Bu arada bu sonuçla çok fazla şey kazandık tabiki ama bence en önemli kazanım ligi ilk 4te bitirmeyi %99 garantilemiş olmak. Bu şekilde oynayabilirsek Agüyü de yenmemiz olağan olur. 3.bitirip EL Womena katılma yolunu açarız diye düşünüyorum
Maçın tekrarı var GS TV'de. 3. çeyrek başlamak üzere.
tebrikler cocuklar. buyuk bir is bence - insallah daha da basarili oluruz. yakin dogu ile mac yapmayalim yeter daha
Ha bu arada, Caferağa'da tam bir tiyatro oynanıyor şu anda...
Işıl olsaydı bu maçı büyük ihtimalle kazanamazdık. Takımı inanılmaz yavaşlatıyor kendisi bu maçta da görmüş olduk. Jefferson ve Anderson ikilisiyle yağ gibi akıyoruz hücumlarda.
Hayat bitmez ama Işıl giderse güç kaybederiz, bunu da görmek lazım o yüzden takımda kalmasını istiyorum eleştirsem de, ona da Sinan Güler'e de Galatasaray'ın kaptanı olarak yakışan sözleşmelerinde indirime gidip, bu görevlerine devam etmeleridir. Rakibimiz Birsel'e ne veriyor beni ilgilendirmiyor açıkçası, güçlü kadrolar kurmak için bu kulüp için önemli şeyler ifade eden oyuncuların fedakarlık yapmaları gerekiyor. Ne Galatasaray'ın kasası, ne de kaptanlarımızın mevcut performansları o derece kontratları karşılamıyor.
Umarım bugüne kadar yaptığı gibi "Sen Galatasaray'ın evladısın" yalanlarına inanıp yine saçma sapan bir kontrata imza atmayıp hak ettiğini ister. Bu kulüp senelerdir onun yaptığı fedakarlığı hak etmiyor çünkü. Artık 31 yaşına geldi ve biraz da para kazansın bir zahmet.
Umarım bugüne kadar yaptığı gibi "Sen Galatasaray'ın evladısın" yalanlarına inanıp yine saçma sapan bir kontrata imza atmayıp hak ettiğini ister. Bu kulüp senelerdir onun yaptığı fedakarlığı hak etmiyor çünkü. Artık 31 yaşına geldi ve biraz da para kazansın bir zahmet.
Zaten senelerdir Galatasaray'da en çok şikayet ettiğimiz konulardan biri bu değil mi? Geçmişi çok iyi o yüzden aldığı paralar helal olsun. Işıl'a karşı bir art niyetim kesinlikle yok. Zamanında çok fedakarlık yaptı, güzel bir karakteri var, iyi kaptanlık yapıyor ama şubeye verilen parayı ve oynadığı oyunu göz önüne koyarsak maaşında indirim istemek bence hiç haksız bir durum değil.
Vallahi Önder Bey, burası profesyonel spor sahnesi. Ne kulüpler için "evlat" var, ne de oyuncular için "yuva".
Galatasaray olmazsa Dinamo Kursk var. Herkes hak ettiğini kazanır, kimse için sorun olacağını sanmıyorum.
Bu arada her şey bütçe değil, 1,5 m TL'lik takım bu sezon destan yazdı. Bu sezonu kupasız tamamlasak bile unutamadığım sezonlardan biri olacak. Bir kez daha hocayı ve oyuncuları tebrik ediyorum. Yönetimi de istifaya davet ediyorum. Bu takım Cavanda'nın yarı fiyatına kuruldu, başka da sözüm yok.
Önder abi 11 milyon kullanılmış ama biliyoruz ki bunun hepsi transfer ve maaş bütçesi değil. Her türlü gider buna dahil. Dolara vurduğumuz zaman 3 milyon dolar yapıyor ki geçmiş dönemlerde bunun en az 2, 3 katını harcıyorduk. Benim derdim Işıl ya da başka biriyle değil. Geçmişte yapılan bir sürü mali hata sonrası bu takıma yapılan muamele asıl sorun. Yoksa Işıl ya da başkasına böyle sözleşme önerildiği zaman bu bana fazla düşürün bunu diyecek hali yok. Zaten bildiğim kadarıyla bir sene daha sözleşmesi var. Ama yaşı da gittikçe ilerliyor ve oynadığı oyunun etkinliği de gittikçe düşüyor. Bunları da göz önüne almamız lazım.
Kimin ne kadar aldığını biliyorsan yaz tartışalım, böyle bilip bilmeden sallamakla olmuyor bu işler.