolay.Yani bir çözüm varsa çözüm dikkate almamak değil bence velevki öyle olsun dikkate alanların pencersinden o iş o kadar kolay değil .

Adli yargılamada iki taraf vardır. Özel hukuk haklarına ilişkin bir uyuşmazlık vardır ve hakim kimin haklı olduğuna dair bir kanaat elde ederse , düğümü o yönde adil bir şekilde kesmeye çalışır. Şahsın kişiye sıkı sıkıya bağlı olduğu haklarda, makul şüpheden her zaman hak elinden alınacak kişi yararlanır. Hızlı yargılamanın yapılması gereken, bazı dallarda bunun istisnaları vardır.Spor hukuku vs gibi. Yine, disiplin yargılamalarında mutlak ispat aranmasa da , bu kararlara karşı gidilen idari yargı da şüpheden hak sahipleri yararlanabilmekte.Tabii, bizde uygulama da çok ciddiye alınmasa da , baya derin konular bunlar . Forumda olan basit olaylarla , tabiiki , bunları bir tutmuyorum ama demek istediğim forumun bir takım kuralları var . Bunlara, sadık kalmakta uzun vadede yarar var bence. Varsa, kurallara uymayan bir durum, bildirilsin değerlendirilsin yönetimce. Hani, 20 kişi bir kişiyi forumda istemiyor diye olmasın ama bu durum. Hiç olmadı kurallar güncellensin.Ama kurala uygun bir şekilde olsun.Yoksa, farklı mağduriyetlerde olur bu tip uygulama olursa.

Malum şahsı forumdan uzaklaştırdıkları için forum yönetimine teşekkür ediyoruz..

Bundan sonra gerçek Galatasaraylılar ile sadece takıma odaklanıp başarıdan başarıya koşmak ve güzel şeyler konuşmak dileğiyle..

Funda Öztürk; takıma, transferlere veya hocaya eleştiri getirdiği için değil tartışma adabını bilmemesi sebebiyle forumdan atılmıştır. Ceza sürecinden sonra bazı yönetici arkadaşlarımız özelden uyarmıştı fakat yanıt alamamıştı. Son geldiğimiz noktada her gün mesaj silmekten yorulup forumdaki düzeni sağlayamaz olduk. Mesaj silerken de birden fazla arkadaş bu işi yaptığı için farklı yorumlayıp silebiliyor. Mesela bana göre kalmasında sakınca görmediğim bir mesajı bir başka yönetici silebiliyor; benim sildiğimi de o yanlış bulabiliyor. Dolayısıyla son günlerde silinen mesajlardan ötürü herkesten özür diliyorum. Mesaj silmek nefret edilesi bir iş, gayemiz de kişileri susturmak değil çok sesliliği dile getirebilmek.

Funda Öztürk site yönetimi isterse kimlik bilgilerimi paylaşırıp diyip, evet paylaşabilirsiniz dediğimizde dalga geçer gibi 12 (!) haneli bir TC kimlik numarası (!) verdi. Üzerine facebook ve twitter adresi isteğimize "Funda Öztürk yazınca çıkıyor" minvalinde cevap verdi ve link, bağlantı isteğimizi yanıtsız bıraktı. Kendisinin gmail adresinin sonu da 93 ile bitiyor.

GSbasket eleştirilere kapalı bir yer değil aksine eleştirmek belki de en çok bu forumun, sitenin hakkı ki gsbasket.org yılların geleneği. Funda Öztürk eleştiri getirdiği için atılmadı buranın altını çizmek istiyoruz, foruma adeta sinir stres atmaya girdiği için atıldı. GSbasket gerektiğinde şube yöneticilerine karşı tutum da sergiledi ve hala da sergilemeye devam ediyor. "Bu saatten sonra bize desteklemek düşer, bir kere de eleştiri getirmeyin; susun" şeklindeki yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Biz bu takımı zaten destekleyeceğiz, bu sezon önü itirazı olan kişileri susturmayı gerektirmiyor.

