Euroleague 19.Hafta | Galatasaray 102-63 Maccabi FOX Tel Aviv

Super galibiyet , mukemmeldi hersey
Fener macina cok iyi baslayip 2. Yari kaybederiz gibime geliyor.Umarim mucadele ederiz son topa kadar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Normal sürede aldığımız en yüksek skorlu galibiyeti elde ederek, kulüp EL tarihinin rekorunu kırdık. 2014/15 sezonu grup aşaması 6. hafta maçında İpekçi'de Kızılyıldız'ı uzatma sonunda 110-103 yendiğimiz maç, en fazla skor bulduğumuz müsabaka idi. O maçın normal süresi 96-96 bitmişti.
 
Salonda beklediğimden çok sayıda taraftar ve keyifli bir atmosfer vardı, takım da güzel oynayıp keyifli bir akşam yaşattı bizlere. Keşke iddiamızı sürdürüyor olsaydık ve anlamlı bir galibiyet olsaydı.
 
Sinan ve Pleiss 25 dakika civarı oynasalar o 25 dakika her takıma karşı ağır basarlar. Ama işte o derinlikte kadro yok maalesef.
Galatasacry pankartlarını katlayıp münasip bir yerlerine koyarlar artık.

EA7, Efes maçları ve içerde Tyus 2/0 attığı faulle kaybettiğimiz maçlara şimdi daha çok üzülüyorum...
 
1 - Bugüne kadar neredeydiniz ?
2 - Farklı kazanınca 5 galibiyet vermiyorlar,hala dipteyiz
3- Koca bir sezon heba oldu,bu galibiyetin nesine sevineyim,bu farkı Brose'ye atsak en azından bir anlamı olurdu
4 - Büyük düşünen yönetim istiyorum,son yıllarda futbol takımını takip etmiyorum,bir his vermiyorlar bana böyle giderse basket içinde aynısı olacak
5-Galatasaray büyüktür,en iyisini istemek hakkımızdır,vizyonumuzu küçültmeyelim,hedefimiz zirve olmalı,bu felsefeyi benimseyen bir yönetim istiyorum
 
Maç bitince ''keşke kalan maçlarımızı da hiç ara vermeden burada devam ettirsek'' diye aklımdan geçirmedim değil. Tahmin edersiniz ki bir daha böyle bir oyunu görememe ihtimalimiz bir hayli yüksek.


Bundan sonra umudumuz yok ama en azından armanın hakkını verecek mücadeleyi göstersinler yeter bize.
 
Sezonun acısını Mccabi'den çıkardık. Geriye kalan maçlarda da acısını çıkarmaya devam etmeliyiz. Umarım bu oyunumuz yensekte yenilsekte devam eder. Eğer bu oyun devam ederse deplasman galibiyetide gelir. Özelliklede Kızılyıldız deplasmanında bu galibiyet çok güzel olur.
 
Arkadaşlar dün gece bende de şok yarattı, gerçekten çok ilginç bir geceydi. Fakat size tavsiyem dün geceye farklı anlamlar yüklemeyin bazen basketbol da olur böyle şeyler ne atsanız nerden atsanız girer. Mesela ben şahsen smaç yapmak haricinde attığı her basketin tesadüf olduğuna inandığım Alex Tyus nerdeyse üçlük atıyordu. O yüzden sakin olun bence :)
 
Aslında çoğu Abdi İpekçi maçındaki performansımızı ortaya koyduk. Dış şutlarda doğru adamı bulduk, Pleiss'ı iyi kullandık, savunmada direnç koyduk ve rakibi düzen dışına çıkardık. Burada esas fark Maccabi'nin içler acısı haliydi, en ufak bir sertliğe dahi cevap veremediler ve tamamen dağıldılar. Devin Smith haricinde ne yaptığını bilen biri yoktu dün rakipte. Gerçekten berbat haldeler.

Pek parlak geçmeyen sezonda derin bir nefes aldırttı şu maç. Tüm takımımıza ve Ataman'a tebrikler...





SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Müthiş bir galibiyet oldu. Euroleage de şansımız zaten yok gibi bir şey de inşallah bu maç lig için bizi ateşler. Önümüzde Türkiye kupası ve zorlu bir 2. yarı başlangıcı var. Bu oyunumuzu en azından %75 ini devam ettirip lige konsantre olmalıyız.
 
Oyunun iki tarafını da çok iyi oynadık. Maccabi epey gamsız bir takımmış Goudelock dışında direnmeyi düşünen olmadı zor bir periyota girdik Matematiksel şansımız olsa da çok sürpriz galibiyetler olmadıkça Play Off beklemiyorum ama içerde böyle galibiyetler keyif veriyor.
 
playoff sansimizi iki efes ve kazan maclarinda kaybettik. o uc mactan iki galibiyet cikarsaydik birseyler olabilirdi. bakinca gercekten cok bedavadan maclar verdik, ic sahada kizilyildiz, iki efes, kazan, deplasmanda milano, maccabi hepsi kazanabilecegimiz maclardi. ilk 4 mucadelesi verebilirdik suanda.
 
Ne kadar kötü geçse de sezon, herşeye kızsak ya da eleştirsek de GALAYASARAYIM yenince hayat başka güzel oluyor :)

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Daha önce yazmıştım, bu sezon tek hedefimiz uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek birkaç maç çıkarmak olmalı. Bunlardan birini oynadık. Kalan maçlarda playoff' a kalmak adına umudum ve düşüncem yok. Bu maç bence kimseye de umut vermesin. Özellikle sezon başında Final Four oynayacağız diyen insanın maç sonunda "umarım derbiye sonuncu gitmeyiz" dediği yerde, umut bizim için lükstür. Bu maç için her bir oyuncuya teşekkür etmek gerek.
 

Üst