Euroleague 19.Hafta | Galatasaray 102-63 Maccabi FOX Tel Aviv

Euroleague'in 19.haftasında Salı günü Maccabi ile Abdi İpekçi'de karşılaşacağız. Maç saat 20.00'da.

İç sahada oynadığımız 10 maçta 5 galibiyet ve 5 mağlubiyetimiz var. Maccabi'nin deplasmanda oynadığı 9 maçta 3 galibiyeti ve 6 mağlubiyeti var. Maccabi FOX Tel Aviv, Bagatskis'i koçluk görevine getirdikten sonra oynadığı 4 Euroleague maçından sadece Daçka'ya karşı galip geldi.
 
Milano maçı gibi yüksek skorlu, düşük savunmalı bir maç bekliyorum. Onlar da felaket durumda ve sadece bir galibiyet üstümüzdeler. Sonuncu olmama yarışında her iki takım için de müthiş önem arz eden bir maç. Umarım kazanır bir veya iki üst sıraya tırmanırız.
 
Pleiss çok iyi başladı. Tyus da girince üstünlüğümüz devam etmeli, Iverson tek başına oynuyor pota altında.
 
18 haftadır rakiplerin bize karşı oynarken yaşadıkları psikolojiyi bugün tarafımızca Maccabi'ye yaşattık. Aylardır aynı saçmalığı biz yaşadığımız için doğru düzgün sevinemiyorum bile, ne diyeyim acınız acımızdır Maccabililer. Ataman, 5 yıl sonra ilk defa Fenerbahçe deplasmanına elinde hiçbir şey olmayadan gidecek. Sadece arma için gelen taraftar, kendini bile koltukta tutmakta zorlanan yönetim, 8 yıl öncesine kadar benchte arkasında bekleyen birine kaptırdığı, her zaman garanti gözüyle baktığı milli takım koçluğu. 2 gün sonraki maçı çok merak ediyorum açıkcası. Bakalım Ataman sahada oynattığı oyunla -sonuçtan bağımsız- Galatasaray kariyerine bir res mi atacak, yoksa aynı tas aynı terane hesabı kendi bildiğini okumaya devam mı edecek. Bugünkü oyun için buruk da olsa teşekkür ediyorum. 100 sayıya, 30 sayı farka gerek yoktu, şu maçtaki emeğin yarısını tüm sezona yaysanız bugünden geleceğe çok daha farklı gözlerle bakıyor olabilirdik.
 

Üst