Funda hanım basketbol özelinde ve bu başlın altında yorum yazıp cevap verirken yanlış anlamamışsam ( yanlış anlamışsamda cevap verebilir ) mükemmellik bakımından yaklaşıyor bizim şubeye ve cevap verirkende Obra vede fb üzerinden hazır cevaplar veriyor,kardeşim fb'nin bütçesi bizimkinden kat be kat fazla bizim takımın bütçesi ise 8, 8.5m usd,bu bütçe ile ancak hali hazırda transfer edilen oyuncular alınabilinirdi ve alındı tercih hataları kesinlikle oldu buna bende değindim,bizimde 15, 20 veya 25 m usd'lik bütçemiz olsa bizde en az Antic,Datome kadar belki onlardan iyilerinide getirebilirdik hadi onları geçin Toney Douglas'ı NBA hayalini uzatmadan alır getirirdik her şartta çünkü birazda paraya bakıyordu iş,demek istediğim hep örnek verip güzellemeler yaptığınız fb ve Obra'nın imkanları bizimki ile kıyaslanamayacak kadar fazla, e haliyle 8m usd'lik bütçe ile kurulan bizim takımı,Ergin hocamızı ve alınan oyuncuları beğenmemeniz kadar doğal bir şey yok sanırım sizin takıldığınız olay burası,bir yanda yüksek bütçeli takım ve hocası Obra diğer tarafta sadece düşük bütçe ile kurduğu takımıyla değil bir çok sorunla uğraşan ve şubenin ayakta kalmasını sağlayan ERGİN hoca sonra diyorsunuzki Obra'nın başarılarını yüksek bütçeye bağlamak ( sığlık ) yapma ya.

İnsanları aptal yerine koyma, fb'deki ve Obra'daki lüküs hayat bizim şubede yok maalesef her seferinde takım aleyhinde konuşmanızın sebebi buydu sanırım lüküs hayat,yani bütçe meselesi an itibariyle öyle imkanımız yok ancak olmasını çok istiyoruz.Yorumlarınızı yazarken bu durumuda göz önüne alarak yazmanızı bekliyoruz umarım anlatabilmişimdir. Admin arkadaşlardan ricam bu yorumumu silmesinler durumu izah etmeye çalıştım anlaşılsın diye.

Düzenleme; Ben bu yorumu yazdığımda kaydedene kadar ilgili kişi forumdan atılmış,yorumumu silmedim yönetici arkadaşlar isterse silebilir.

Forumda çıkan tartışmaların büyük çoğunluğunun sebebi olan, foruma girme şevkinin kırılmasına sebep olan bir şahıstı, en doğru karar verilmiş oldu uyarılarla cezalarla olacak gibi değildi görüldüğü üzere, yönetime teşekkürler.

Funda Öztürk; takıma, transferlere veya hocaya eleştiri getirdiği için değil tartışma adabını bilmemesi sebebiyle forumdan atılmıştır. Ceza sürecinden sonra bazı yönetici arkadaşlarımız özelden uyarmıştı fakat yanıt alamamıştı. Son geldiğimiz noktada her gün mesaj silmekten yorulup forumdaki düzeni sağlayamaz olduk. Mesaj silerken de birden fazla arkadaş bu işi yaptığı için farklı yorumlayıp silebiliyor. Mesela bana göre kalmasında sakınca görmediğim bir mesajı bir başka yönetici silebiliyor; benim sildiğimi de o yanlış bulabiliyor. Dolayısıyla son günlerde silinen mesajlardan ötürü herkesten özür diliyorum. Mesaj silmek nefret edilesi bir iş, gayemiz de kişileri susturmak değil çok sesliliği dile getirebilmek.

Funda Öztürk site yönetimi isterse kimlik bilgilerimi paylaşırıp diyip, evet paylaşabilirsiniz dediğimizde dalga geçer gibi 12 haneli (!) bir TC kimlik numarası verdi. Üzerine facebook ve twitter adresi isteğimize "Funda Öztürk yazınca çıkıyor" minvalinde cevap verdi ve link, bağlantı isteğimizi yanıtsız bıraktı. Kendisinin gmail adresinin sonu da 93 ile bitiyor.

GSbasket eleştirilere kapalı bir yer değil aksine eleştirmek belki de en çok bu forumun, sitenin hakkı; yılların geleneği gsbasket.org. Funda Öztürk eleştiri getirdiği için atılmadı buranın altını çizmek istiyoruz, foruma adeta sinir stres atmaya girdiği için atıldı. GSbasket gerektiğinde şube yöneticilerine karşı tutum da sergiledi ve hala da sergilemeye devam ediyor. "Bu saatten sonra bize desteklemek düşer, bir kere de eleştiri getirmeyin; susun" şeklindeki yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Biz bu takımı zaten destekleyeceğiz, bu sezon önü itirazı olan kişileri susturmayı gerektirmiyor.

Yanlış yapmadınız kardeşim emin olabilirsiniz. Bir taraftar forumunda sürekli olarak olumsuz yorum yazılmaz. Hele ki sene başında bir sinerji bir hava yakalamaya çalışan takımın hocası hedefi göstermiş ve taraftarlarla bir hava yakalamak isterken sürekli negatif konuşulmaz. Yani kusura bakmasın kimse ama eğer Galatasaraylı olduğuna inanıyorsanız safdillilik edersiniz.
Kutay Bey kadar insan psikolojisine vakıf olmasam da( ümraniye belediyesinin bir konferansında kendisini dinlemiştim gayet iyiydi) ben de bir öğretmenim ve insan psikolojisinden görece anlarım. Bu arkadaş eğer Galatasaraylı olsaydı x hesap benim şu facebook adresi benim v.s gibi kanıtlar sunabilirdi. He sunması gerekir mi hayır ama bu kadar eleştiri okları üzerinr çevrilmişken bu yöntemi seçmediyse ya çok güçlü bir kişiliği(biraz da kibirli) var ya da gerçekten foruma dadanmış biri. Bana ikincisi gibi geliyor. Forumdan iki kere benzer sebeple uzaklaştırılmış bir kişinin tavırları ve olumsuz mesajlarının devam etmesinin başka bir izahı olduğunu sanmıyorum. Umarım yanılmıyorumdur. Neyse bu dakikadan sonra ikili tartışmalar kadro üzerine ve daha sağlıklı olacaktır. Forumdaki neşeli ve esprili yaklaşımların tez zamanda yeniden ortaya cıkması dileğiyle.

Forumda çok video - mix gördüm ama bunu 15 dakikada falan bitirdim sanırım. Geriye sarıp izlemekten anca..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de seninle aynı düşüncelerle açtım ama izledikçe mest etti nabzım yükseldi cidden [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cem bey sanırım masumıyet ilkesini sıkı sıkıya uygulayacak olursak takdir edersiniz ki isteyen istediği isimle üye olabilir foruma çünki kimsenin asılında o olmadığını yüzde yüz ispatlama sansımımız yok elimizde adli kolluk vb bir müessese yok.Ayrıca hayatın olağan akışına aykırılıkla ilgili bilirkişi görüşleri de göz ardıedikmekten

Olayın temeli de bu zaten bildiğim kadarı ile forumun buna dair bir kuralı yok(bir kişi hangi gerekcelerler aslında o değildir diye kabul edilirin somut kuralı yok) aslında bu durumda kanunsuz suc ve ceza olmaz da diyebilirsiz ortada sorun da kalmaz olaya bu perspektiften bakmamız gerektiğini nereden çıkardık emin değilim kaldı ki yaşadığımız son süreç söz kınusu perspektifinde adaleti sağlamaktan uzak olabileceğini gösterdi.

Temel referans noktanızın mevut durumda uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak yine de oradan gidecek olursak ilgili hesap cezaları tartısma ortamında bulunduğu için aldı yazan o cezalarla ılgılı sayfaya baktı isenız görürsünüz halada bulunuyor mu bulunuyor bu durumda tekrar tekrar ceza alması lazım öte yandan benim ve muhtemelen sizin de ceza almanız lAzım sanırım aynı durumdan ötürü

Ama benim açımdan temel sorun tartusma ortamında bulunulmasıdeğil sadece yasal,idari bir rahatszlıktan da bahdetmiyorum ki kesin olarak kanıtlamak mumkun olmasa da maddi unsurlarla da desteklı olduğunu düşğndüğüm kanaatim bir insan olarak beni rahatsız ediyor .

