2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Süper Lig 8 maç 9 gol, Şampiyonlar Ligi 3 maç 0 gol.

Küfür etmeyeceğim. Azalarak bitmeni istiyorum.
 
Biz ne oynuyoruz yahu?
Ne bir organize atak, ne bir kenar ortası ne bir duran top organizasyonu ne bir şut..
Oyuncular neden bu kadar formsuz?
Babel, Seri, Belhanda, Nagatomo ve Mariano inanılmaz kötüler.
Falcao ve Lemina desen sakat.
Yabancılardan düzgün katkı aldığımız sadece Nzonzi, Luyi, Marcao ve Muslera.

Belhanda’yı kadro dışı bırakmak olmaz. Onu iyi bir fiyata satmak lazım. Seri ve Babel ne ümitlerle geldiler ama gram katkı yok.
Bekler desen Allaha emanet.
Yani şu kadronun bu kadar kötü oynaması akıl alır gibi değil!
 
Bir ton transfer yapıldı, ortada ne var, koca bir SIFIR! Emeği geçenlere helal olsun, Avrupada bir nâmımız vardı, onu da elbirliğiyle yok ettiniz.
 
Bazı oyuncuların bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Rakibin bir çok atağı bizim basit top kayıplarımız yine bizim bir çok atagimiz basit top kayıpları yüzünden başlamadan bitti.
Belhanda'ya zaten biliyoruz da Seri bugün çok hayal kırıklığı yarattı.
Andone, Muslera, Lyundiama, Marcao, Nzonzi ve Babel'i beğendim.
İlk yarı iyi bir oyun vardı. Pozisyonlar vardı ama 2. yarı tamamen Madrid'in istediği şekilde geçti.
 
Oyuncular iyi olsa da “kimya” diye bir şey vardır takımlı sporlarda. Bu takımın kimyası yok işte olmuyor. 3 maç geçti golümüz yok. Her seromoni öncesi gerim gerim gerilmeyi, etrafa gülücükler saçmayı bilirler ama. Sezon sonu görücem herkesi, o çok övündükleri şampiyonlar ligine katılma hakkını kazanamadıklarında.
 
Bu sezon ilk defa çıplak gözle izledim takımı Mariano ve Nagatomo geçen yıl bitmişlerdi bu sezon kaybolmuşlar.Oyunun bu berbatlığının en büyük sebebi bekler. Adamlar ileri çıkamadığı için rakip takımın bekleri ilerde karşıladığı için 2.bölgede sıkışıp kalıyoruz o zaman nolacak orta sahalar delici olarak oda yok böyle olunca yan pas yan pas sonra geri muslera o uzun atsın Babel e maç boyu bunu tekrarlıyoruz rakipler de bırakıyorlar topu Anadolu takımları da dahil nasıl olsa gelemiyoruz.Savunmada ise 5 li oynayamıyoruz Mariano sayesinde garibim luyindama tek başına savunma yapmaya çalışıyor. Bu sezon Serinin golü hariç bir tane organize bir golümüz yok 10 maç oldu.Devre arası 4-5 puan geride kapatırsan iyi ve bu bekler değişirse bir ihtimal değişmezse Beşiktaş gibi güzel bir çöküşe gireriz sonra hocada gider sezon sonu.
 
Takım rezil top oynadı ama kenar yönetimi daha da rezil!

Kurtarıcı diye Ömer’i alıyorlar, Belhanda denilen tescilli kifayetsizi sahada tutar, bir de çıkmışlar eğer oyundan düşmeseydi almazdım diyor!

Taraftar cahil ve ahlaksız ki oyuncuya sövüyor, senin topçun da peygamberin idolü olduğunu iddia edip taraftara sövüyor, sen de bu adamı çıkıp savunuyorsun!

Takım kötü oynuyor ama ısrarla bazı adamları sahada tutuyorlar, inşeAllah tez zamanda Terim bu takımdan gider. Bıktım böylesi iğrenç oyundan...

Maçı izlerken şunu dedim: çıkıp diyecekler ki, 1 dakikada 3 pozisyon bulup atamazsan, bu takımı nasıl yeneceksin...
 
Muslera
Mariano Luyi Marcao Naga
Nzonzi
Feghouli Belhanda Lemina Babel
Andone

Yine aynı bekler.
Yine Belhanda.
Şu kadrodan iyi oyun ve galibiyet beklemiyorum. İnşAllah beraberlik alabiliriz.
Galatasaray kaybederse Fatih Hoca çok sıkıntıya sokacak kendini.
Allah yardımcımız olsun 🙏
 
Bir tarafta kıt kanaat bütçeyle hep en iyisini çıkarmaya uğraşan, teknik olarak donanımlı, kafa olarak eleştiriyi ve gelişime açık amatör şube antrenörlerimiz, diğer tarafta dediğim dedik, hatalarından ders almayan, torpili bitmeyen ve en yakın rakibinden 2 kat fazla kadro değeri olmasına rağmen gramı kadar top oynatamayan ve oynatmak için de bir çaba sarf etmeyen efsanemiz. Bu kadar ısrarla başarısız olmak için uğraşan yapı en nihayetinde amacına ulaşacaktır. Maalesef fazlasını da hak etmiyoruz.
 
Yine aynı kadro yine aynı kadro çıldıracağım artık bu kadronun bir halt oynamayacağını bilmek için futbol alimi olmaya gerek yok. Nasıl bir egodur arkadaş illa bu kadroyla çıkıp şanslı bir şekilde ben kazandım benim dışımda kimse birşey bilmez demek için ısrarla bu iş yapmayan kadro ile çıkıyor teknik taktikle alakası yok. Savunmayı önde kuran arkada deli gibi boşluk bırakan Beşiktaşa anca böyle bir kadro ile çıkarsan yenemezsin zaten. Hadi kanatları kesemedin şu maça Belhanda ile başlamak nedir ya Seri neden oynamıyor. Takımın hem en hızlı düşenen hemde en iyi pasörü şu maçta niye oynamaz. Adamların defansının arkasına attığın her top tehlike oluyor zaten 5 metreye pas atamayan Belhanda mı yapacak bunu. En azından Mariano yu kes üç kuruşluk canı var zaten real maçından çıktı yuh diyorum başka birşeyde demiyorum.
 
Tam iyi dayanıyoruz diyecektim şu vasat bjk'den de gol yemeyi başardık.

Yüreğin yetiyorsa şimdi evladın Selçuk'u sok!

Bütün rezilleri ısrarla oynatıyorsun zaten.
Egonda, kibirinde boğul. Gittiğin gün bayramım olacak "teknik(?)" direktör!
 

Üst