• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2018-2019 UEFA Avrupa Ligi

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
6 May 2013
Mesajlar
1,436
Tepkime puanı
847
Yaş
38
Konum
İstanbul
@Eyüp Özkaya
Avrupa Futbolunun 2 numaralı kupası olma özelliğine "Şampiyonu gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan direkt başlar." ekleyince resmen Avrupa'nın 2.Ligi haline gelen,Doğu ve Orta Avrupa ülkesi takımların hayat memat meselesi yapmasına rağmen bizim yanlış yerde batılı mentalitesi sergilediğimiz bir kupadır kendileri.

Bu yıl 20 Eylül'de grupların ilk maçlarıyla başlayacak kupa, 29 Mayıs 2019'da Bakü'deki finalle tamamlanacaktır. Ülkemizi Akhisar, Fenerbahçe ve eğer play-off turunu geçerse Beşiktaş temsil edecektir. İngiltere'nin insanlık dışı rekabeti sonrası Chelsea ve Arsenal'ın UEFA'da yer almasını özümseyerek pek üstünde durulmaması kanısındayım.Onlar için Avrupa Ligi'nin kendi liglerine kıyasla Şampiyonlar Ligi'ne katılım bileti konusunda daha kolay bir alternatif olması ilerleyen turlarda bu Londra kardeşlerinin hareketlenmesine ve turnuvanın renklenmesine imkan sağlayacaktır. Açıkçası Şampiyonlar Ligi 3.leri turnuvanın gidişatını çok değiştirebildiği için bugünden favori belirlemenin çok zor olduğu bir kupa.Geçen sene kim tahmin edebilirdi ki Atletico,Dortmund gibi takımların grupları zor bile olsa çok kötü performanslarla 3.lüğü zar zor alabileceklerini ve işin sonunda Atletico'nun formunu yükseltip şampiyon olacağını... Alternatif bir heyecan fırtınasının olmasını temenni ediyorum.
 
Fener’in galip gelmesi Cocu hocam adına güzel gelişmeydi, inşallah 1 ay daha kazandı burda.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fener’in galip gelmesi Cocu hocam adına güzel gelişmeydi, inşallah 1 ay daha kazandı burda.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence bu maçla kredi kazanmadı. Başakşehir'e kaybetsinler bu sefer gider çünkü ligden baya kopmuş olacaklar. Tabi inşallah kaybetmezler berabere kalırlar :)
 
Bize 4-5 atan Başakşehir’in bunlara rahat 6 atması lazım da umarım berabere biter farkı açarız.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Quaresma'nın yaptığı hareket ne kadar kötü niyetli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Burası süper lig değil 10 maç verirler o harekete. Bu kadar haysiyet yoksunu futbolcu görmedim. Beşiktaşlılar bile küfür etti yaptığı harekete.

 
Son düzenleme:
Hep yapıyor ki bunu Quaresma. Bileğe ve ayağa basma hareketi adamın imza haraketlerinden.
 
Zenit berbat takımmış Rusya liginde nasıl lider durumdalar komedi.
 
Buna rağmen maç 1-0 bitti kaçan penaltı da var.
 
Adam utanmadan çıkıp “hakemin konuşulmadığı maç oldu güzel” diyor. Ulan geleli 2 ay oldu 1 galibiyetin var neredeyse o da bala. Küme düşme tehlikesi son sürat devam ediyor, Ümraniye gibi takıma 2 maçta 0 gol hala utanmak yerine konuşabiliyor.
 
Geri
Üst