Funda Öztürk site yönetimi isterse kimlik bilgilerimi paylaşırıp diyip, evet paylaşabilirsiniz dediğimizde dalga geçer gibi 12 haneli (!) bir TC kimlik numarası verdi. Üzerine facebook ve twitter adresi isteğimize "Funda Öztürk yazınca çıkıyor" minvalinde cevap verdi ve link, bağlantı isteğimizi yanıtsız bıraktı. Kendisinin gmail adresinin sonu da 93 ile bitiyor.

GSbasket eleştirilere kapalı bir yer değil aksine eleştirmek belki de en çok bu forumun, sitenin hakkı ki gsbasket.org yılların geleneği. Funda Öztürk eleştiri getirdiği için atılmadı buranın altını çizmek istiyoruz, foruma adeta sinir stres atmaya girdiği için atıldı. GSbasket gerektiğinde şube yöneticilerine karşı tutum da sergiledi ve hala da sergilemeye devam ediyor. "Bu saatten sonra bize desteklemek düşer, bir kere de eleştiri getirmeyin; susun" şeklindeki yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Biz bu takımı zaten destekleyeceğiz, bu sezon önü itirazı olan kişileri susturmayı gerektirmiyor.

Sevgili Oğuzhan, bence foruma gerçek kişilerin gerçek kimlikleriyle üye olabildiği bir sistem üzerinde düşünmelisiniz. Ben şahsen gerçek kimliğini saklayan bir kişiyle tartışmaya girmeyi ona cevap vermeyi zul olarak görüyorum.

Konu Spanoulis olunca aklıma bir şey geldi. 2014-2015 sezonunda Spanoulis transferinin gerçekleşmeyeceği, söylentiden öte bir şey olmadığının üzerine bir şeyler yazmıştım işi ileriye götürüp beni FB'li olmakla itham edenler bile vardı.

İsteyen istediğini Emir bey gibi yüceltebilir ya da Funda Hanım gibi eleştirebilir. Bunun sınırı yok. Bir taraf "gözünün üstünde kaş var, bu takım nba'i bile alabilir" diye övebilirken "gözünün üstündeki kaşlardan 1 kıl eksilmiş, bu takım küme düşer" bile diyebilir. Herkesin bir görüşü var. "Sezon oynansın ondan sonra eleştiririz/överiz" bana pek doğru bir bakış açısı gibi gelmiyor sezon bittikten sonra değerlendirme yapmak yönetimlerin işidir, taraftar çok ilgili olduğunu düşünüyorsa sezon başında kadroyla ilgili gereklil tahlilleri yapabilir. Görüşünün çıkıp çıkmaması ancak sezon ilerleken belli olur. Bu da söylenen "hoca oyuncu seçimlerinde yeri geliyor doğruyu yeri geliyor yanlışı buluyor" cümlesiyle aynı kapıya çıkıyor. Gereğinden fazla övgünün de, eleştirinin de olumlu ya da olumsuz bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Bir çok insan üye ve herkes görmek istediği yazıları görmüyor forumda. Bu da yüzlerce farklı görüş olmasının doğasında olan bir durum sanıyorum.

Hiçbir şey yapamaz dediğimiz oyuncunun takımın yıldızı olduğunu da, çok büyük iş yaptık bu transferi yaparak dediğimiz oyuncunun istenileni veremediğini de gördük. Objektif bir sporun konuşulurken bu kadar aykırı görüş olmasının normal olduğunu düşünüyorum.

Yazının başında söylediğim gibi isteyen tamamen pozitif, isteyen tamamen negatif bakabilir. Çünkü herkes yıllardır bu sporu izliyor nötr kalmak imkansız bir durum.

