@Aras Kafkaslı; dediklerinize katılıyorum. Beğeni tuşum çalışmıyor maalesef, alıntı da yapmak istemedim uzun bir yazı için. Ydü eşleşmesinde Anderson olsaydı finale %100 kalırdık diye bir şey söylemedim burda Önder Abi öyle bir şey demişim gibi bir algı yaratmıştı. Belki cümleyi yanlış ifade ettiğim için öyle yazmıştır. Ama en azından ilk maçı kazanacağımızı düşünüyordum. İkinci maçta da zaten diferansın etkisiyle kafadan yenik başladık.
Anderson olsaydı zaten tur yani kupa cepteydi. Yerine lisans verilen Traore'nin 0 yarar hatta zararla oynaması bile başlı başına bu olayı doğrular. Moriah'ı savunmada Kayla ile eşleştirmek önemli. Işıl'ı da Vandersloot ile eşleştirmek lazım. Uzun oyuncularımızın Quanitra'ya karşı temaslı ve kararlı oynaması onu yıpratır. O yüzden Paris'e bu maçta büyük önem düşüyor. Paris dışında fizikli bir pota altımız yok maalesef. Kelsey Bone olsaydı 13/14 sezonundaki gibi ezmiştik de neyse işte... Ama tüm bunlara rağmen YDÜ elenmeyecek takım değil. önce olay kafada başlıyor.
Önder Abi tarafından yaratılan algı...