2019-2020 Basketbol Süper Ligi

OGM Ormanspor, sezona Gaziantep Basketbol'da başlayan Jamelle Hagins ile anlaşma sağladı. Kısa sürede resmiyete dökülür bu iş muhtemelen.

(via@NeoRock06)
 
BSL antrenörlerine en çok gelişme kaydeden yerli ve yabancı oyuncular sorulmuş.

(via@cemkoroglu)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20200106_205019.jpg
    IMG_20200106_205019.jpg
    191.9 KB · Görüntüleme: 20
Koç Aktaş’ı göreve getirerek aradığı çıkışı gerçekleştiren ve düşme hattından uzaklaşmayı başaran Bahçeşehir Koleji kadrosunu Birleşik Amerikalı bir forvet ile güçlendirdi.

Sezona Yunanistan’ın Ionikos takımında başlayan Jamal Jones artık İstanbul temsilcisinin başarısı için mücadele edecek.

2.03 boyunda olan 1993 doğumlu Jones, Yunanistan Ligi’nde 15 maçta 13.7 sayı (%26.9 3sayı), 5.2 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile çok yönlü bir performans sergilemişti. Genelde 3 numarada görev alan Jones, gerek set-up gerekse dribbling üstü yüksek yüzdeli üçlükleri ile öne çıkan, atletik ve ribaundlara katkı veren değerli bir parça. Hücumda koç Aktaş’ın elini kuvvetlendireceği bir gerçek. Ne kadar istikrarlı olacağı ve savunmaya nasıl katkı vereceği Bahçeşehir’deki verimliliğini netleştirecek etkenler olacak.

Basketbol Gündem
 
Solgar Vitamin Erkekler Basketbol Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakibimiz TOFAŞ oldu.

Ev sahibini belirlemek için çekilen kurada avantajı elde eden takımımız 11 Şubat Salı akşamı saat 21.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda rakibiyle karşılaşacak.

Turu geçmemiz halinde Daçka-Efes maçının galibi ile oynayacağız dörtlü finalde.
 
Efes ve fener dün ligde kaybetmiş. İki maçı da izlemedim ama beşiktaş efes’i nasıl yener deplasmanda aklım almıyor. Fener büyük fırsat kaçırmış efes’in kendş sahasında yenildiği hafta kazanamayarak.
Biz de fenerle aramızda sadece bir maç farkla devam ediyoruz lige, son derece şaşırtıcı.
 
Efes ve fener dün ligde kaybetmiş. İki maçı da izlemedim ama beşiktaş efes’i nasıl yener deplasmanda aklım almıyor. Fener büyük fırsat kaçırmış efes’in kendş sahasında yenildiği hafta kazanamayarak.
Biz de fenerle aramızda sadece bir maç farkla devam ediyoruz lige, son derece şaşırtıcı.

Fener De Colo ve Sloukas'sız giderek kendi ayağına sıktı. Efes de fener kaybedince larkin'i dinlendireyim diyerek çok da konsantre görünmedi.

Ben McKissic'i çok beğeniyorum bu arada. O kadar ödeme sorununa rağmen kendi oyununa bakması müthiş karakter örneği
 
TEKSÜT Bandırma yönetimi, yabancı oyuncularıyla yaptığı görüşmede kendilerine artık ödeme yapamayacaklarını söyledi ve oyuncuların kulüpten ayrılmalarını istedi. (via@caglartorun)
 
TBF Yönetim Kurulu, Afyon Belediyespor - Fenerbahçe Beko maçında kural hatası yapıldığına kanaat getirerek maçın yeniden oynanmasına karar verdi.

Maçın tarihi daha sonra açıklanacak.

(via@NeoRock06)
 
Ben bu Afyon maçını izlememiştim ama neler neler dönmüş. Şu ülkede bir kurum bile işini doğru, düzgün, dürüst bir şekilde yapmaz mı arkadaş. Hep bir dalavere var işin içinde. Şu görüntülere bakın, ne ararsanız var. Şimdi maç tekrar edilecekmiş. Afyon’un zaten fener karşısında kazanması çok zor tam onu başarırken adamların galibiyetini gasp ediyorsun, sonra da maç tekrarı. Ne güzel iş.

 
Fenerbahçe, basketbol takımındaki bazı oyuncularda ve idari personelde koronavirüs belirtilerine rastlanıldığını açıkladı.

Testlerin yapıldığını ve sonuçlarının kamuoyuna bildirileceği açıklandı.

İnşAllah büyük bir sorun yoktur 🙏

Bu arada Fenerbahçe Beko, son 14 gün içerisinde ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş ve TOFAŞ ile karşılaştı. TOFAŞ ise son 17 gün içerisinde İspanya takımı Andorra ile; Beşiktaş ise son 14 gün içerisinde Telekom ve Bursa ile karşılaştı.
 
Anadolu Efes, Rodrigue Beaubois ile 2 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşma sağladı. (Sport5)

Bakalım Micic ve Larkin'in durumları ne olacak...
 

Üst