Yanlissiniz beyim, Bugun ki mactan Babeli cikar 3. lig takimindan hallice bir takim olurduk. 90 dakika izleyerek bunu soyluyorum. Bir tek hatasi hataysa tabiki, calimladiktan sonra pas verecegi yerde sut atti defansa carpti. Oncesinde kafa vurusu direkten disari cikti. Andonenin penalti pozisyonu oncesi Hagi vari pasi yine Babel verdi. Bireysel beceri ile attigi gol ile de sana 3 puan getirdi. Sahada topla bulustugu anda en iyilerden biriydi.
Vicdansizlik nedir sorusunun vucut bulmus halidir sizin mesajiniz.
Babeli cikaralim 6 puan daha geridesiniz! Bir zahmet benim cikardigim 6 puani siz koyun geri yerine.
Ben oyuncuları nispeten iyi oynadıkları maçlarda eleştiriyorum. Erceg, Servet Çetin veya bir başkası... Babel'i çıkarsak 6 puan gider 10 puan gelir. Zaten böyle de çıkarım yapılmaz. Geçen sene de Diagne olmasa 12 puan mı çıkaracaktık? O oynamayınca yeri boş mu kalıyor? Mevcut maaşı, imza parası, takımın ihtiyaçları, yaş ortalaması ve yetenekleri düşünüldüğünde Babel kötü transfer. Kanat oyuncusu olarak eh işte, ayağı düzgün olduğu halde tek vuruş da yapamıyor. Ona gelene kadar Belhanda'sı filan var tabi...