Penaltida temasa dikkatlice baktim ama emin olamadim sanki bir celme var ama netlestiremedim.  Sen ne gordun Emrah Bilgili 

o pozisyon 1000 defa direkt kirmizi bakin eksik yazmis olabilirim 122 bin defa direkt kirmizi kart
 o pozisyon 1000 defa direkt kirmizi bakin eksik yazmis olabilirim 122 bin defa direkt kirmizi kart  Allahtan 2. saridan atildi. Yoksa kafayi yerdim.
 Allahtan 2. saridan atildi. Yoksa kafayi yerdim.Yanlissiniz beyim, Bugun ki mactan Babeli cikar 3. lig takimindan hallice bir takim olurduk. 90 dakika izleyerek bunu soyluyorum. Bir tek hatasi hataysa tabiki, calimladiktan sonra pas verecegi yerde sut atti defansa carpti. Oncesinde kafa vurusu direkten disari cikti. Andonenin penalti pozisyonu oncesi Hagi vari pasi yine Babel verdi. Bireysel beceri ile attigi gol ile de sana 3 puan getirdi. Sahada topla bulustugu anda en iyilerden biriydi.Üç puanı aldık bir şekilde. İyi oyun beklentim yok zaten. Artık diğerlerinin puan kaybını bekleyeceğiz. Yalnız Babel çok ciddi bir el freni, bencilliğini filan geçtim hep aynı şeyi yapa yapa kabak tadı verdi. Baros gibi göz kanatıyor.