KBL | Galatasaray 89-73 Fenerbahçe

İkiliyi alamadık, canınız sağolsun.

Tebrikler Sarayın Sultanları

Şunu da unutmamak gerekir ki, kaptan Işıl'ın eksikliğini özellikle ilk yarıda çok hissettik
 
Son düzenleme:
Anderson'un nasıl bir oyuncu oldugu sezonun ilk maclarından ortadaydi . Gecen yil italya'nin torino takımında sayı lideri ve italya'da sayı kralıydı . Belki hücumda istikrarsız bir oyuncu ama sadece yaptigi muazzam tam saha pres , sertlik ve savunmayla bile bu takımda jefferson'dan sonra yazılacak ilk isim . Umarim böyle devam edersin bonus ... Güzel bir galibiyet oldu . ücüncü periyot resmen ezdik
 
Kadın basketbolunda 13 sayıdan geri gelip 16 sayı farkla maç kazanmak büyük iştir. Son iki dakika dikkatli olabilsek sayı avantajını da alabilirdik. Tebrikler takımımıza... :)
 
Ne diyeceğimi bilemiyorum ya. O kadar farktan gel, arada büyük bir bütçe farkı olmasına rağmen fark at. Anderson'un da takım için ne kadar önemli bir parça olduğunu daha iyi bir şekilde görmüş olduk. Sadece iyi skorer değil aynı zamanda takımın dinamosu, takımın organize olmasındaki en önemli etkenlerden biri. Müthiş bir galibiyet aldık keşke ikili averajı da alsaydık ama sorun değil. Bu sezon ilk defa feneri yendik, 1 sayı farkla kazansak bile önemli bir galibiyet.

Tebrikler Sarayın Sultanları, tebrikler Marina hocam.
 
Yüreğinize sağlık.
Sene başında ki takım gibiydik.
Anderson ve Moriah müthiş ikili.
Bu ikiliyi bozmamak gerekiyor.
Işıl da elini taşın altına koyarsa neden olmasın ?

Üçüncü periyot Golden State gibiydik bu arada.
Müthiş zevk aldım
Helal olsun...
 
Arkadaşlar neymiş bu Galatasaraymış. Öyle yenilgiyi kabul etmek doğal değilmiş.

YDÜ'ye karşı adımıza takımımıza yakışmayacak mağlubiyetler aldık. Bu mağlubiyetleri birçoğumuz ne yazık ki "çok normal" karşıladı. Galatasaray bu mücadele gücüyle bu maçlarda galibiyet alabilirdi dedik. Taşlandık. Hazımsızlıkla suçlandık.

Anderson olsun diyenlerimiz oldu, kızıldı. Ama bugün bu galibiyeti kutlaması gereken asıl kitle işte bu Galatasaray'a sonuna kadar inanan, yenilgiyi ve yenilgileri "normalleştirmeyen" inançlı ve hırslı Galatasaray taraftarıdır! Bugün bizim bayramımızdır!
 
Işıl olsaydı bu maçı büyük ihtimalle kazanamazdık. Takımı inanılmaz yavaşlatıyor kendisi bu maçta da görmüş olduk. Jefferson ve Anderson ikilisiyle yağ gibi akıyoruz hücumlarda.
 
Bütçelerinin ...............;) maçı salonda izledim. Marina Hocamızın özelinde tüm takımı ve gelen taraftarımızı tebrik ederim.
 
Anderson olsaydı Ydüye gene eleneceğimizi düşünüyorum fakat bu takım ligde daha güzel basketbol oynamanın yanısıra Beşiktaş ve Botaş maçlarını da kazanabilirdi. Bugün ilk yarıda çok kötü hatalar yaptı ikinci yarıda nefis oynadı. Oyunun her alanında katkı veriyor. Umarım Marina bir daha Traore veya herhangi bir oyuncu için Andersondan vazgeçmez
 
Sadece quiqley gibi saf bir şutörümüz olsa bu yıl sampiyonlugun en büyük adayı olabilirdik . Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlara ragmen muazzam işler yapıyor. Özellikle ücüncü periyod altyapilarda çocuklara ders olarak izletilmeli . Nasıl tam saha pres yapılır dersi verdik ...
 
Size helal olsun ya ikinci yarıda oynadığımız oyunun tarifi yok sahadan sildik resmen. Anderson oyuna ne kadar etki ettiğini bir kez daha gösterdi takım olarak ikinci yarıda muazzam oynadık tebrikler.
 
Kızlarımıza helal olsun maçı izleyemedim ama yine canlarını dişlerine takıp oynamışlardır.Fener gibi bir takımı yenmek kolay bir iş değil..Tam kayıt nereden izleyebiliriz tekrarını arkadaşlar bulan,bilen varsa bana ulaştırabilir mi?
 

Üst