Euroleague 19.Hafta | Galatasaray 102-63 Maccabi FOX Tel Aviv

30 asist..
Yüzde 60 üç sayı..
Yüzde 60 iki sayı..
102 sayı..
Maccabi gibi bir takımdan ikinci yarı 24 sayı olmak üzere toplamda sadece 63 sayı yedik..
Oyuncular, Koç ve taraftar..
Her şey mükemmel..
Her şey fevkalâde...
 
Beyler bu nasil bir macti ya. Dieblerin o inanilmaz 3lükleri, özellikle o 0.1 saniye kala cizgiden attigi üclük. Schilb'in ona pasi ve üclük. Pleiss'in ilk yaridaki performansi. Tyus'un ikinci yaridaki performansi. Taraftarin her zamanki destegi. 100ü gectik ve neredeyse 40 sayi fark attik. Tarihi bir mac, tarihi...
 
Son 2-3 senedeki en iyi oyunumuz diyebilirim. Maçı domine ettik. Karşımızdaki takım ligin sonlarında ama yine de önemli yıldızları olan bir takım. Pleiss, Tyus, Sinan çok iyiydi. Micov özellikle üçlüklerle arayı açmamızı sağladı. Fitipaldo yine çok iyiydi. Diebler ayrı bir hava kattı. Daye şovun bir parçası oldu. Bugün gerçekten bütün takım iyiydi. Keşke şu maçtaki coşkunun yarısını Kızılyıldız, Brose maçlarında da gösterseydik de hala play-off şansımızı tüketmemiş olurduk. Az da olsa hala şansımız var ama sadece bize değil diğer play-off adaylarına da bağlı ilk 8'e girmemiz.

İpekçİ'de kalan 4 maçı da alma potansiyelimiz var; Panathinaikos, Real Madrid, Unics Kazan ve Baskonia. 4/4 yapmamız sürpriz olmaz. Ama deplasmanda da en az 2 maç çalmamız lazım artık. Barcelona ve Darüşşafaka deplasmanları en alınabilecek deplasmanlar. Kızılyıldız extrası da olursa F-8'a kalacağımızı düşünüyorum. Ama gerçekten hani mucizenin ötesinde bir şansımızın olması gerekiyor.
 
Bütün yıl berbat maçlar seyrettirip, ilk kez maç kaçırdığımda böyle bir galibiyet almanız dışında bişey beklemezdim zaten.
 
Allah aşkına kırk yılda bir kazandığımız maçlardan sonra buraya F8 yazıp hayal satmayın kimseye. Yahu EL bitiyor. Dipteyiz. Ne F8'i?
 
Sanırım olmayan kalmadı maçta. Uzunların kısaya alleyopu, asist , yüzde, birçok oyuncunun yüksek PİR yapması, 3 haneli skor yapmak, düşük top kaybı vs..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst