2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Daha itiraz ediyorlar Sari karta :mad: o pozisyon 1000 defa direkt kirmizi bakin eksik yazmis olabilirim 122 bin defa direkt kirmizi kart 😡 Allahtan 2. saridan atildi. Yoksa kafayi yerdim.
 
Babelllllllllllllllllllllll - Seni isliklamak icin firsat kollayanlar utansin. Sadece erbabinin bildigi iyi oyuncunlardansin. Allah gollerini daim eylesin.
 
Allah'tan rakip 10 kişi, gerçekten utanmıyor musunuz şu vaziyetten?
 
Boyle rezil bir oyuna kimsenin hakki yok ! Aklima Sivasli oyuncular doping mi kullanmis yoksa bizim oyuncular ölmüs aglayani yok secenekleri geldi. Seri oyuna girmissin zar zor ve ceza yayi icinde sacma sapan bir hareket yapip topu kaptiriyorsun komik bile degil. Top tutamiyoruz inanin Babel disinda top hakimiyeti olan oyuncu yok sahada. Emre Mor mankenlere Dm'den yuruye yuruye hal kalmamis. Belhanda varmiydi yokmuydu bilemedim.

Yazilacak cok sey varda ben yoruldum.

Ayrica Emre Tasdemir vasat bile degil. Hangi vasifla bu klube transfer edilmis bilemedim. 2. ligde siritmaz ama bizde olmaz. Vasat vasat vasat.
 
Son düzenleme:
Üç puanı aldık bir şekilde. İyi oyun beklentim yok zaten. Artık diğerlerinin puan kaybını bekleyeceğiz. Yalnız Babel çok ciddi bir el freni, bencilliğini filan geçtim hep aynı şeyi yapa yapa kabak tadı verdi. Baros gibi göz kanatıyor.
 
Üç puanı aldık bir şekilde. İyi oyun beklentim yok zaten. Artık diğerlerinin puan kaybını bekleyeceğiz. Yalnız Babel çok ciddi bir el freni, bencilliğini filan geçtim hep aynı şeyi yapa yapa kabak tadı verdi. Baros gibi göz kanatıyor.
Yanlissiniz beyim, Bugun ki mactan Babeli cikar 3. lig takimindan hallice bir takim olurduk. 90 dakika izleyerek bunu soyluyorum. Bir tek hatasi hataysa tabiki, calimladiktan sonra pas verecegi yerde sut atti defansa carpti. Oncesinde kafa vurusu direkten disari cikti. Andonenin penalti pozisyonu oncesi Hagi vari pasi yine Babel verdi. Bireysel beceri ile attigi gol ile de sana 3 puan getirdi. Sahada topla bulustugu anda en iyilerden biriydi.

Vicdansizlik nedir sorusunun vucut bulmus halidir sizin mesajiniz.

Babeli cikaralim 6 puan daha geridesiniz! Bir zahmet benim cikardigim 6 puani siz koyun geri yerine.
 
Andone'yi tebrik ediyorum. Takıma yazıklar olsun diyorum. Sivasspor bizden daha iyi bir takım. 10 kişi kök söktürdüler resmen. Şu Belhanda ruhsuzu da ne zaman yedek kalacak acaba?
 
Bir beden eğitimi hocası Ömer'i sol bekte kötü olduğunu bildiği halde oraya almaz.

Ömer orta sahada verimliyken yerinden oynatmaz.

Emre Mor sağ açıkta iken üstüne Yunus Akgün'ü almaz ( iki sağ açık ile oynadık, inanılmazdı)
 
Orta sahaya adam alacaksak neden Taylan değil de Yunus 😏
Ben artık Taylan'ı sahada görmek istiyorum en azından ligte.
Belhanda ve Babel umarım tez zamanda toparlar.
Şimdi önümüzde Real Madrid maçı var. Madrid baya bir eksik ile gelecek sanırım. Ama bu oyun ile çok zor.

Muslera

Luyi Donk Marcao

Şener Nzonzi Seri Naga

Feg

Babel Andone

Gibi bir kadro olur inşAllah🙏

Belhanda formsuz onu yedek bekletmek lazım. Çok top kaybı yapıyor çünkü. Falcao da uzun zamandır yok. Umarım Falcao ile başlamayız. Hem Belhanda hem de Falcao duruma göre ikinci yarı girer.

Gruptan çıkmak istiyorsak kazanmamız lazım Madrid maçını. İnşAllah bunu başarabiliriz 🙏
 
Falcao real macinda da oynamayacak gibi.

Yunus icin Lazio hala 2,3 milyon euro veriyorsa evet diyelim.

Andone cok iyiydi. Umarim daha da iyi olur.

Marcao hala duzelemedi kendini toparlamasini umuyorum.

Nzonzi muhtesemsin.
 
Terim ile bu takımdan bu kadar!

Bir zamanlar Selçuk evlatlığı vardı, şimdi de yerine Belhanda'yı koymuş. 8 hafta boyunca hiçbir şey yapmayan adam hala ısrarla oynatılıyor!

Bir şey belirteyim, o tribündeki ve televizyondaki insanlar da Terim gibi maç izliyor ve mücadele etmeyen, top kazanamayan hatta kaybettiği topun peşine koşmayan, ikili mücadeleye giremeyen, gol atamayan hatta şut çekme becerisi dahi olmayan, asist yapmayan, oyuna yön veremeyen, liderliği olmayan ancak 10 numara olan adam 0 numarası var ama yine 80 dakika oynuyor!

Şu takımı bana izletecek 3 adam; Feguli, Emre ve Seri ancak adamı 75'te sahaya alıyor, nedenini de hiç kimse bilmiyor, açıklama yapmıyor; tuhaf bir oyuncu seçimi yapıyor. Benim gözümde teknik ve taktik bilgi anlamında zaten sınıfı geçimeyen Terim, Ömer'i sol beke almaması gerektiğini hiç mi bilmiyor!

Takımın en iyisi Emre'ydi; her topta ilk önce ileri taşıma, ikinci düşüncesi hep pas vermek oldu. Belli ki uyarı almış ve o topu öldürdüğü çizgiye inmeler ya da adamın içinden geçmeleri sadece 1 defa yaptı. Bugün 3 tane gol atabilirdi, 2 tane asist de yapabilirdi ancak bencil davranmayıp Belhanda ve Babel beceriksizliği ile karşılaştı.
Bence takımın ileri ucu açısından en iyisiydi.

Rumen topçumuz tam bir Elmander örneği; dinamizm, çalışkanlık, baskı, beceri, sorumluluk olarak zaten geçer not almıştı, bugün de bu vasıflarını bence istatistik olarak belgeledi.

Babel ilk defa iyiydi, gol attığı maçlardan dahi iyiydi çünkü topları ezmesi, öldürmedi, takımın top hareketine el freni olmadı ve birçok topu tek pas olarak ayağından çıkardı.
Bence bunu yapmalı, sen Onyekuru değilsin ve hızın da o seviyede değil, o halde diğer becerilerini kullanmalısın.

Takım kötü, Terim zaten kötü, taraftar bence 35 bin ile gayet iyi...
 

Üst