• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 13. Hafta | Galatasaray 85-56 Nesibe Aydın

Puanları 0
Çözümler 0
@Erdoğan Selkan
Tarih: 26 Aralık 2020 Cumartesi
Saat: 14:00
Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu
Yayın: Youtube/TBF Tv

Yorucu ve üzücü geçen Sopron seferi sonrası lige dönüyoruz. Rakip tıpkı bizim gibi tek mağlubiyeti olan Nesibe Aydın. Hafta içinde de Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz. En azından bir galibiyet çıkarmamız lazım. 2 maçı da kaybederek çıkarsak hem rüzgar bayağı bir tersine döner, hem de play-off yarı finalinde falan çakılma ihtimalimiz artar. 2 galibiyetle çıkmayı bir şekilde başarırsak da tam tersi, ipleri tamamen elimize almış oluruz...

Umarım ki son senaryo gerçek olur...

Nesibe Aydın'ın 2 gün önceki İzmit deplasmanında maçını izledim ve covidden etkilendiklerini gördüm.Uzun süredir maç yapmamalarınında etkisiyle formsuzdular.

Yabancılardan Zsofia Simon'a çok fazla süre veremiyorlar.Ruthy Hebard takıma çok iyi katkı veriyor.Hebard ve Snytsina'yı oynatmazsak rahat galibiyet alırız.

Hebard ve Syntsina dikkat etmememiz gereken oyucular. Onun haricinde kötü bir takım rahat galip gelmemiz lazım.

İyi oynuyoruz,iyi mücadele ediyoruz ama top kayıplarına ve basit faullere dikkat etmemiz lazım.Üst üste 2 pozisyonu tepti rakip.Birazcık dikkatli kızlar.

Derken 1 top kaybı daha yaptık.

Cansu'nun üçlükleri çok mutlu etti.Hücumda fazla pas yaptığımızda en doğru oyuncuyu bulup rahat bitiriyoruz.Çok keyif veren bir takım görüntüsüne bürünüyoruz.

Savunmada inanılmaz bunalttık rakibi.Hebard'a ne zaman top inse steps yaptı,Snytsina'nın üzerinde o kadar baskı var ki 10 da 1 ile oynuyor.

49-24 önde girdik devreye.Nesibe Aydın kontrolden çıkmış durumda.

Beklediğimden kolay geçti. Ligin kalbur üstü takımlarından biri Nesibe Aydın. Maç ritmimizi kaybetmiş olmaktan çekiniyordum. Bundan dolayı da tutuk başladık gibime gelmişti ama maçı iyi kopardık ve öyle devam ettik. Tebrikler takıma.

Söylemiştim kötü takım olduğunu Nesibenin. Bakmayın aldıkları seri galibiyetlere.

2 sopron mağlubiyetinden sonra , iyi bir galibiyet.

2.yarı reaksiyon göstermelerine bile izin vermedik.Bugün bu ligdeki tek rakibimizin Fenerbahçe olduğunu net şekilde göstermiş olduk.Yürüyedurun Sarayın Sultanları.

2.yarı reaksiyon göstermelerine bile izin vermedik.Bugün bu ligdeki tek rakibimizin Fenerbahçe olduğunu net şekilde göstermiş olduk.Yürüyedurun Sarayın Sultanları.
Biz Fenerin rakibi değiliz, ligdeki diğer takımlar da bizim rakibimiz değil.

Biz Fenerin rakibi değiliz, ligdeki diğer takımlar da bizim rakibimiz değil.

Umutsuz olmamak lazım.2 sezon öncede arada ciddi kalite farkı varken yarı final serisinde elemeye çok yaklaşmıştık.O zamanlardada herkes umutsuzdu.

Bu kadar rahat bir galibiyet beklemiyordum. Bravo takım 👏👏👏

Geri