Benim söylediğim de, sizin söylediğiniz de, Ergin Ataman'ın söylediği de öznel yargılardır. Düşünceye, eleştiriye açıktır. Bunu kişinin karakteri üzerinden tartışma konusu yapmak, sayfalarca tartışıp, hiçbir şeyi çözemeden, bir sonraki tartışmaya kadar beklmekten başka bir şey getirmez.

Tartıştığımız şey Türkiye'nin başkenti Ankara'dır cümlesi değil, Türkiye'nin başkenti neresi olmalıdır gibi bir kapıya çıkıyor. Yüzlerce fikir, yüzlerce düşünce olacak. Olumsuz da olsa, olumlu da olsa kimsenin düşüncesine set çekilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum.

15 milyon dolarla son 32'de kaldık, 6 milyon dolarla şampiyon olduk. Bu sporun dengesi hiçbir zaman olmadı zaten olsaydı sürekli aynı takımların organizasyonun tepesinde boy gösterdiği, hiç sürprizlerin olmadığı bir durum olurdu.
Onu diyenlerden biri bendim özür dilerim. Bunun dışında Ergin Ataman'ın "daha fazla para verdik ama **son anda** takımında kalmayı tercih etti" açıklaması da oldu aynı yaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem bey sanırım masumıyet ilkesini sıkı sıkıya uygulayacak olursak takdir edersiniz ki isteyen istediği isimle üye olabilir foruma çünki kimsenin asılında o olmadığını yüzde yüz ispatlama sansımımız yok elimizde adli kolluk vb bir müessese yok.Ayrıca hayatın olağan akışına aykırılıkla ilgili bilirkişi görüşleri de göz ardıedikmekten

Olayın temeli de bu zaten bildiğim kadarı ile forumun buna dair bir kuralı yok(bir kişi hangi gerekcelerler aslında o değildir diye kabul edilirin somut kuralı yok) aslında bu durumda kanunsuz suc ve ceza olmaz da diyebilirsiz ortada sorun da kalmaz olaya bu perspektiften bakmamız gerektiğini nereden çıkardık emin değilim kaldı ki yaşadığımız son süreç söz kınusu perspektifinde adaleti sağlamaktan uzak olabileceğini gösterdi.

Temel referans noktanızın mevut durumda uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak yine de oradan gidecek olursak ilgili hesap cezaları tartısma ortamında bulunduğu için aldı yazan o cezalarla ılgılı sayfaya baktı isenız görürsünüz halada bulunuyor mu bulunuyor bu durumda tekrar tekrar ceza alması lazım öte yandan benim ve muhtemelen sizin de ceza almanız lAzım sanırım aynı durumdan ötürü

Ama benim açımdan temel sorun tartusma ortamında bulunulmasıdeğil sadece yasal,idari bir rahatszlıktan da bahdetmiyorum ki kesin olarak kanıtlamak mumkun olmasa da maddi unsurlarla da desteklı olduğunu düşğndüğüm kanaatim bir insan olarak beni rahatsız ediyor .Tamam isterseniz mesnetsiz rahatsızlık duyduğumuz için bizler ceza alalım bu da başka bir çözüm tabi

Yönetimde sizin gibi düşünmüş ve ceza vermişler..Konuyu daha fazla uzatmayayım bende. Karara saygı duymak lazım. Ancak, muhalefet şerhim bu sayfada mümkünse baki kalsın.

Hakan Demirr isimli bir profil vardı muhtemelen aynı kişi idi yine muhtemelen yakında yine gelecektir bu arada ben gayet fanatik GS'lı olduğunu düşünüyorum.

Funda hanımın yazdıklarından ben de çok rahatsız oldum. İlber Ortaylı ile ilgili fütursuz paylaşımında ben de kendimi tutamayarak birşeyler yazdım ve sildim. Bence forumun gidişatı açısından kendisinin forumdan atılması çok isabetli olmuş. Çünkü amacı eleştirmek değil, kötülemek ve zarar vermekti. Forumdan uzaklaştırılması için yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri